• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.04.2023

10:57

JA SAM UPLATILA KAZNU, NEK SE LJUTI KOLIKO GOD HOĆE! Vučićevićeva supruga Marija: Nisam više mogla da izdržim, imamo malu decu koja ne mogu bez njega! (VIDEO)

printscreen

Politika

JA SAM UPLATILA KAZNU, NEK SE LJUTI KOLIKO GOD HOĆE! Vučićevićeva supruga Marija: Nisam više mogla da izdržim, imamo malu decu koja ne mogu bez njega! (VIDEO)

Podeli vest

Marija Đurišić, nevenčana supruga glavnog urednika Informera, Dragana J. Vučićevića, uplatila je novčanu kaznu od 200.000 dinara po sramnoj presudi Drugog osnovnog suda u Beogradu za krivično delo uvrede na osnovu tužbe Jugoslava Ćosića.

Marija, koju smo posetili u domu porodice Vučićević, rekla je da je kaznu platila na svoju inicijativu, bez prethodnog dogovora sa suprugom, jer više nije mogla da brine za njegovo zdravlje, koje je i pre njegovog odlaska u zatvor bilo narušeno.

- Meni je Vučko izričito zabranio da ja to platim. Međutim, on je čovek koji ima određene zdravstvene probleme, koji štrajkuje glađu, koji je kod kuće ostavio šestoro dece, uz to i bebu od osam meseci, koja nijednom nije spavala bez njega sve ovo vreme - rekla je Marija Đurišić i dodala:

- Ja prosto ne mogu da dozvolim da on sebe na taj način uništi, da uništi svoju decu, i da mu se, na kraju krajeva, nešto desi. Ja nisam mogla da dozvolim da njegova deca odrastaju bez oca. On će se, verovatno, jako ljutiti na mene, ali to ću ja s njim rešiti - poručila je Vučićevićeva supruga.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zika

pre 1 godinu

Bravo, tako je kada se neko bori za svoju porodicu. HEROJ

AS

pre 1 godinu

RAZMIŠLJA KAO PRAVA ŽENA. TREBA JOJ MUŽ DA BI MOGLA DA BRINE O ŠESTORO DECE NA PRAVI NAČIN. NEMA ZAMERKE.

Mito

pre 1 godinu

Ovi govnari koji su glasali negativno, neka im služi na čast, a Čosiću i sudiji koji je doneo takvu odluku, neka ove pare potroše na zdravlje.

voja

pre 1 godinu

pa to sam znao sigurno da ce biti malo u zatvoru i posle sloboda,ali bas tako brzo da ce izaci nisam se nadao

Hshshaha

pre 1 godinu

Koja predstava za sirotinju neobrazovanu koja cita ovo smece hahaha

Mare

pre 1 godinu

Hahhhahaha reci nu da prestane da vredje zene za ubuduce kako ga nije sramota

Mito

pre 1 godinu

Gospođo, svaka čast. Iza svakog velikog čoveka stoji uspešna žena, a Vi ste sa ovim gestom pokazali, da ste 100% uz svog supruga. Poručite suprugu, kojega cenim kao čoveka i novinara, da nema pravo da izigrava Don Kihota, u svetu koji se ostrvio na Srbiju zbog pravde, poštenja i morala, i lokalnih plaćenika, satrapa, koji zbog svoje sujete prodaju dušu đavolovom advokatu. S dubokim poštovanjem prema vama i porodici Vučičević

Pero

pre 1 godinu

Hahaha, a dugo je trajao.... :) Koje ste vi budale. Cak ne mozete naci ni idiote botove da napisu sta u vasu korist koliko je sve ovo jadno i smesno.... Dno dna!

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Sve su to njih dvoje smislili, ali je trebalo neko vreme za cirkus i odvlačenje pažnje od ranije smišljene gadosti sadašnje državne vlasti.

Marijana

pre 1 godinu

Ova se jebala sa tim stvorenjem, povraca mi se.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija