• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti.rs

06.02.2023

21:01

ALBANCI GA IZBOLI, SADA JE DOBIO KRIVIČNU PRIJAVU! Skandalozna odluka lažne države - pokrenut postupak protiv Bobana Đuzića

youtube.com/printscreen

Politika

ALBANCI GA IZBOLI, SADA JE DOBIO KRIVIČNU PRIJAVU! Skandalozna odluka lažne države - pokrenut postupak protiv Bobana Đuzića

Podeli vest

Policijska stanica u Klokotu, prema rečima advokata Vasilija Arsića, podnela je krivične prijave protiv devetnaestogodišnjeg Bobana Đuzića iz sela Mogile u opštini Klokot kao i protiv maloletnog Albanca Lj.E. iz ovog sela koji je pre par dana izboo nožem Đuzića nanevši mu dve ubodne rane u predelu leđa

Kako je za "Novosti" istakao advokat Arsić, maloletnom Albancu je određena mera kućnog pritvora dok će Boban Đuzić biti saslušan po izlasku iz bolnice.

- Tada ćemo znati koja će mera biti određena mom klijentu jer tužilašto jop uvek nema kvalifikaciju krivičnog dela koje je navodno on počinio, tako da se čeka nalaz lekara - pojasnio je advokat Arsić.

Inače, Bobana Đuzića (19) napala su trojica Albanaca od kojih dva malolentika i četrdesetšestogodišnji čovek dok je ulicom šetao psa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija