• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.03.2023

09:58

OVO JE SRAMNIJE OD SRAMNE PRESUDE! Tajkunski Danas napada Vučićevića zato što zbog izrečene istine mora u zatvor! (FOTO)

printscreen

Politika

OVO JE SRAMNIJE OD SRAMNE PRESUDE! Tajkunski Danas napada Vučićevića zato što zbog izrečene istine mora u zatvor! (FOTO)

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević osuđen je na šest meseci zatvora zbog dva tvita upućena novinaru i nekadašnjem direktorku televizije N1 Jugoslavu Ćosiću, a tajkunski mediji ne propuštaju priliku da nastave sa svojim napadima na njegov račun.

Tako je u tajkunskom Danas osvanula nova kolumna pod naslovom: "Vučićeviću, plati kaznu i ne kukaj više".

 

 

Foto: printscreen

U tekstu navode da "Vučićevićeve laži nisu samo uvreda, već predstavljaju ozbiljnu pretnju za bezbednost Ćosića, posebno uzimajući u obzir uzavrelu atmosferu oko Kosova".

Međutim, desilo se upravo suprotno, Vučićević je na sudu dokazao da je Jugoslav Ćosić primio novac od Albanaca i to ne na račun firme koji pripada televiziji N1, već na račun svoje privatne firme.

Kako se nezvanično saznaje, upravo taj događaj bio je inicijalna kapisla da se vidi da je Ćosić potkradao tajkuna Dragana Šolaka, uzimao novac za razne stvari i na kraju zbog toga dobio otkaz.

Tokom gostovanja u jutarnjem programu na televiziji Pink, Vučićević je naglasio da je ovo njegova borba za građane Srbije i za njihovu decu.

Ovo je strašna nepravda! Ja se borim, ne za sebe ili za svoju decu, već za sve ljude koji ovo gledaju, za sve građane Srbije i za njihovu decu, jer ovo ne sme da postane zakonska praksa. Da zbog javno izrečenog mišljenja idete u zatvor - rekao je on i dodao:

- Šta bi bilo kad bih ja počeo redom da tužim sve koji me vređaju i kad bi njima počeli da stižu pozivi za zatvor? Šta bi bilo kad bi ovakav poziv za zatvor stigao na vrata nekog od takozvanih nezavisnih i slobodnih novinara? Da li bi i onda glasno ćutali gotovo svi mediji osim Pinka i Informera? Prosto ne mogu da verujem da neki ljudi ćutke prelaze preko ovoga i da se raduju što sam osuđen na zatvor. Oni ne razumeju da sutra mečka može da zaigra i pred njihovim vratima. Ne razumeju, mučenici, da će onda biti kasno!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jimpdafuckup

pre 1 godinu

Pičkica je on. Ne sme u zatvor. Glumata samo i dreči kao babuni u teranju. Ako dođu žuti na vlast, boraviće drekavac mnogo duže u zatvoru.

dejo

pre 1 godinu

Ne palamudi, plati kaznu za laganje i klevetu pa neces u tvorza. Nista ti nisi dokazao, da jesi nebi isao u mardelj! Pazi na punsa!

pera rogonja

pre 1 godinu

Obican sam gradjanin(penzioner) iz unutrasnjosti i mene je sramota Vucicicu tvoga bahatog ponasanja.Skolan sam i smatran da si rijaliti novinar,vlasnik rijaliti Informera.Moraces da postupis po pravosnaznom resenje i tacka.Ne seri vise covece...

zubati drekavac iz Šarenika

pre 1 godinu

Rasplakah se, ali od smeha ????

Normalac

pre 1 godinu

Piši, piši, smradu podguzni udbaški, još dok možeš, još malo dok imaš ovaj portal jer mu se bliži kraj. Jedino ovde i možeš jer ne postoji drugi medij gde bi još mogao da svoje obmane plasiraš.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Akcija Uprave saobraćajne policije! Zlatko Belencan: "Za sedam dana otkriveno 36.000 prekršaja"
Bezbednost saobraćaja

Akcija Uprave saobraćajne policije! Zlatko Belencan: "Za sedam dana otkriveno 36.000 prekršaja"

Četvrta Centralna akcija Ministarstva unutrašnjih poslova koja će se sprovoditi na teritoriji Republike Srbije počinje danas i trajaće do 7. maja, rekao je za Tanjug pomoćnik načelnika Uprave saobraćajne policije Zlatko Belencan, navodeći da je u prethodnih sedam dana, koliko je trajala Međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja "Roadpol"', otkriveno 36 hiljada prekršaja.

02.05.2024

11:03

"Prljavi novac" klana prale Veljina i Maretova žena?! Na suđenju Bojana i Tanja objasnile odakle im pozamašna imovina
Hronika

"Prljavi novac" klana prale Veljina i Maretova žena?! Na suđenju Bojana i Tanja objasnile odakle im pozamašna imovina

Bojana Belivuk i Tanja Miljković, supruge vođa ozloglašenog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, našle su se i same na optuženičkoj klupi zbog sumnje da su prale pare koje su njihovi muževi zaradili kriminalnim aktivnostima, a na do sada održanim suđenjima njih dve su iznosile odbranu i govorile o poreklu imovine koja je u njihovom vlasništvu.

02.05.2024

08:23

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija