• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

06.02.2023

16:35

BOLJE DA IDEMO U OPOZICIJU, NEGO DA PRISTANEMO NA UCENE ZAPADA, SPS I LAŽNIH DESNIČARA! Vučić na sednici vrha SNS imao jasnu poruku

printscreen instagram

Politika

BOLJE DA IDEMO U OPOZICIJU, NEGO DA PRISTANEMO NA UCENE ZAPADA, SPS I LAŽNIH DESNIČARA! Vučić na sednici vrha SNS imao jasnu poruku

Podeli vest

Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu. Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama - ni zapada, ni SPS, ni lažnih desničara!

Kako "Novosti" saznaju, ovo je na današnjem sastanku vrha SNS poručio lider stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Nagoveštaj potpune promene aktuelne političke panorame u državi nasato je tokom sumiranja nedvane sednice Narodne skupštine posvećene Kosovu i Metohiji, šef države i vođa najjače političke opcije u Srbiji kazao je da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa i da je uz sebe imao - narod.

- Veoma sam razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negde između, želeći da se dodovore svima - preneli su nam izvori iz SNS reči svoga lidera.

Vučić je, takođe, rekao i da mu je "dosta i pokvarenjaka koji bi da se bogate na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad god je trebalo da se bore za državu i narod prvi su okretali leđa".

Ova poruka je propraćena je frenetičnim ovacijama koje su trajale čak 15 minuta, a Vučić je svoje izlaganje završio rečima: Pobediće Srbija.

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić istakao je da Srpska napredna stranka nikada neće biti deo političkog mešetarenja.

- Pošto SPS nastavlja svoju praksu svakodnevnog flertovanja i udvaranja ološu iz opozicije, obaveštavam ih da je SNS spremna danas da ide u opoziciju, ali da bude deo političkog mešetarenja neće nikada. Naša politika je ljubav i rad za Srbiju i naš narod, a ne fotelja po svaku cenu. Nije VUčić potpisao Briselski sporazum, ali jeste najzaslužniji za povlačenje priznanja Kosova što ste sebi kao zaslugu pripisivali sve ovo vreme. Ako se rukovodite narodnom izrekom da umiljato jagnje dve ovce sisa, niti ste vi jagnje, a još manje smo mi ovca - dosta je bilo vašeg sedenja na dve stolice - rekao je Glišić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tijana

pre 1 godinu

Svaka odluka naseg predsednika je uvek bila ispravna Podrzavam ga u svakom koraku.

Vojka

pre 1 godinu

Sada je doslo to kljucno vreme da se donose odluke koje zahtevaju i najvise mudrosti i najvise hrabrosti pa sakrivanje iza nekoga nije opcija.

Kosta

pre 1 godinu

Sps igra dvostruku igru i Vučić na to neće pristati

Pegica

pre 1 godinu

Vučić je čovek koji se bori i veruje u svoja ubeđenja. Tako se i ponasa. Svaka podrška za njega.

Doca Brat

pre 1 godinu

Samo na celu sa predsednikom Vucicem,uz njegive ideje,mudrost i snalazljivost,ispecemo da resimo i nadjemo resenje za sve pritiske i ucene koje se plasiraju svakodnevno.

Maja

pre 1 godinu

Narod je uz Vučića i uvek će ga podržati, jer samo njemu veruje.

Ivan

pre 1 godinu

Jedina ispravna politika je bez pritisaka, ucena. Ne dopustiti nikome da kalkuliše sa budućnošću Srbije zarad ličnih interesa.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Jasno kao dan kada treba zapeti i raditi onda se pojavljuju oni koji odustaju. To je i u ovom slučaju i vidimo koliko je predsednik Vučić razočaran i koliko onih koji mu obećavaju sada odjednom nema ih.

Jelena

pre 1 godinu

Vucic ima ozbiljnu i odgovornu politiku,zato i sam da izadje na izbore,sve ce ih oduvati,jer narod je uz njega

Pegica

pre 1 godinu

Vučiću niko nije potreban za pobedu. Niko! Čovek sam pobedjuju na svim poljima jer ljudi veruju u njega.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Vučić pored svog stava neće da dozvoli da ga bilo ko ucenjuje.

Jovana

pre 1 godinu

Došlo je vreme da se razdvoji žito od kukolja! Previše je koristoljubivih političara koji koriste koaliciju sa SNS-om, samo da bi grabili za ličnu korist, treba čistka pod hitno!

Zoran

pre 1 godinu

Necete sami biti,narod je uz vas,kao i do sada.A opozicija vam nije ni potrebna njih Kosovo ne zanima,to su pokazali.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Iako je sve okrenuto protiv nas i našeg stava, izborićemo se i sa time, ali nikad anećemo okrenuti leđa svom narodu i svojoj zemlji.

Paja

pre 1 godinu

Bolje i sami na izbore nego da radimo protiv svog naroda kao ostale stranke.

Gile

pre 1 godinu

Vučić uz sebe ima narod, to je ono što je najbitnije. Socijalisti moraju da prihvate da će na svakim izborima narod podržati onog ko vodi najbolju politiku i brani interese države, a to je Vučić.

Mia

pre 1 godinu

Vučić je najzaluženiji što su mnoge zemlje povukle glas za nezavisno KiM,sad što drugi vole da se kite tudjim perjem njihov problem.

Brankica

pre 1 godinu

Nažalost, decenijama se u našoj zemlji razvijao nakaradni sistem, u kome su mnogi profitirali preko političkih partija, stavljajući lične interese iznad državnih, a ne snoseći nikakvu odgovornost! Vučić i SNS napravili su ogromnu promenu, trudeći se da tu pošast iskorene!

Marko

pre 1 godinu

Ako naši prijatelji tj koalicioni partneri nisu spremni da nas podrže u teškim odlukama onda je i bolje izaći na izbore da se proveri narodno raspoloženje. Jako je važno izabrati pravi trenutak.

Zika

pre 1 godinu

Opozicija umesto da se bori za Srbiju, ona joj okreće leđa, a sada vidimo i da pojedince koji dele vlast nigde nema. Narod podržava Vučića, pobediće Srbija ?

Njanja

pre 1 godinu

Srbija je spremna uvek da podrži rad i borbu našeg predsednika Vučića

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Iako veliki pritisci, SNS je spreman i da ode u opoziciju ali neće da trpi ničije nadmetanje i ucene da bi se opstalo na vlasti.

dja

pre 1 godinu

Tako je Vucicu, kazi im: Ako vi znate bolje evo vam da vas vidim.

Lela

pre 1 godinu

Predsednik Vućič vodi državotvornu politiku i nije sklon promeni mišljenja i raznim mešetarenjima zarad opstanka na vlasti, narod to prepoznaje i nema sumnje da će pružiti podršku takvoj politici!

Cicka

pre 1 godinu

Da se dokaze jos jednom volja gradjana sa jos vecim brojem glasova.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Uvek će se gledati narod njegove potrebe i da se zaštiti država u kojoj živimo a ucenama i pretnjama neće niko ništa uraditi.

Saska

pre 1 godinu

Sraman potez SPS-a. Oduvek je za njih vazila parola" Ko da više".

Marko

pre 1 godinu

Sve dok imamo Vučića,imaćemo mir i stabilnost u državi. Treba da budemo srećni kakvog Predsednika imamo dok pojedine zemlje propadaju u blatu i sanjaju da imaju uredjenu i stabilnu drzavu kao sto je Srbija!

komsija

pre 1 godinu

E dragi nas predsednice, imate mnogo tih pokvarenjaka koji se bogate na racun stranke a krijuci se iza Vas i pozivajuci se na vas. Nije ovo prvi put da pricate o njima. Budite sigurni ne brinu se oni za Vas zbog Vas, nego se brinu za Vas zbog njih, a ako se desi da osete da stvari ne daj Boze krenu lose po Vas, prvi ce vam okrenuti ledja i traziti utociste u novoj stranci. Mnogo Vam je takvih u stranci na zalost.

Pera Peric

pre 1 godinu

Nek se uradi ono sto se mora. Imamo poverenja u predsednikove odluke. A situacija je tako teska da sta god da uradi bice onih koji ce da osudjuju i ruse vlast. Da nije izgubljeno Kosovo pre 23 godine Vlada Srbije bi sad bila u boljoj pozicijii i pred narodom i pred opozicijom.

Marko

pre 1 godinu

Svaka Vučićeva odluka je doneta trezvene glave i savesti!

Vojka

pre 1 godinu

Socialisti od pocetka znaju pravila koalicije i vreme je da pocnu i da ih postuju.

Jasmina

pre 1 godinu

Uz Vucica je cela Srbija. Znamo za sta smo glasali, za nova radna mesta, vece plate, bolji zivot nase dece. To jedino Vucic moze da obezbedi gradjanima. A Sps je nazalost pokazao svoje pravo lice.

Stefan

pre 1 godinu

Pravac Srpske napredne stranke se zna, a to je da uvek budu uz gradjane Sebije i stite niihove interese, stavove i prava. Jedina je stranka koja ne gleda licne interese svojih clanova vec svih gradjana Srbije.

Mica

pre 1 godinu

Predsednik zna i ume da zastiti svoju zemlju,svoj narod. Narod mu bezuslovno veruje.

Marko

pre 1 godinu

Možda ovo i jeste najbolje rešenje. Dosta je više da se šlepaju pojedini na imenu Aleksandra Vučića. Na izbore, pa neka SPS vidi šta će da radi. Ne može samo sebe da gledaju. Ili su deo tima ili neka soliraju.

Bojana

pre 1 godinu

Srbija je jaka i napredna samo ako je na celu drzave predsednik Vucic.

Cicka

pre 1 godinu

I treba da SNS ide sam svi ostali su samo parazitirali na racun SNS i treba ocistiti stranku od kukolja.

Boža

pre 1 godinu

Sms je državotvorna stranka, a Vučić je najpametniji državnik koga je Srbija imala u poslednjih 100 godina. Kome treba Dačić i njegova boranija? Lažne patriote i tajkundke sluge ovoga puta neće preći ni cenzus!

Zorka

pre 1 godinu

Ovima sto ne cene i nimalo ne postuju Vucicevu politiku,bolje im je da malo razbistre um i da uvide da ih je Vucic spasio bede i prosjackog stapa i da im je sacuvao mir u zemlji i kući!!!

Jovana

pre 1 godinu

Posle sednice je svima postalo jasno da je samo SNS-u stalo do KiM i resavanja problema.

Marko

pre 1 godinu

Najbolje je izaći na izbore a uveren sam da SNS sa Vučićem ima najveću i apsolutnu podršku naroda, jer narod vidi ko je na njegovoj strani i kome je interes naroda i Srbije primarni i jedini cilj.

Snezana

pre 1 godinu

Opozicija bi lišena odgovornosti da sve svali na Vučića i SNS, dok oni izigravaju patriote, a zatim bi izigravali i generale posle bitke. Stamotno.

Tanja

pre 1 godinu

Podrška predsedniku Vučiću. Borićemo se i pokazati i ovaj put da smo najjača i najbolja stranka u Srbiji.

Pavle

pre 1 godinu

Dosta je bilo ucena od strane SPS jer uvek kad je gusto oni se izmaknu.

Zaks

pre 1 godinu

Sav državnički teret na svojim ledjima jedino je Vučić nosio, ostali iz SPS i opozicije samo traze način da zadovolje svoje lične interese na štetu drżave i naroda.

Aleks

pre 1 godinu

Sokirana sam cinjenicom da su socijalisti ovoliko podli i licemerni ali zaista je evidentno da oni u svemu traze svoju korist.

Goran

pre 1 godinu

SPS je veliko razočarenje, hoće da bude u vlasti na račun i trud SNS

Dzuskiiicaaaaa

pre 1 godinu

Ne da Vucic na Srbiju.Ne da da je vode prljave snage.Vec se bori lavovski.Delima to pokazuje.

Bojana

pre 1 godinu

Pa socijalisti se godinama šlepaju uz rezultate SNSa i Aleksandra Vučića.

Sanja

pre 1 godinu

SPS je pokazao svoje pravo lice. Kada treba da se brani drzava i narod oni se po obicaju uvek prvi povuku.

Anja

pre 1 godinu

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je zaslužan za mnogo toga što se desilo u proteklom periodu a donelo je puno benefita za našu zemlju.

Petar

pre 1 godinu

BRAVO !!! Red je i bilo da shvatite koga ste slepali svo vreme !!! SPS je uvek dobra udavaca i ko da vise !!! To pokazuje Toncev, Zagradjanin i drugi....pa i gosim Dacic !!!

Ana

pre 1 godinu

Nije prvi put da socijalisti pokazuju svoju pokvarenost i umesto pune podrške predsedniku pokušavaju da se svima dodvore

Sanja

pre 1 godinu

Narod je uz Vucica, lavovski se bori za svoj narod.

Zeljko

pre 1 godinu

Kao i uvek sps sedi na dve stolice zanima ih damo vlast.

Sasa

pre 1 godinu

Kada bi bili izbori Vučić bi i ovoga puta tako porazio opoziciju da ne bi znali gde se nalaze

sanja

pre 1 godinu

Puna podrska Vucicu,covek se hrabro i kao lav bori za Srbiju i narod

Nena

pre 1 godinu

Opozicija je izdaja za Srbiju. Vucica podržava cela Srbija.

vera

pre 1 godinu

Iako su veliki pritisci i izazovi pred Srbijom,Vucic je neko ko se hrabro nosi sa tim

Sima

pre 1 godinu

I treba ici na izbore da narod svom snagom pokaze da podrzava svog predsednika.

kija

pre 1 godinu

Narod je uz Vucica i uziva veliku podrsku i poverenje istog

Jeca

pre 1 godinu

Vučić je jedino koji se istinski bori. Bez predaje za svoju državu.

Kiki

pre 1 godinu

Vucic je pravi politicki lider, jer ima svoj stav i ne dozvoljava da glupa misljenja opozicije uticu na njegove ciljeve i rad.

gaga

pre 1 godinu

Predsednik se hrabro bori za Srbiju zato svi moramo podrzati predsednika

Kalinaa Markovic

pre 1 godinu

Vecina je uz predsednika Vučića, vide ljudi ko se zalaze da resi sve probleme u Srbiji.

Simke

pre 1 godinu

Strašno je što su politički poeni nekima bitniji od nacionalnog interesa i naroda !!! Vučić nije sam , uz njega je narod , a to je najbitnije .

Paja

pre 1 godinu

SNS se bori za odbranu državnih interesa,bez dodvoravanja bilo kome,što se ne može reći za socijaliste koji pokušavaju da sede na dve stolice

Ema

pre 1 godinu

Sps nikad Vucicu nije trebao u vlasti jer je sns imao vecinu i bez njih evo kako vracaju.

Kalinaa Markovic

pre 1 godinu

Tako se to radi, bravo predsednice.

kiki

pre 1 godinu

Srbija će propasti, ako se prihvati Vučićevo povlačenje

Ur Nino sar Serbule

pre 1 godinu

Bolje je i otići i na izbore i u opoziciju nego da trpimo ucene lažnih desničara i SPS-e.

zara

pre 1 godinu

Podrska predsedniku. Predaja nikada nije bila opcija, ne sumnjam da ce predsednik uraditi ono sto je najbolje za Srbiju.

Kalinaa Markovic

pre 1 godinu

Vucic ne odustaje tako lako niti ce popustiti pod ucenama.

nera

pre 1 godinu

Narod je uz Vucica i veruje mu i nema mesta povlacenju

Joka

pre 1 godinu

Građani Srbije su uvek uz svog predsednika Vučića.

Laki

pre 1 godinu

Vučić nikada neće podleći ucenama i pretnjama bilo koga , pa i koalicionih partnera i lažne opozicije , pa i pretnje i ucene sa zapada.

Kalinaa Markovic

pre 1 godinu

Predsednik sa kojim mozemo ocekivati bolju budućnost.

ceca

pre 1 godinu

Vučića je birao narod i taj isti narod neće dozvoliti da se povuče

zoka

pre 1 godinu

Srbija nije nikad imala lidera koji je tako mnogo učinio za svoju zemlju

Ljubica

pre 1 godinu

Nisam sigurna šta SPS znači, gde oni pomognu!? Šta je njihova uloga u borbi za mir, za investicije...SNS i predsednik Aleksandar Vučić uvek će imati podršku građana, jer rade u interesu Srbije.

Nina

pre 1 godinu

Dosta nam je pokvarenjaka! Vucic do kraja u borbi za narod!

Kalinaa Markovic

pre 1 godinu

Jedino Vucic prica istinu a svi ostali gledaju samo da se dodvore nekome.

Jela

pre 1 godinu

Srpska napredna stranka je jedina politička opcija u zemlji koja radi za dobrobit svih gradjana Srbije, a ne zarad fotelja svojih stranačkih predstavnika.

Tanja

pre 1 godinu

SPS se opasno zaigrao. Da sam na Dacicevom mestu dobro BiH razmišlja šta i kako dalje

Jelena

pre 1 godinu

"Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu" .

Niki

pre 1 godinu

Vučić je čovek koji je uvek daje svoj maksimum za svoju zemlju. Kome su uvek interesi Srbije na prvom mestu.

Nikola

pre 1 godinu

Predsedniče, imate kompletnu podršku članstva SNS-a, šta god da odlučite

Jela

pre 1 godinu

Srpska napredna stranka nikada neće biti deo političkog mešetarenja.

Kristina

pre 1 godinu

Predsednik ne daa da nas niko podcenjuje , do poslednjeg daha će se boristi za nas, nećemo pristati ni na kakvu ucenu!

Jovana

pre 1 godinu

Vucicu je jedino bitno napredak svoje zemlje i bolja buducnost, za to se i lavovski bori a shodno tome ima ogromnu podršku.

Nikola

pre 1 godinu

Nema vise politickih prijatelja. Svi su se udruzili protiv SNS-a. Sami i mozemo protiv svih. Samo hrabro predsednice.

Hana

pre 1 godinu

На изборе, па нека буде по вољи народа коме ће дати поверење за даље вођење државе

Anci

pre 1 godinu

Sve te lazne patriote iz SPS-a i opozicije prstom nisu mrdnule da odbrane svoju državu ,već samo gledaju kako Vučiću da podmetnu nogu.

Darko

pre 1 godinu

Socijalisti bi da sede na dve stolice? To tako ne moze

Dragi

pre 1 godinu

Koga bre folirate. Nema pevaljka veze sa dešavanjima u Skupštini. Nešto je drugo u pitanju. Neko iz Moskve traži da se gospodin Vučić povuče...Zato se sad traži izlazna strategija. Kobajagi SPS radi protiv...To je laž. Ali i da je istina, imate vi gospodine Glišiću većinu i bez pevaljke. Imate manjinske stranke. Napravite novu većinu.

Lenka

pre 1 godinu

Vučić ne podleže ni čijim pritiscima i ucenama, bori de za Srbiju i srpski narod! Nema predaje!

Mihajlo

pre 1 godinu

Navikao je SPS da je stalno u vlasti, da malo radi a da njegovi poslanici, funkcioneri lako i lagodno žive. To je postalo vrlo očigledno, zasmetalo je i predsedniku države. Novi izbori jesu način da se proveri volja građana. Znam da takvog predsednika država više nikad neće imati, ali i to, da onaj ko hoće da radi, to može sa svake pozicije.

Mile

pre 1 godinu

Vucic moze sam na izbore kad god, narod ima ogromno poverenje u njega, jer je dokazao kako treba raditii za svoju zemlju i svoj narod.

Dušan

pre 1 godinu

Nema mi gorih od tih socijalista, licemernih. Jedini pravi, koju su podređeni Srbiji, jesu naprednjaci pod liderstvom Aleksandra Vučića.

Anka

pre 1 godinu

Народ је уз Вучића, и милион пута да се иде на изборе, увек би гласали за њега и подржали његову политику мира, стабилности, договора, дијалога, економског развоја Србије.

Vanja

pre 1 godinu

Vučić nikada neće odstupiti od svojih stavova koji su u interesu Srbije.

Miloš

pre 1 godinu

Aleksandar Vučić nije jedan od onih kome je bitnija fotelja od države. Uzalud trud onih koji bi da ga slome, ucene i kupe. Njemu je Srbija na prvom mestu!

Nela 01

pre 1 godinu

U potpunosti se slažem sa svakom reči i Vučića i Glišića, SNS ima svoj pravac i nikada neće odustati od svojih ciljeva!

Aleks

pre 1 godinu

Не требају нама издајице из опозиције који би једва дочекали да се дочепају власти. Цела Србија је уз свог председника Вучића који се јуначки бори за интересе своје Србије и свог народа.

Dejan

pre 1 godinu

Vucic je siguran u svoju politiku,i na nove izbore izacice kao pobednik.

Vesna

pre 1 godinu

Predsednik ima punu podršku naroda. Bori se za svoj narod u Srbiji I na KiM--u. Stoički je izdržao sednicu, gde ga je opozicija, lažna opozicija vređali, nasrtala na njega.

Željko

pre 1 godinu

Grdno su se zeznuli oni koji bi da ucene Vučića. On nikada ne bi prodao Srbiju!

Danijela

pre 1 godinu

Sve o da dođr do izbora, narod daje punu podršku najboljem lideru.

Rade R

pre 1 godinu

Na izbore, nego šta! Vratiti cenzus na pet posto pa da vidimo ko će da ga "preskoči"! Ovi lažnjaci neće sigurno! Milica, Boško, Miloš! Ove kobajagi patriote! Oni sad ne bi prešli ni tri posto! A SPS!? Oni su posebna priča! Niti smrdi nit miriše!

Milica

pre 1 godinu

Vucic nikad nece ostati sam, jer je pre svega narod uz njega koji ga nikad nece napustiti.

Andrija

pre 1 godinu

Зна се шта је воља народа, да Србију води одговоран државник као што је Вучић коме су интереси државе на првом месту, испред личних интереса. Народ је то препознао и дао му пуну подршку.

Nina

pre 1 godinu

Maske su pale. Sada se vidi ko se zašta bori. Jedino I sigurno što svi znamo da se samo Aleksandar Vučić bori za svoju državu I svoj narod!

Bibi

pre 1 godinu

Bravo za Predsednika Vucica.Hijena je bilo i uvek ce biti,ucenjivaca,oni koji pritiskaju da se KiM prizna van svih protokola,da se oblati porodica Vucic

Danijela

pre 1 godinu

Naša sloga je u podršci svom predsedniku!

Mitarpavlovic

pre 1 godinu

Ne treba najjačoj stranci niko , idemo sami u nove pobede na čelu sa Vučićem

Darko

pre 1 godinu

Vučić ima podršku naroda, opravdano. Sve radi da sačuva mir i integritet.

Luka99

pre 1 godinu

Izaci na izbore! Izdominirati i samostalno odlucivati o ovoj jadnoj Srbiji! Drugu drzavu nemamo, jedini spas za nasu Srbiju je SNS! Ziveo predsednik!

Roki

pre 1 godinu

Jedino se Vučić i SNS bore za bolje građana Srbije. Vreme je teško i izazovno ali niko osim njih nije dorastao problemu.

Kostantin

pre 1 godinu

Putuj igumane ne misli na manastire. Od starta su nam nepotrebni

Milićka

pre 1 godinu

Srpska napredna stranka je dovoljno velika da dalje moze sama

Rade

pre 1 godinu

Ма неће народ оне који лажу и обмањују Вучићу! Виде колико се бориш и дајеш себе, нема уцена када је Србија у питању!

Petar

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je u pravu u potpunosti podrzavam sve sto je rekao.

Niki

pre 1 godinu

Srbija nikada neće pristati na ucene zapada, SPS I lažnih desničara. Srbija će se boriti samo I lično za svoje interese, interese Srbije.

Nevenka

pre 1 godinu

Verujem da ce SNS postizati jos bolje rezultate

Ana

pre 1 godinu

Da svo vreme sve godine SPS sedi na dve i vise stolica

Biljana

pre 1 godinu

Vucic je najjaca polit. licnost novije istorije. Zna on dobro sta radi.

Danijela

pre 1 godinu

Samo uz Vučića imamo sigurnu I stabilnu politiku.

Branko

pre 1 godinu

Narod samo Vučiću veruje i to će ponovo dokazati na eventualnim izborima.

Viki

pre 1 godinu

SNS i Vučić su se uvek ozbiljno i odgovorno prema državi i oni koji nisu deo te priče i ne idu uz njih.

Milićka

pre 1 godinu

Sns-u ne trebaju koalicije u to sam sigurna

Branislav

pre 1 godinu

Vučić je čovek, koji ne podleže ucenama ni mnogo jačih i uticajnijih, nego što je jedna klimava stranka, i to u veoma teškim pregovaračkim okolnostima! Trenutno je SNS, sa njim na čelu, toliko jaka (jača nego ikada),da može da ,,oduva" sve ostale zajedno!

Viki

pre 1 godinu

Svi smo svedoci da je zahvaljujući Vučićevom zalaganju tema o KiM ponovo vraćena za pregovarački sto.

Pavle

pre 1 godinu

Ja cu uvek davati podrsku Vucicu jer dosta dobrog je uradio u Srbiji sto se da videti.

Marina

pre 1 godinu

Jasna poruka je da je dosta napada kako Zapada tako i opozicije, neće upasti u klopku i neće prodati Vučić Srbiju.

Viki

pre 1 godinu

Sada kada je najteže najbolje se vidi ko je ko, a Vučić je ostao na strani građana i to je činjenica.

Jelena

pre 1 godinu

Ako SPS misli da je ostalo neprimećeno njihovo ćutanje tokom sednice skupštine dok je opozicija napadala Vučića, grdno su se prevarili. Njihovo ćutanje može se posmatrati kao izdaja.

Joksim

pre 1 godinu

Niste sami narod je uz vas, nema povlacenja i predaje pred izdajnicima Srbije!

Jelena ivanovic

pre 1 godinu

Vucic se bori za mirno resenje i interesi gradjana na prvom mestu.

Nikoletica

pre 1 godinu

E dugo je I trajalo.. neprijatelj pokaze pravo lice kad tad.

Miranovc

pre 1 godinu

Ne muci se poznaju junaci,gospoda iz SPS-a to sigurno nisu.

Maxim

pre 1 godinu

SPS mesetari nasom politckom scenom trideset godina...

Nina

pre 1 godinu

Srbija nikad nece pristati na ucene! Vucic je jasno rekao svoje principe koje ce se pridrzavati pri obezbedjovanju mira i stabilnosti Srbije!

Danijela

pre 1 godinu

Jedino Vučić na posvećen način vodi Srbiju putem napretka I prosperiteta. Tako će da Bude i u budućnosti uz nesebičnu podršku naroda Srbije!

Danijela

pre 1 godinu

Građani prepoznaju rad I trud, zato je Vučić poštovan i uvek podržan!

Neba

pre 1 godinu

Pred izbore obavezno smanjiti cenzus na 1%, da bi i drugi imali sansu da udju u parlament.

Danijela

pre 1 godinu

Izdajnicima je mesto na dnu, to su zaslužili svojim delovanjem. Nikad neće dostići Vučićev rejting, o tome mogu samo da sanjaju!

Danijela

pre 1 godinu

Nikada laž nije nadjačala istinu. Dokazali su da su im lični interesi iznad državnih.

Marko

pre 1 godinu

Dačić je uvek imao opciju da preleti na druugu stranu,njega samo vlast zanima i funkcija.

Laza

pre 1 godinu

Crveni su opet na zadatku izdaje Srpskih nacionalnih interesa.

Dejan

pre 1 godinu

Od Dačića nisam očekivao da će izdati Vučića,očigledno da ga zanima samo ostanak na vlasti.

Miona

pre 1 godinu

Predsednik Aleksandar Vucic i sns ne zeli da se dodvori svima kao sto to radi sps. Snosimo posledice kakve god da su. Cvrsto stojimo iza svojih reci i postupaka.

Jelena

pre 1 godinu

Vučiću je prioritet Srbija, makar to značilo i da bude u opoziciji. To je pravi državnik kome su interesi zemlje ispred njega samog.

Andjelka

pre 1 godinu

U ovim trenucima je jedinstvo od velikog značaja.

Dejana

pre 1 godinu

Jedini koji moze da se izbori sa ovom teskom situacijom je Vucic, a predaja nikada nije ni bila opcija

Marija

pre 1 godinu

Narod veruje Vucicu i on ima apsolutnu podrsku da nastavi borbu za nasu zemlju i za interese gradjana

Marija

pre 1 godinu

Vucic sebori za jaku i sigurnu Srbiju. I nikada mu opcija nije bila predaja, nego snazna borba. I sluzi jedino Srbiji

Sasa

pre 1 godinu

Zalosno je sto su se desnicari i SPS poistovetili sa Zapadom kada su interesi Srbije u pitanju, tj. sto rade protiv njih!

Uros

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je taj koji se bori za bolju buducnost svih nas

Filip

pre 1 godinu

Samo na celu sa Vucicem je borba za pristojniju, uredjeniju , napredniju i snazniju Srbiju

Dejana

pre 1 godinu

Vucic je jedini koji se stvarno bori za interese Srbije i resavanje pitanja KiM

Uros

pre 1 godinu

Gradjani Srbije su uz politiku sloge i borbe za svoju drzavu koju vodi SNS, na celu sa Vucicem

Uros

pre 1 godinu

Politika Vucica jeste politika koja dovodi investitore, gradi i obnavlja puteve, fabrike i mostove i zaposljava radnike

Marija

pre 1 godinu

SNS je pokazala da im se politika svodi na ljubav prema drzavi, prema narodu

Dejana

pre 1 godinu

SNS bi pristala i da ode u opoziciju ali da dozvole da im privatni interesi vode drzavu i da se dodvoravaju opoziciji kao socijalisti, to nikada nece

Zora

pre 1 godinu

Partijski interesi nisu prioritet i kada stignu da vide da je predsednik u pravu i da je Srbija ta tacka ka kojoj moramo svi ici i za koju se moramo boriti.

Tanjuska

pre 1 godinu

SNS i Vučić će uvek i svakog pobediti ns izborima, opozicija i SPS mogu samo da nestanu iz politike.

Nevena

pre 1 godinu

Цела Србија је уз свог председника Александра Вучића. Само храбро напред, предаја није опција.

Maja

pre 1 godinu

Nas predsesnik je iskren i to je ono sto svi mogu ocekivati od njega. Samo napred!

Mini

pre 1 godinu

Narod je uz predsednika,jedini se zalaze za svoj narod. Ziveo Aleksandar Vucic

Ivko

pre 1 godinu

Nema predaje zato sto smo pobedili svaki put, kao sto cemo i sada.

Maja

pre 1 godinu

Nikada predaja nije bila opcija, boricemo se za nas narod,za nasu drzavu na celu sa Vucicem.

Svetolik

pre 1 godinu

Vucic nema cega ni da se plasi, njego ciljevi su jasni i precizni, a narod to prepoznaje!

Aca

pre 1 godinu

Samo je važno da ne odustajemo, preteška je situacija, ali nema predaje!

Maki

pre 1 godinu

Za Srbiju i Vucica predaja nikada nije bila opcija. Vucic je hrabar covek,imam svoje stavove i stogo ih se drzi.

Miki

pre 1 godinu

Predsednik se ni u najtezim trenucima nije predavao,pa nece ni sad.

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Srbija će da istraje i pobedi. SNS nema podršku opozicije,al je sam dovoljno jak da zastupa interese zemlje.

Desana

pre 1 godinu

Vučič je najbolji političar i državnik na ovim prostorima.

Bibi

pre 1 godinu

Narod je izabrao i ponovo će isto izabrati ko će da vodi Srbiju napred.

Vesna

pre 1 godinu

Borba nece biti laka,ali to ne znaci da ce Vucic odustati od nasih drzavnih i nacionalnih interesa,bas naprotiv borice se jos snaznije kako bi Srbija nastavila da pobedjuje.

Hana

pre 1 godinu

Vučić će izabrati samo najbolje ljude u svom timu, jer Srbija mora da ide napred, sigurnim korakom ka svetloj i uspešnoj budućnosti.

Sava

pre 1 godinu

Pružamo apsolutnu podršku Vučiću u daljoj borbi za Srbiju i naš narod!

Mica

pre 1 godinu

Srbija mora da pobedi,ali samo na celu sa Aleksandrom Vucicem.

Aca

pre 1 godinu

Odustajanje je samo za slabe ljude, a Vucic i gradjani Srbije to nisu!

Mimi

pre 1 godinu

Vucic je hrabar. Uvek se borio za drzavu i gradjane.

Todor

pre 1 godinu

Odluka na pravom mestu necemo dozvoliti niko da gazi predsednika Vučića. Još jednom će SNS pokazati snagu koju poseduje!! Do pobede živela Srbija!!

Mimica

pre 1 godinu

Srbija mora pobediti i pobedice, predaja nije opcija. Zivela Srbija

Rada

pre 1 godinu

Aleksandar Vučić je jedini predsednik koji daje svoj maksimum u očuvanju Srbije i tako daje svoj maksimum za interes Srbije i svog naroda!

Djole

pre 1 godinu

Narod bezuslovno veruje predsedniku i podrzava ave njegove odluke.

Orhideja

pre 1 godinu

Vučić se oduvek borio za srpski narod, dok su socijalisti samo želeli da budu na vlasti.

neda

pre 1 godinu

Vucic zeli da oni koji su za njega se i izjasne. Covek vodi otvorenu politiku i gura Srbiju napred

ana

pre 1 godinu

Sa ili bez izbora predsednik je covek kome narod veruje, zahvaljujuci postignutim rezultatima u cilju boboljsanja uslova za zivot u Srbiji.

Kristina

pre 1 godinu

На изборима ће Вучић показати колику подршку народа има

Petar

pre 1 godinu

Narod je iz Vucica,jer narod uvek oseti kada se neko bori za interese svojih drzavljana.

Jovan

pre 1 godinu

Puna podrška za predsednika na istrajnosti u borbi za interese naših građana! SNS ne sme više da trpi ucene koalicionih partnera!

Bojan

pre 1 godinu

SPS gleda samo sebe i sada se kriju kada treba da se donose bitne državne odluke.

Mila

pre 1 godinu

Narod podržava Vučića i kad god bili izbori to će i dokazati. Zna narod ko najbolje brani interese ove zemlje i naroda.

Vlaks

pre 1 godinu

Sa Vučićem u nove pobede a i narod jedino u njega ima poverenje.

Niki

pre 1 godinu

Vucic cestito obavlja svoj posao,dok pojedinci koriste funkcije za licne interese.

LEO

pre 1 godinu

SNS je uvek bio uz narod,to je i dokazao.Opozicija je pokazal ko je i sta je.

Anita

pre 1 godinu

Za razliku od opzicije nad precefnik Vucic uvek radi u interesu svog naroda

Fica

pre 1 godinu

Vucic ce doneti najbolju odluku u interesu Srbije.

Petar

pre 1 godinu

Ako SNS ode u opoziciju, Srbija ce se vratiti 100 godina unazad

Miljana

pre 1 godinu

Nikada lazi nece pobediti istinu. Predsednik je taj koji Srbiju drzi stabilnom. Bez straha, cuvajuci svoju porodicu, on se bori sa svim ovim neprijateljima koji su ga opkolili.

raki

pre 1 godinu

Vučić se ne plaši da izadje na izbore i ne preza ni pred kim. Njegov cilj je da Srbiju vodi ka napretku i nikada je neće izdati

Cica

pre 1 godinu

Presednik i clanovi SnS brane licne interese i uvek ce imati podrsku vecene građana. A izbora se plasi jedino opozicija i kvazi stranke

Nena

pre 1 godinu

Opozicija i ostala ekipa, koja ne pruža podršku Vučiću u teškim situacijama, nikada zbog njih nećemo poslati sliku o našem jedinstvu drugim zemljama. Neki jedva čekaju da to vide. Podrška Vučiću, predaja nije opcija!

Jeki

pre 1 godinu

Vaša odluka, kakva god da bude, biće u interesu naroda i Srbije! Bićemo uz Vas bezrezervno!

Vojka

pre 1 godinu

Neki bi da prespavaju,drugi da izracunaju a jedan je pokazao da bi da se bori.

Ogi

pre 1 godinu

Sns je isuvise ucinio za sps da bi oni ovako vracali.

Milan

pre 1 godinu

Srpski narod je uz predsednika Aleksandra Vučića do kraja. Nema predaje.

Rade

pre 1 godinu

Ove iz SPS treba da bude sramota, izigrali su poverenje Predsednika Vucica, njima nije bitna Srbija, bitna im je samo fotelja.

Kole

pre 1 godinu

SNS ce svakako osvojiti apsolutnu vecinu, ovi iz SPS sto mesetare postace politicka proslost!

Kaca

pre 1 godinu

SPS bi da nista ne radi, da foteljisu, da drugi zavrsavaju sve poslove umesto njih, njima je bitna samo funkcija i koliko dugo ce biti na vlasti, malo su se preigrali ovog puta, oduvace ih SNS.

Marija

pre 1 godinu

Idemo u bolju i lepšu budućnost! Nastavljamo da se razvijamo i napredujemo!

Milan

pre 1 godinu

Vreme je da se u SNS-u odvoji žito od kukolja.

Milan

pre 1 godinu

A SPS se lepo drži po strani i posle će da kažu da su bili manjinski partner u vlasti i da njih niko ništa nije pitao.

Vladimir

pre 1 godinu

Imate podršku naroda koji veruje u vas. Samo hrabro i do pobede.

Jovo

pre 1 godinu

Kad je muka, ajde Đuka! Kad ******, Đuku ne zovete! Bolje i otvoren neprijatelj nego lažan prijatelj! Ne daj se legendo naša, ima nas koji nismo ćoravi i ludi!!!

Analjima

pre 1 godinu

Vucic i celi narod uz njega, maksimalna podrska.

Čiča

pre 1 godinu

Vucic ima veliku podršku većine gradjana Srbije, nije bitno ni kada ni gde se kandiduje, on je pobednik.

Miladin

pre 1 godinu

Dosta je bilo flertovanja SPS-a! Moze Vucic i sam da pobedi!

Nela

pre 1 godinu

Vučić će opet pobediti jer ljudi njemu veruju,a on je dokazao svojim potezima da državu vodi u pravom pravcu.

Bojan

pre 1 godinu

Srbija će sačuvati mir i stabilnost i nastaviti da pobeđuje u budućnosti sa Vučićem uz koga je narod koji mu pruža ogromnu podršku.

Arkan

pre 1 godinu

Vucic savesno vodi drzavu, nisu mu potrebni lažni saveznici. Ima I imaće uvek podršku gradjana.

Arkan

pre 1 godinu

Naš predsenik Vučić je za x klasa iznad ostalih političara. Časno i savesno vodi politiku Srbije I ne podleže ucenama.

Kosta

pre 1 godinu

Niste sami predsedniče, narod je uz Vas. Narod Vam veruje!

Helena

pre 1 godinu

Predsednik ni ranije nije kalkulisao već se bori srcem i za zemlju i za narod !

Rade

pre 1 godinu

Vučić će uvek biti moj predsednik! Podrška !

Jovana

pre 1 godinu

Vucic nikada nece podleci pritiscima jer se bori za svoj narod i drzavu.

Gile

pre 1 godinu

Vidi se da je predsednik duboko razočaran izostankom podrške prvenstveno od koalicije

Drakce

pre 1 godinu

Dosta je Vucic gajio zmiju u nedrima. SPS je uvek gledao samo svoje licne interese.

Bole

pre 1 godinu

Očekivali smo nacionalno jedinstvo na ovoj Skupstini a ne dodvoravanje opoziciji od strane SPS

Dona

pre 1 godinu

Odlicna odluka , mozda je to trebalo i pre da se uradi.

Nina

pre 1 godinu

Predsednik uziva najvecu podrsku naroda koju god odluku da donese!

Olga

pre 1 godinu

SNS ce pobediti! Srbija ce pobediti! Vucic je taj koji nas vodi do uspeha.

Kaja

pre 1 godinu

Vucic je taj koji nas vodi do uspeha. Porzacemo ga sad kad je najteze.

Alen

pre 1 godinu

Predsedniče,niste sami.Narod Srbije je uz vas,i bezuslovno će podržati svaku vašu odluku .

Bojan

pre 1 godinu

Velika većina naroda podržava odgovornu politiku Aleksandra Vučića, koja je svojim delima pokazala da Srbiju vodi u pravcu napretka!!!

Bojana

pre 1 godinu

Ova posebna sednica Skupštine bila je odlična prilika da se pokaže kakav je ko, i opozicija i koalicioni partneri. U skladu sa tim sada treba postupati.

Stefan

pre 1 godinu

Pobedice uspesna Srbija koju je stvorio Vucic.

Sara

pre 1 godinu

Eto prilike da se vidi na čijoj je strani narod, eto prilike da se odmere snage, da se vidi kom opanci kom obojci!

Milos

pre 1 godinu

Domaci izdajnici i strani placenici zele Vucica na kolenima ali taj film nece gledati!

Milos

pre 1 godinu

Koalicioni partneri nisu dorasli borbi koju Vucic vodi za Srbiju.

Snele

pre 1 godinu

Bolje i sami nego sa licemernim i potkupljivim SPSom. Strasno je koliko su ljigavi i bez trunke stida i casti.

Danica

pre 1 godinu

Vucic se bori za interese Srbije za razliku od drugih i narod to vidi i podrzava ga

Andrijana

pre 1 godinu

Moze od Vucica i SNSa da ode ko hoce.. Izdajnika je uvek bilo. Bitno je ko sve izdrzava do kraja, a to je pravi lider. Samo Vucic.

Maki

pre 1 godinu

Nije Vucic sam, preko 2miliona gradjana je glasalo za njega, glasace opet i jos vise ljudi. Nema predaje!

Sara

pre 1 godinu

Samo pošteno, jako, snažno u nove pobede! Živela Srbija!

Olga

pre 1 godinu

Kako god Vučić odluči, narod će mu dati podršku.

Nikola

pre 1 godinu

Predsednik je sada imao priliku da vidi pravo lice svojih koalicionih partnera. Pokušavaju da budu dobro sa svima, a ustvari ni sa kim ne mogu. Primetno je da oni predsedniku nisu ni potrebni, kada nisu ni bili tu onda kada je bilo neophodno da ga zaštite.

Joka

pre 1 godinu

Uz Vucica je narod, i ne želi nikog za predsednika osim njega.

Ana

pre 1 godinu

Narod dobro zna sta je Vucic sve uradio za drzavu, koliko se bori, i ne odustaje i nikad ga narod nece izneveriti.

Nikola

pre 1 godinu

Predsedniku ovakvi koalicioni partneri nisu ni potrebni. Pokušavaju da budu dobri sa svima, a ne mogu ni sa kim. Primetno je da oni predsedniku nisu ni potrebni, kad već nisu bili tu onda kad mu je bila potrebna zaštita.

Jeka

pre 1 godinu

Vucic nikako neće moći u opoziciju jer ima apsolutnu podršku naroda.

Gaga

pre 1 godinu

Srbija samo na čelu sa Vučićem može da ostvari napredak! Njegovi koalicioni partneri samo gledaju svoju korist i sklanjaju se kad postoji problem!

Beta

pre 1 godinu

Dok pojedini sede na dve stolice pljuju,laju Vucic se neumorno bori za opstanak Srbije a narod je to video svojim očima.

Gaga

pre 1 godinu

Srbija samo na čelu sa Vučićem može da ostvari napredak! Njegovi koalicioni partneri samo gledaju svoju korist i sklanjaju se kad postoji problem!

Rada

pre 1 godinu

Hvala Bogu pa je narod video svojim očima ponašanje opozicije i koalicije na skupštini.Jedini koji se trudio i borio je Vucic.

Goran

pre 1 godinu

Mogu da ucenjuju i Vučića i Srbiju koliko god hoće, ali mi ne nasedamo na ucene

Mila

pre 1 godinu

Predsednik veruje sebi i narodu i borice se go kraja jer zna da ce uvek imati ogromnu podrsku naroda. Zasluzio je to ,recima,delima....

Tina

pre 1 godinu

Poruka Vucica je veoma jasna.I ima svu podršku svog naroda.

Borko

pre 1 godinu

SNS je sigurno uvek spremna da izađe na izbore jer jedina iskreno i pošteno se bori za građane Srbije i nema čega da se plaši, narod to prepoznaje

Nikola

pre 1 godinu

Nikada, nikada i ni po kakvu cenu Srbija ne neće pristati na ucene ni sa jedne strane

Mia

pre 1 godinu

Socijalisti su pokazali svoje lice,Srbija ide dalje,napred sa Vučićem u nove pobede!

Mirko

pre 1 godinu

Kad god izbori bili SNS nema čega da se plaši jer građani prepoznaju iskrenu borbu

Natasa

pre 1 godinu

Na sednicama Skupstine videlo se pravo lice, SPS-a, opozicije. Aleksandar Vucic nece biti deo tima koji na stetu Srbije ostvaruje licne interese i zato ce ga gradjani u iskrnoj borbi i podrzati!

Aleksandar Ivanišević

pre 1 godinu

Predsednice vi nikada necete biti sami,narod Srbije je uz Vas.

MarinaZmaj

pre 1 godinu

Spremni smo za izbore. Narod je uvek uz njega.

Borko

pre 1 godinu

Ni po koju cenu ne smeju pokleknuti pod ucenema ni sa jedne strane i treba nastaviti put kojim se sigurno krenulo u svetliju budućnost

MarinaZmaj

pre 1 godinu

Na ucene nikada nećemo pristati. Dosta je bilo. Borićemo se do kraja.

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Narod se iskreno nada da će Vučić još dugo voditi ovu zemlju i ovaj narod. Samo sa njim će naša budućnost biti svetla. Podrška predsedniku!

Sandra

pre 1 godinu

Nakon poslednjih događaja u Skupštini, kada se opozicija smučila i Bogu i narodu, Vučić na izborima dobija bez problema!

Vladan

pre 1 godinu

Ti lažni desničari su spremni da žrtvuju srpske mladiće i započnu rat sa zapadom jer oni pameti nemaju za neke ozbiljne taktike i pregovore.

Ana

pre 1 godinu

Svi znamo da nece doci niko bolji na vlast od predsednika Vucica.

Marko

pre 1 godinu

Vuk nikada nije sam već ima svoj narod uz sebe koji ga je glasao. Pravo je vreme da samostalno i dostojanstveno pokažemo rezultate naše politike koju predvodi Aleksandar Vučić.

SONJA

pre 1 godinu

Bolje biti sam nego sa onima koji zele lose Srbiji.

Svetolik

pre 1 godinu

Mozda smo ostali sami, ali uvek spremni na pobedu!

Minja

pre 1 godinu

SPS nije dosledan u odbrani Srbije i srpskog naroda. Od njih se to moglo očekivati da kao poltroni odu sa suprotnim taborom, jer su sa njima već i bili.

Kole

pre 1 godinu

Sta god da odluci Vucic to ce biti u najboljem interesu naroda.

Filip

pre 1 godinu

Sadasnja vlast se bori za nas i za nasu svetlu buducnost i samo uz njih se osecam sigurno u svojoj zemlji.

Suza

pre 1 godinu

Dosta mi je politicara koji gledaju samo svoj interes, uz Vucica sam sigurna u svetlu buducnost Srbije.

Mile

pre 1 godinu

Nisno sami, predsedniče uz vas smo, cela Srbija je uz vas!

Raša

pre 1 godinu

Bravo. Predsednik i njegova stranka se ne boje izbora jer znaju da je narod uz njih.

Mile

pre 1 godinu

Predsednik Vućić spreman je da stane na crtu svima, kako bi dokazao da sve što radi je u interesu građana Srbije.

Mia

pre 1 godinu

Vučić će pobediti kad god budu izbori,narod vidi njegivu borbu.

Mile

pre 1 godinu

Sve moze, samo da nas vodi i dalje Vucic, bez njega nam nema budućnosti.

Rada

pre 1 godinu

Predsednik ne može dospeti u opoziciju zbog svega dobrog što je uradjeno za zadnjih 11 godina.

Mile

pre 1 godinu

Naravno da je narod uz predsednika i da ce uvek biti na njegovoj strani, nemamo nista sa ovim lazljivcima i ne zelimo nikada njih na vlasti.

Saska

pre 1 godinu

Ucene nećemo prihvatiti, ali narod neće izabrati nikog drugog da ih vodi.

Minimaus

pre 1 godinu

Vucic je zbog svoje racionalne politike uvek dobijao naklonost i poverenje gradjana, sutra da budu izbori opet ce tako biti!

Rada

pre 1 godinu

Bravo. Hrabrost je odlika SNSa i zato ih narod i voli.

Goran

pre 1 godinu

SNS ima podrsku naroda i moze sam. Interesi Srbije ce biti odbranjeni.

Orhideja

pre 1 godinu

Sve i da sutra budu izbori, Vučić će imati potpunu podršku naroda.

Laki

pre 1 godinu

Narod je spreman da opoziciju smesti ponovo u mišju rupu.

Nata

pre 1 godinu

Mozda je tako i najbolje. SNS i Vucic imaju poverenje naroda. Steta je da ga zbog drugih gube.

Mirka

pre 1 godinu

Predsednik Vučić nikad neće biti sam jer će njegov narod uvek biti sa njim.

Maki

pre 1 godinu

Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem I SNS borićemo se svim snagama za našu zemlju Srbiju.

Persida

pre 1 godinu

Navikao je Vucic sam sa svojim narodom koji ga podrzava da se bori protiv zlih sila i laznih patriota.

Nikola

pre 1 godinu

Vučić je pozrtvovan samostalan državnik,koji ce sve da učini za dobrobit Srbije i naroda.

Niki

pre 1 godinu

SNS I Srbija na čelu sa Vučićem boriće se do kraja!

Marko

pre 1 godinu

Srpska napredna stranaka se ne bori za vlast, za fotelje, za lične interese!

Filip

pre 1 godinu

Vučiću je cilj da zaštiti interese Srbije i njenih građana i verujem da će svojom čvrstom politikom i borbom nastaviti da to radi i dalje.

Bojana

pre 1 godinu

Srbija je naša jedina domovina i iznad je svakog interesa kako stranačkog tako i pojedinačnog, ko voli Srbiju ne bavi se trgovinom i spletkarenjem i fotelja mu nije prioritet već časno se može boriti i iz opozicije za svoju otadžbinu

Helena

pre 1 godinu

Apslolutnu i bezuslovnu podršku Vucic ima za odlazak na nove izbore

Isidora

pre 1 godinu

Bolje je prekinuti koaliciju sa SPS-om nego trpeti ucene.

Andjelija

pre 1 godinu

Vučić će nastaviti da se bori za dobrobit Srbije.

Zoran

pre 1 godinu

Borba za intreese Srbije je jasna politika SNS i Vucic , to je borba bez obzira da li smo u vlasti ili u opoziciji , nas ne zanimaju sitni licni interesi kao druge.

Zdravko

pre 1 godinu

Ne postoji stvar niti osoba koja može zaustaviti Vucica da nastavi da se bori za svoj narod. Borio se i boriće se do kraja!

Zvonko

pre 1 godinu

Predaja nikad nije bila nasa opcija! Samo radom i upornoscu postizemo dobar uspeh i idemo ka cilju do novih pobeda

Aleksandar

pre 1 godinu

Вучићу је интерес Србије на првом месту, битнија му је Србија од своје власти. Овим је показао да је прави председник и да су му Србија и српски народ битнији од власти. Паметна одлука ићи на изборе јер ће се на тај начин многе ствари довести у ред.

Aleksandar

pre 1 godinu

Српска напредна странка је навикла на овакве издаје од стране коалиционих парнера. Треба једном за сва времена очистити политичку сцену у Србији.

Aleksandar

pre 1 godinu

Цео живот је Вучић доживљавао овакве издаје од стране коалиционих партнера. Увек их је побеђивао, увек ће Вучић побеђивати али је крајње време да се неке ствари поставе на своје место.

Mili vanili

pre 1 godinu

Нико сем Вучића није био спреман да стане иза споразума! Сви нешто тактизирају! На изборима ће народ рећи своје!

Sandra

pre 1 godinu

Vučić je siguran u svoju politiku, ne rukovodi se idejama drugih zato i opstaje. Jer original je mnogo većeg kvaliteta od ovih kopija i lažnjaka kao što je opozicija.

Aleksandar

pre 1 godinu

Грађани Србије су за Вучића и Српску напредну странку и треба изаћи на ванредне изборе и изборе на свим нивоима и ствари довести на своје место.

Nidza

pre 1 godinu

Vučić da bude opozicija sigurno neće jer je narod uz njega.

Nemanja Stojković

pre 1 godinu

СПС мора јаче да се заузме уколико желе да буду део победничке коалиције!

lagun

pre 1 godinu

Сви смо уз Вучића! Премијер ће бити изабран у септембру!

Mili

pre 1 godinu

На наредним изборима Вучић иде на 70 посто!

Aleksandar

pre 1 godinu

Србије ће победити, Србија ће на челу са Вучићем наставити пут развоја и напретка а опозиција је одувек седела на више столица и увек је убирала поене не својим радом већ коришћењем неке тешке ситуације.

Isidor

pre 1 godinu

Нема међусобног признања! Србија је уз Вучића!

Aleksa

pre 1 godinu

Vučić ima cilj i viziju koja ga vodi napred. Srbija je doživela veliki procvat uz njega i nikako nije spremna da na čelo države ponovo dođe neko ko će nas srozati na dno poput njegovih prethodnika.

Mirko

pre 1 godinu

Vučić je bio i biće broj jedan, naravno da će i ovaj put ako do izbora dođe imati moju punu podršku.

Dejan

pre 1 godinu

Da li sam jedini koji smatra da su nam trenutne političke partije smešne...njihova politika se svodi na ljaganje Vučića, gde su adekvatni predlozi, ideje...užas!

Sara

pre 1 godinu

Već predviđam novu kataklizmu po opoziciju. Biće smešno gledati kako će Vučić da ih porazi i ponizi za sva vremena.

Lazar

pre 1 godinu

Izbori će biti dobra prilika da se raščisti politička scena i da narod još jednom, apsolutnom većinom ukaže poverenje Vučiću i na taj način celom svetu pokaže da se narod Srbije ujedinio oko svog lidera.

Ana

pre 1 godinu

U Skupstini je definitivno bilo sama SNS protiv huskaca, velikih izdajnika, svi su tada napada li predsednika Vucica i ostale clanove vlade, bukvalno time su napadali i narod Srbije. Uz predsednika Vucica smo!

Bojan

pre 1 godinu

Vučić nema konkurenciju i zamenu. Sve što je Srbija postigla zaslužna je upravo njegova politika Dok su svi drugi vodili veću brigu kako će i koliko da slažu on je vodio ozbiljnu i odgovornu politiku.

Nena

pre 1 godinu

Bez Vučića na čelu Srbije sada bi verovatno bili u ratu. politika koju on vodi je odgovorna, stabilna i jaka politika.Posebno sam zadivljena što se ne libi da kaže šta misli, ako našoj opoziciji tako i velikim silama. Samo napred!

Vanja

pre 1 godinu

Ne vidim čoveka i vođu koji ima dovoljno kvaliteta da trenutno parira Vučiću. Mi nemamo adekvatnu zamenu za njega zato će svi izbori biti završeni u njegovu korist , naravno!

Andrej

pre 1 godinu

Opozicija u Srbiji je pokazala samo ogromnu neodgovornost, agresivnost i lenjost. Zar takvi trebaju da nam vode državu? Naravno da to Srbija neće dozvoliti!

Karlo

pre 1 godinu

Sa ovakvim stavovima i borbom, opozicija svesno ide u bitku sa ogromnim porazom. Narod nije lud da veruje u sve one laži, dovoljno nam je da vidimo ono bahaćenje kada je u pitanju KiM i da budemo svesni sa kim imamo posla.

Maki

pre 1 godinu

Naprednjaci su sada ostali sami ali nisu ni svesni da je uz njih narod Srbije. Srbija je sve videla I sve nam je jasno. Borićemo se I pobedićemo!

Nina

pre 1 godinu

Niste sami!? Narod Srbije je uz vas I biće do kraja!

Rasa

pre 1 godinu

SNS je uvek spremna za izbore. Ako Vucic to predlozi znaci da je potrebno.

Maja

pre 1 godinu

Srbija je uz Aleksandra Vučića šta god da odluči!

Igor

pre 1 godinu

Na muci se poznaju JUNACI! Idemo ako treba i na izbore, da potvrdimo legimitet Vaše i naše politike. I da konacno, izbacimo izdajnički ološ iz Parlamenta. Živela SRBIJA i ALEKSANDAR VUČIĆ!!!

Dragan

pre 1 godinu

Narod zna ko je odgovoran državnik a ko sakupljač jeftinih političkih poena, na izbore da se potvrdi legitimitet! Do pobede sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem!

Sale

pre 1 godinu

SNS na celu sa Vucicem je jedina je stranka koja izgara za ovaj narod i Srbiju. Borba je neprestana za bolje sutra, medjutim svi bi da se slikaju i kite kada je dobro a cim malo zapne nema ih nigde u zemlju propali, prvenstveno mislim na koalicione partnere.

Td

pre 1 godinu

Predsednik Aleksandar Vučić je dao jasnu poruku,da radije će otići u opoziciju,nego da ga varaju sa svih strana,SPS se dovoljno pokazao,jedino ko radi u interesu države i naroda je Aleksandar Vučić

Jovka

pre 1 godinu

SPS je želeo da sedi na dve stolice, da bi sačuvali svoje fotelje. Sada je izašlo na videlo kome je zaista stalo do naše zemlje, a kome do položaja. Predsednik ima podršku naroda i imaće u buduće jer ljudi vide plodove njegovog rada.

Srdjan

pre 1 godinu

Maksimalna podrska za predsednika Vucica i njegovu stranku da istraju u borbi za bolju i snazniju Srbiju.

Lazar

pre 1 godinu

Ovom odlukom nije iznenadio narod ali jeste koalicione partnere, opozicju, Zapad. Opet je išao korak ispred svih, zbog srbije samo, ne zbog stranke ili sebe.

Mirko

pre 1 godinu

Koja god odluka da bude doneta narod je kao jedan uz predsednika Aleksandra Vučića! Vidimo mi dobro ko misli dobro Srbiji a ko je vuče nazad u sunovrat!

Vesna

pre 1 godinu

Sami u borbu bez krpelja, priraslica I drugih pijavica!

Gaja

pre 1 godinu

Naravno da je bolje biti i u opoziciji, nego prodavati svoju zemlju ni za šta, kako su to neki drugi zamislili. Podrška predsedniku u ovim preteškim vremenima za sve nas.

Lazar

pre 1 godinu

Narod Srbije je uz Vučića i ako budu izbori, to će da se potvrdi još jednom i to sada više nego ikada. On je jedini čovek u kome Srbi vide spas, sve ostalo je smuti pa prospi.

Lazar

pre 1 godinu

Dabome da je bolje, bolje ostati častan i boriti se na svoj način, nego pokleknuti pred pritiscima onih nečasnih. Podrška predsedniku, pa kako god odluči. Lično mislim da treba da budu izbori i da se cenzus vrati na 5%!

Minja

pre 1 godinu

Realno, izbori bi u ovom trenutku bili najboolje rešenje. Treba se rešiti svih onih koji su postali parlamentarne stranke sa cenzusom od 3% i koji na sve načine pokušavaju da naškode Srbiji i po pitanju KiM i po pitanju sankcija Rusiji i svega onoga što je za srpski narod sveto.

Jelena

pre 1 godinu

U pravu je čovek, previše je krvopija koje su se okomile i na njega lično i na Srbiju. To im se ne sme dozvoliti. Novi izbori, pa ili dža ili bu.

Maja

pre 1 godinu

Vucic nikada ne pristaje na nicije ucene pa tako ni malverzacije SPS -a koji bi i ovako i onako kako im odgovara. Narod je uz Vucica i svaku njegovu odluku kao i do sada podrzava.

Rade

pre 1 godinu

Nažalost, tek sada možemo da vidimo ko su nam iskreni koalicioni partneri..

Nikoletica

pre 1 godinu

Svakako ste jaci sami, apsolutno vas podrzava cela Srbija

Biljana

pre 1 godinu

Nedvosmislena podrska Vucicu. I do sada je donosio nepogresive odluke.

Gaja

pre 1 godinu

Bolje i sam, pa znaš na koga možeš da računaš, nego sa svakim. Najveća i najjača stranka ne može olako da se pokori. Ja sam za izbore i svako za sebe da ide na njih.

Biljana

pre 1 godinu

Jednu otadzbinu imamo. Borimo se za njenu buducnost. Bravo predsednice.

Lazar

pre 1 godinu

SNS je sve vreme i bio sam, ostali samo figuriraju i profitiraju na grbači naprednjaka. To je više prekardašilo.

Ana

pre 1 godinu

Vučić nikada nije radio na štetu svoje države, kao što su to radili opozicioneri koji hoće da sede na dve stolice.

Biljana

pre 1 godinu

Sve nam je predsednice bilo jasno nakon sednice. Oni iz sps gledaju filmove dok se prica o KiM.

Minja

pre 1 godinu

Od svih koalicionih partnera SNS ima samo štetu, koristi nema ni u tragovima. Na izbore, pa šta bude. I neka svako ide sam sa svojom listom, pa da vidimo ko je gde bez Vučića i SNS.

Biljana

pre 1 godinu

Sve nam je bilo jasno. Sramota da poslanik sps gleda filmove dok se odlucuje o buducnosti zemlje.

Biljana

pre 1 godinu

Saglasna sam da je krajnje vreme da Vucic postavi svakog tamo gde treba

Mitar

pre 1 godinu

Ne pristajemo na ucene i dalje nije SNS sam narod je uz njega

Mena

pre 1 godinu

Nikada nećemo pristati na ucene zapada, SPS-a i lažnih desničara. Verujemo u Vučićeve odluke i pobedu najboljeg.

Jasna

pre 1 godinu

Vučiću nikada lični interesi nisu bili prioritet već iskrena borba za Srbiju, za naš narod, za KiM.

Nika

pre 1 godinu

Jedina opcija za napredak države je Vučić i SnS. Njegov trud i borba za bolju Srbiju je evidentan!

Lale

pre 1 godinu

Izbori će opet potvrditi volju naroda da Srbiju vodi Vučić i SnS!

Nika

pre 1 godinu

Apsolutno niko, nikada ne može uraditi za našu zemlju, niti se boriti za naše interese kao predsednik Vučić!

Olga

pre 1 godinu

Dok ostali uživaju u svojim foteljama Vučić rešava probleme!

olja

pre 1 godinu

Opozicija se zalaže za lične interese, dok se Vučić zalaže za interese građana Srbije i za Srbiju!

Mimi

pre 1 godinu

Cela Srbija staje uz Vučića jer jedino on brani Srbiju I zato smeta svima. Nikome ne odgovara Vučić na čelu Srbije jer bi oni da rasparčaju Srbiju a on ne da. Vučić pobeđuje.

Lale

pre 1 godinu

Užasno je ponašanje opozicije, a i nekih u vladajućoj koaliciji, posebno mislim na SPS!

Nika

pre 1 godinu

Ako predsednik Vučić da ostavku, Srbija više nema nikakvu budućnost. Podrška predsedniku Vučiću da ostane na čelu Srbije!

Olga

pre 1 godinu

Ne smem ni da zamislim šta bi bilo sutra sa državom da je neko drugi predsednik umesto Vučića.

Sava

pre 1 godinu

Muka je kakva nam je opozicija i koalicioni partneri.

Srpkinja

pre 1 godinu

Вучић се не плаши, био је и на страни позиције и опозиције. Њему су само важни интереси Србије и нашег народа.

Nena

pre 1 godinu

Uvek će pobediti istina,pravda,Srbija i Vučić sa njom!Živeo Vučić!

Nena

pre 1 godinu

Verujem da je dozlogrdilo Vučiću da se sam bori protiv svih ali verujem da će pobediti Srbija!Živeo Vučić!

Mia

pre 1 godinu

SNS nije sam,narod je uz Vučića i SNS,napred u nove pobede.

Rile

pre 1 godinu

Bolje sami cistog obraza nego u koaliciji sa strankama koje gledaju licni interes.

Mina

pre 1 godinu

Na muci se poznaju junaci a kod nas kada je gusto nema nigde nikoga!Nema predaje!Pa posle neka se zapitaju od kud Vučiću toliki glasovi!

Bojan

pre 1 godinu

Samo hrabro! U ovako teškim trenucima sve hijene se urote da napadaju ali uzalud im trud!

Gaga

pre 1 godinu

Ne daj Vučiću da nam najgori kroje kapu!Podrška!

Jovan

pre 1 godinu

Srbija je uz Vučića- jedinog držvanika koji je spreman da za Srbiju stavi sve na kocku.

Lena

pre 1 godinu

Gradjani vide,gradjani znaju,a videli su dosta toga i oni su taj sud ko ce ubuduce biti vlast i voditi Srbiju i boriti se za interese naroda i drzave,a ko ce biti opozicija.

Marina

pre 1 godinu

Ukoliko budu izbori narod ce glasati opet za SNS.

Marijana

pre 1 godinu

Predsedniku je najvažnija volja naroda! Neće popustiti pod ucenama ni zapada, ni SPS, ni lažnih desničara, već će se boriti za svoj narod i svoju državu.

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija