• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.03.2023

19:12

LAŽNA DRŽAVA TERA LJUDE DA VELIČAJU ALBANSKE TERORISTE! Sramna odluka Prištine

Politika

LAŽNA DRŽAVA TERA LJUDE DA VELIČAJU ALBANSKE TERORISTE! Sramna odluka Prištine

Podeli vest

Odlukom Vlade u Prištini silom je, nelegalno nametnuto svim zaposlenima u tzv. kosovskim institucijama, među kojima su i Srbi, Bošnjaci, Goranci, Romi da se u njihovoj službenoj korespodenciji i potpisima mejlova koristi simbol kojim se promoviše i veliča zločinačka OVK.

Njima je danas bez prethodnog obaveštenja u mejlovima osvanuo amblem sa dvoglavim orlom i likom Adema Jašarija, čime se u Prištini obeležava takozvana “Epopeja”.

Foto: Informer

Podsetimo, za obeležavanje ovog “prištinskog pira” i amblem OVK na sednici Vlade u Prištini još u decembru je glasao ministar Aljbina Kurtija Nenad Rašić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ko potpise njega ubih

pre 1 godinu

Tako radi DRZAVA, PRAVA DRZAVA. Banana drzave poput srbije otimaju narodu manjinske akcije .. otpremnine .. radni staz .. radna mesta .. dostojanstvo .. cast .. pravdu .. novorodjencad ..

Ja

pre 1 godinu

Samo kukate. Lazna drzava koja ustvari postoji. I Albanci u Srbiji koriste nase simbole tako da tisina.

ratko

pre 1 godinu

to je doklaz da eu to dozvo;ljava jer da ne dozvoljava toga ne bi bilo ,oni im daju zeleno svetlo da sve ovo rade ,a na sastanku kao udaraju im packe . gospodo koga vi bre z........e

Haha

pre 1 godinu

Ma jeste glupi da mi je uživanje da čitam vaše reakcije na sve što radimo mi na Kosovu.Pa vi ste postali najveće neuropsihijatrisko mesto na Balkanu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija