• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

12.03.2023

16:57

OPLJAČKANA SRPSKA KUĆA U BATUSU KOD KOSOVA POLJA!

printscreen

Politika

OPLJAČKANA SRPSKA KUĆA U BATUSU KOD KOSOVA POLJA!

Podeli vest

Nepoznate osobe noćas su u Batusu kod Kosova Polja obili i opljačkali kuću Dragiše Mirića, člana Privremenog organa za opštinu Dečani i bivšeg poslanika u skupštini u Prištini.

Dragiša Mirić, koji se trenutno nalazi u Nišu, preneo je da ga je o provali obavestio komšija jutros oko devet časova.

- Provalnici su razvalili ulazna i sobna vrata i napravili premetačinu u svim prostorijama. Najverovatnije da su me pratili i znali da vikendom kuća ostaje prazna što su i iskoristili za pljačku. Dok se ne vratim ne mogu da znam šta su odneli iz kuće - rekao je Mirić.

Kaže da je o krađi telefonom obavestio policiju u Gračanici i da mu je potvrđeno da će obaviti uviđaj.

Batuse je srpsko selo kod Kosova Polja u kome živi blizu 350 stanovnika, a koje je planom o decentralizaciji pripojeno Opštini Gračanica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija