• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.03.2023

19:36

Kurtijev “ministar” Rašić drži konferencije na albanskom!

printscreen

Politika

Kurtijev “ministar” Rašić drži konferencije na albanskom!

Podeli vest

Kurtijev nazovi ministar Nenad Rašić održao je danas konferenciju za medije u Prištini na kojoj se prisutnim medijima obraćao na albanskom jeziku.

Kada su ga srpski novinari prekinuli i pitali zašto govori na albanskom koji ne razumeju, kada je i srpski jesik zvanični na Kosovu i Metohiji on je pokušao da se izvadi rečima - da ne može da angažuje prevodioca?!? Jasno je kao dan - albanski ministar govori na albanskom jeziku.

Ovo je još jedan dokaz da Rašić nije srpski ministar, da ne predstavlja srpski narod već Prištinu i Aljbina Kurtija!


Pametnom dosta!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kentaur

pre 1 godinu

A kako bi ste vi, nazovi novinari preneli vest da se predstavnik albanaca u skupstini Srbije obrari na albanskom? Koja ste vi stoka...

Normalac

pre 1 godinu

Šta nama vredi što vi, gadovi udbaški, pišete na srpskom jeziku kada to rezultira svemu sem dobrom za Srbiju?

XY

pre 1 godinu

Sta je tu lose,primitivci sovinisticki?Pa ja pricam 5 jezika,eto i vas sluzbeni jezik govorim ali me ni jedan albanac nije zbog toga uvredio ili cudno.Znaci da ministar Rasic zna jedan jezik vise od vas koji sa teskocom govorite i vas maternji jezik.Naravno mislim na ove primitivce koji komentarisu nekoga koji govori neki strani jezik.

Dragi

pre 1 godinu

Jedno pitanje, molim: a koga je predstavljao Rahman Morina?

Rade R

pre 1 godinu

Pa pametnom je bilo dosta i onog trenutka kad ga je Kurti imenovao za tu, nazovi funkciju! Odnosno kad je taj kreten Rašić pristao! Ko normalan bi pristao na ovo na šta je on pristao!!! Idiotizam!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija