• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

25.03.2023

13:17

BAKAREC PRUŽIO PODRŠKU DRAGANU J. VUČIĆEVIĆU: A, onda dođemo do zatvorske kazne za verbalni delikt, za delikt mišljenja!

nebojša bakarec

Politika

BAKAREC PRUŽIO PODRŠKU DRAGANU J. VUČIĆEVIĆU: A, onda dođemo do zatvorske kazne za verbalni delikt, za delikt mišljenja!

Podeli vest

Nebojša Bakarec, poslanik i član predsedništva SNS pružio je podršku glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću kome je Drugi osnovni sud u Beogradu poslao dopis sa nalogom za odlazak na izdržavanje zatvorske kazne u periodu trajanja od šest meseci.

Bakarec se oglasio na Fejsbuku i poručio da je ovo što se događa glavnom uredniku "Informera" strašno, kao i da je ekstremno čudno da je krivični sud uopšte prihvatio dve tužbe za navodnu uvredu, jer je to za parnični sud, a ne za krivični.

- Podrška Draganu J. Vučićeviću! Strašno je ovo što se događa Draganu J. Vučićeviću, novinaru, glavnom uredniku "Informera" - mom uredniku! Prvo je ekstremno čudno da je krivični sud uopšte prihvatio dve tužbe za navodnu uvredu. To je za parnični sud, a ne za krivični! A onda dođemo do zatvorske kazne za verbalni delikt, za delikt mišljenja!!! Sudovi u velikim gradovima, najviše Beogradu, su nakrcani sudijama koje su postavili žuti tokom 12 godina vlasti do 2012. U Beogradu ima bar 60 odsto takvih sudija. Znam to iz ličnog iskustva. Kukavice iz opozicije su me do sada tužile desetak puta. Takvi onda donose ovakve presude kao što je ova Vučićeviću! Podrška Draganu! - napisao je Bakarec na Fesjbuku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlada

pre 1 godinu

Govno ide na robiju,nadam se da ce na robiji da bude necija kuckica.Koliko je skot lagao i klevetao ljude mala je to kazna,Dragane J Vucicevicu zelimo da ti robija bude teska kao pakao i da te redovno karaju picko .

Ratko

pre 1 godinu

ZASTO PRAVOSUDJE NIJE OCISCENO OD GAMADI ZUTE ,SMENITE TU BAGRU IZDAJNICKU,ZATO I IMA TOLIKO KRIMINALA JER IH TO PRAVOSUDJE PUSTA NA SLOBODU ,FUJJJJJJ NADAMSE DA CE SE SVE TO VAMA IZ PRAVOSUDJA U KUCI VRATITI

Milos

pre 1 godinu

Tuži onaj koji nema svojih argumenata i aduta da se obrani. Najlakše je ići preko suda i zatvorske kazne. Jasno je ko su ti koji presuđuju....

SNS Bot zaražen Pljižmikronom

pre 1 godinu

Može zatvor, ali samo ako će "Žuti" da nam prave društvo. ??? ps Želim da prvi rezervišem Bata Đikija za cimera, ukoliko Vučko nema išta protiv. ??

Mimaa

pre 1 godinu

Izboriće se Informer za istinu jer svako delo izađe na videlo

Andjela

pre 1 godinu

Sudije treba malo pod lupu odnosno njihov rad.

Mimaa

pre 1 godinu

Kukavički potezi opozicije, posustaju i hvataju se za slamku laži, slaba vajda

robijaće Pičkousti i Rošavi

pre 1 godinu

Kakvi ste vi degenerici. Em onaj beskičmenjak ne poštuje državu i neće da plati kaznu, em je našao ovog ustaškog parazita da laže za njega. Obojicu treba strpati na robiju.

Uki

pre 1 godinu

Zar se ovako ponasa prema ocu sestoro dece. Sramno

laz

pre 1 godinu

Koga ti lazes vucicevicu......ti koji svakog ko ne misli kao vi nazivas izdajicama itd....ti koji mislis da vise volite srbiju jel podrzavate vucica.....ti koji i sam znas da 95% onoga sto napises nije istina......sada jos izvrces da si osudjen na zatvorsku kaznu a ne na novcanu kaznu....sramoto

MORATE PROČITATI! DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ, PRETPOSLEDNJI TEKST PRED ODLAZAK U ZATVOR Meni robija zbog tvitova o Jugoslavu i Žaklini, a njima za bolesne laži nagrade i ordeni!?
Kolumne

MORATE PROČITATI! DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ, PRETPOSLEDNJI TEKST PRED ODLAZAK U ZATVOR Meni robija zbog tvitova o Jugoslavu i Žaklini, a njima za bolesne laži nagrade i ordeni!?

* U vreme koje oni, žuti hejteri, proglašavaju za najcrnju diktaturu, dok se svakoga dana svim silama upinju da sami sebe predstave kao nevine žrtve zlog Vučića, poziv za izdržavanje zatvorske kazne od svih novinara dobio sam ja, i to po tužbama njih, 'slobodnih i nezavisnih'!?! * Isti sud koji je mene osudio na robiju jer sam na Tviteru napisao da je Jugoslav Ćosić šiptarski plaćenik - što sam dokumentovano i dokazao - isti taj sud oslobodio je istog tog Ćosića kada je on za mene na TV i na naslovnici 'Blica' slagao da sam učestvovao u ubistvu Đinđića!

25.03.2023

07:00

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija