• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

17.05.2023

07:00

SPREMAJU HAOS NA SPASOVDAN!? Novi "genijalni" plan "opozicionara" koji bi SILOM DA DOĐU NA VLAST

printscreen

Politika

SPREMAJU HAOS NA SPASOVDAN!? Novi "genijalni" plan "opozicionara" koji bi SILOM DA DOĐU NA VLAST

Podeli vest

Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Aleksandar Jovanović Ćuta i ostali planiraju da se priključe Spasovdanskoj litiji, koja se održava 25. maja u centru Beograda, kako bi pokušali da omasove 'proteste protiv nasilja' i da pokažu da imaju podršku SPC!?!

Lideri mrziteljske opozicije, oni koji organizuju takozvane 'proteste protiv nasilja', oni koji blokiraju Gazelu i najstrašnije lešinare na masovnom ubistvu dece, smislili su novi 'genijalni plan' - da otmu Spasovdansku litiju, zakazanu za četvrtak, 25. maj, u Beogradu!?

Naši odlično obavešteni izvori otkrivaju da je na jednom od poslednjih sastanaka opozicionara odlučeno da se demonstranti za Spasovdan priključe litiji u glavnom gradu kako bi 'omasovili' proteste i kako bi poslali poruku da je Srpska pravoslavna crkva (SPC) na njihovoj strani!?!

- Vođe protesta nisu zadovoljne odzivom ljudi. Zbog toga su i odlučili da počnu sa blokadom Gazele, ali ni time nisu zadovoljni jer su očekivali veću podršku građana. Zato su smislili da se priključe Spasovdanskoj litiji u Beogradu, na kojoj uvek bude veliki broj ljudi. Ideja je da time pokušaju da u javnosti prikažu kako su se protesti omasovili, ali i da imaju podršku SPC. Zato su, uprkos svakodnevnim napadima na patrijarha Porfirija, pokrenuli i kampanju u svojim medijima, koji već danima objavljuju lažne informacije kako navodno pojedine vladike podržavaju proteste... - prenosi naš izvor blizak jednom od organizatora protesta.

Foto: Zoran Sinko

Sve izmišljaju

Da ovaj plan opozicije zaista postoji, dokazuje i to što je na naslovnoj strani tajkunskog lista 'Danas' juče objavljeno da je SPC navodno podeljena povodom demonstracija opozicije, odnosno da pojedine vladike podržavaju navodne 'proteste protiv nasilja'!?!

"Iz političkih krugova širila se spekulacija da su se srpski arhijereji okupljeni na prolećnom zasedanju takoreći i pre usvajanja dnevnog reda Sabora podelili oko protesta dela opozicije pod nazivom 'Srbija protiv nasilja', koji se nastavljaju u petak. Pojedini lideri opozicije očekuju da se srpske vladike u petak pojave na protestu", piše tajkunski list.

POZIV NA KRVOPROLIĆE! Videnović: Glasam za 'Majdan'

Ivan Videnović, profesor na Beogradskom univerzitetu i bivši državni sekretar u Ministarstvu nauke, koji sada srčano podržava hejtersku opoziciju, javno je pozvao na organizovanje 'Majdana' u Beogradu i nasilno rušenje vlasti!?!

'Glas za Majdan', napisao je Videnović na Tviteru uz fotografiju prevrata u Kijevu 2014. godine, u kome je poginulo na stotine ljudi!?!

Taj isti Videnović, inače, svim silama se zalaže za članstvo Srbije u NATO paktu i priznanje nezavisnosti lažne države 'Kosovo', a uz to tvrdi i da se u Srebrenici dogodio 'genocid'!

Sličnu informaciju, očigledno po dogovoru, objavio je i Mlađan Đorđević, kum lidera SSP Dragana Đilasa.

- Jataci javljaju da je jutros na sednici Sabora SPC došlo do rasprave i da je pod pritiskom vladika patrijarh Porfirije primoran da podrži njihov zahtev da se u petak, 19. maja, svi pridruže protestu protiv nasilja i podrže zahteve naroda - napisao je Đorđević na Tviteru.

Crkva se ne bavi politikom
"U SPC i na Saboru niko nije pominjao proteste, niti se episkopat bavio tom tematikom"
Željko Injac, verski analitičar

Komentarišući sve ove navode, verski analitičar Željko Injac kaže da je dezinformaciju o tome da neke vladike navodno podržavaju proteste opozicije među prvima objavio Mlađan Đorđević, kum lidera SSP Dragana Đilasa.

- Đorđević vodi kampanju protiv patrijarha sa ciljem da, kada se SPC ogradi od protesta, optuže patrijarha da je 'izdajnik'. Opozicioni lideri su dobrodošli na Spasovdansku litiju, baš kao i svi građani, jer SPC ne deli narod po političkim opredeljenjima. U SPC i na Saboru niko nije pominjao proteste, niti se episkopat bavio tom tematikom. List 'Danas', kao i ostali levoliberalni i prozapadni mediji takođe vode usiljenu kampanju protiv srpskog patrijarha, što smo jasno videli proteklih dana u vezi sa izjavama o rodno senzitivnom jeziku... Stvar je, dakle, jednostavna: zapadnoj agendi jako smeta SPC kao stub naroda, pa samim tim i njen patrijarh. Jer dokle god postoji takva institucija koja je savest naroda i koja se ne boji da kaže ono što misli, oni ne mogu lako nametnuti svoju ideologiju. Ne treba posebno objašnjavati da upravo ti mediji služe kao udarna pesnica za sprovođenje 'džender' i drugih zapadnih ideologija koje suštinski urušavaju tradicionalne i porodične vrednosti - upozorava Injac.

Izazivanje sukoba

Verski analitičar Predrag Đokić ocenjuje da je poziv patrijarha da se dođe na Spasovdansku litiju poziv na jedinstvo i za mir.

- Patrijarh Porfirije je patrijarh i poziciji i opoziciji, on ne pravi razliku da li je neko na vlasti ili nije. Svaka politizacija Spasovdanske litije vodi direktno ka zaoštravanju situacije i izazivanju sukoba. Ako se to desi, to se može tumačiti kao nasilno menjanje volje naroda, koja je iskazana na prethodnim izborima, to bi bilo nasilno menjanje vlasti. Svako ko pokuša da iskoristi Spasovdan za bilo kakvu promociju promašio je značaj tog praznika. Informacije o tome da neke vladike navodno podržavaju proteste opozicije samo su glasine, jer SPC sve svoje odluke donosi saborno - zaključuje Đokić.

NOVI PRITISAK NA VUČIĆA: Lažni poljoprivrednici počeli protest

Nimalo slučajno, pokrenuti su juče i protesti 'poljoprivrednika', koji traže čak 300 evra subvencije države po hektaru zemljišta!

Jedan od dokaza za ovo jeste i manipulacija tajkunske TV N1. Naime, Mileta Slankamenac iz sela Gospođinci kod Žablja, koji se na ovoj tajkunskoj televiziji predstavio kao nezadovoljni poljoprivrednik, zapravo je zaposlen u Gradskoj upravi u Novom Sadu! Slankamenac je ustvrdio da je navodno 'imao neprijatnosti i da su mu posle pretnji koje je dobio pomogle komšije'!?!

Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera, komentarišući ove navode, ističe da nema dilemu da je u toku opšti specijalni rat protiv predsednika Aleksandra Vučića i da zbog toga treba ići na nove izbore.

"I 'poljoprivrednici' su slučajno, jelte, i sasvim spontano rešili da baš sada protestuju. Traže subvencije od 300 evra po hektaru. Pa to je više od 1.200.000.000 evra! Odakle? Baš ih briga. Mora! Oni rešili.

Urušavanje države
Lešinarenjem i zloupotrebom ubistava dece, a sada i 'spontanim' protestima 'poljoprivrednika', koji postavljaju nemoguće uslove, planski se urušava država
Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera

Jasno je, dakle, u toku je opšti specijalni rat protiv Aleksandra Vučića. Zato, na izbore! - napisao je Vučićević na Tviteru, dodajući da je ovo što sada gledamo dovođenje zemlje u nemoguću situaciju.

"Lešinarenjem i zloupotrebom ubistava dece, a sada i 'spontanim' protestima 'poljoprivrednika', koji postavljaju nemoguće uslove, planski se urušava država. Jedini logičan izbor zato jesu vanredni izbori... Na tim izborima treba, što pre, to bolje, da se prebrojimo i odlučimo šta i kako dalje. Pa ako je u Srbiji zaista više onih koji misle da bi Đilas sa sve Bakićem, Milivojevićem i Milovanom Brkićem bolje vodio državu i više uradio za Srbiju od Vučića, onda neka vladaju... Ali ako 'lešinari' nisu u većini, a ubeđen sam da nisu, onda će oni morati da puste većinsku Srbiju da radi i gradi. Dakle, vanredni izbori! Što pre! A ako je neko zaista mislio da na silu, nekim novim 'Majdanom', otima vlast u Beogradu, biće da se taj ozbiljno za*ebao. Toliko...", poručio je Vučićević.

Foto: Zoran Sinko

Dragan J. Vučićević

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mila

pre 11 meseci

Daleko su oni od genijalnih planova, oni znaju samo za nasilje

Maja

pre 11 meseci

Retardirani idioti iz opozicije koji nikako da shvate da na silu ne mogu promeniti misljenja naroda,i da na silu dodju na vlast! Svi njihovi pokusaji su uzaludni jer narodu budalastine koje oni nude narodu su totalni promasaji i nikome ne trebaju!

Sara

pre 11 meseci

Opozicija nikako da shvati da se na vlast ne dolazi silom i neredima, već isključivo voljom naroda.

Valentina

pre 11 meseci

Opet neki plan o nasilju na protestu koji će verovatno opet biti "protiv nasilja"

Milan

pre 11 meseci

Opozicija je u vise navrata pokazala da im najbolje ide sirenje lazi. Nedavno su i sve gradjane Srbije uverili u svoju dvolicnost, kada su se pridruzili skupu protiv nasilja, i na istom pozivali na nasilno preuzimanje vlasti.

perica

pre 11 meseci

To su klošari ne znaju oni pertle da vežu, a ne haos da pripremaju, neko drugi u ime opozicije priprema hao u Srbiji, ali naleteće na tvrdo, neće se dobro provesti s tim pretnjama i pripremama za haos. Biće oduvani sngom narodne volje za boljim sutra.

Seka

pre 11 meseci

Opozicija nikako ne moze doci na vlast. A ponajmanje silom i nasiljem. Narod vidi sta oni pokusavaju i rade zato ih je sve manje i manje...

Vaspitacica Lana

pre 11 meseci

Sramno ponasanje opozicije. Sve ce da urade samo sebi da udovolje

Ana

pre 11 meseci

Na veliki praznik spremaju haos, ne poštuju ni Boga ni narod.

Zlatko

pre 11 meseci

Opozicija samo srlja u propast sa njihovim glupim ispadima

Hari

pre 11 meseci

Ma opozicija je mnogo smesna, ali treba obratiti paznju na njihove pretnje jer nikad se ne zna ko ce od tih bolesnika sta uraditi.

Ana

pre 11 meseci

Na sve su spremni da dodju na vlast,da se dokopaju fotelje.Nisu ni svesni koliko je Srbija jaka uz naseg predsednika.

Fedor

pre 11 meseci

Ne mogu ni milom ni silom, nemaju podrsku i nikad je nece imati jer oni nikada nisu predstavili nista dobro za Srbiju vec samo pozivaju na rusenje i nerede.

Mara

pre 11 meseci

Odakle opoziciji ideja da će građani podržati njihovo propagiranje nasilja i blokadu saobraćaja? Njihovu ludost ni medicina ne može da izleči!

Jovan

pre 11 meseci

Na Spasovdan? Auu.. Pa oni su zreli za Lazu Lazarevic

Boban

pre 11 meseci

Ovo je tuzno I sramotno u ovako teskim momentima

Sanja

pre 11 meseci

Opozicija nema ni gram ljudskosti u sebi, treba da ih bude sramota sta rade.

ana

pre 11 meseci

strasno je sta sve pokusava i na koje nacine opozicija sramnooo

Maja

pre 11 meseci

Nikakav hos ih neće dovesti na vlast, može da ih odvede samo u zatvor. Pa i vreme je da plate za svoja zlodela.

Rade R

pre 11 meseci

Niko nije uhapšen za prethodne bezobrazluke i oni idu dalje! Sve je pušteno mnogo daleko!

Zox

pre 11 meseci

Jako puno je kontarindiktornosti u ponasanju opozicije. Prvo optuzuju SPC pa onda predstavljaju istu kao saveznika a svi dobro znaju da se SPC ne mesa u politiku i da su vernici svi pravoslavci bez obzira na stranacku pripadnost. Toliko su providni opoyicionari da im ni kesa nije ravna

Nedic

pre 11 meseci

Ne zna opozicija ni za crveno slovo,ni za crkvu. Ne brinu oni za crkvu i veru.

Sonja

pre 11 meseci

Opozicija ne ume izborima na vlast, samo silom.

Valentina

pre 11 meseci

Opozicija ne zna nesto dobro da uradi, za haus su uvek tu!

Zeljko

pre 11 meseci

Treba ih sve na vreme pohapsti da gradjani mogu mirno da zive!

Nikolina

pre 11 meseci

Opozicija nikako da shvati da se samo brukaju i izazivaju još veći revolt kod građana svojim nasilničkim ponašanjem i pokušajima da se silom dočepaju vlasti!

Nenad

pre 11 meseci

Samo nek se prave ludi i bezobrazni odgovaraće svi do jednog za sve postupke njihove.

Miloš

pre 11 meseci

Pa drugačije i ne mogu jer im je podrška u narodu toliko mizerna

Drakce

pre 11 meseci

Jos kad bi neko glasao za njih , ovako samo mogu da pokusavaju da prave haos.

Kole

pre 11 meseci

Zar se hausom dobijaju poeni, velika su sramota!

Dona

pre 11 meseci

Nasa opozicija samo ima plan za nemire, kada je razvoj Srbije u pitanju e tu su slabi.

Kika

pre 11 meseci

Koliko su samo pokvareni, da bi se dokopali vlasti spremni su na svake gadosti.

Filip

pre 11 meseci

Budale narkomanske ,ova opozicija sve pokaznjavati za svaku uvredu Predsednika.

Radovan

pre 11 meseci

Sve sto su isplanirali uzaludno im je. Narod se pita na izborima ko ce biti na vlasti, a oni to sigurno nece biti.

Jelena

pre 11 meseci

Pa oni samo za haos i nasilje i znaju. Lešinari opozicioni. Njima ništa nije sveto pa ni praznik. A na ulici sigurno neće uzeti vlast.

Jelena

pre 11 meseci

Pa šta drugo očekivati od lešinarske opozicije koja je samo navikla na nasilje. Na ulici se ne dolazi na vlast već se zna kako se dolazi na vlast. Pogane hijene opozicione.

Sandra

pre 11 meseci

Umesto da nalaze resenja za bolje sutra u Srbiji,opozicionarima je rusenje Vucica jedan jedini cilj.Zalosno.

Saladin

pre 11 meseci

Na vlast se može doći samo izborima i nikako drugačije.

Koviljka

pre 11 meseci

Treba pohapsiti sve ove kretene, vođe haosa i nasilja! Milivojevića, Đilasa, Bakića, Pajtića i ostale majmune koji samo maltretiraju narod i ništa drugo ne nude sem haosa i nasilja! Dokle, bre, više!?!

Stojković

pre 11 meseci

Neće moći da zaobiđu Ustav ako hoće na vlast, to je sigurno.

Jana

pre 11 meseci

Stvarno bi sve na silu da rade. Plan opozicije nije baš normalan.

Stojadin

pre 11 meseci

Prošlo je to vreme, sad se na vlast dolazi demokratski.

Bogdan

pre 11 meseci

Pa, kad im izbori nisu uspeli, tražiće alternative.

Stefan0078

pre 11 meseci

Nemaju oni genijalne planove, samo ispodprosečne.

Suza

pre 11 meseci

Jasno je opoziciji da nemaju podrsku naroda pa se sluze svim mogucim sredstvima. da nije tuzno bilo bi smesno

Nevena

pre 11 meseci

Puna podrška predsedniku u borbi protiv opozicije.

Danijela81

pre 11 meseci

Samo haos i znaju da spremaju, to im je način života.

Dragan

pre 11 meseci

Koliko je smesna ova opozicija, ne biraju sredstva da se dokopaju fotelja, ali odavno je jasno da ih narod nece

Sauron

pre 11 meseci

Um caruje, a sila klade valja, neće im pomoći.

Saruman

pre 11 meseci

Nikada nijedan genijalni plan nismo od njih čuli.

Vera

pre 11 meseci

Opoziciji je jasno da ih narod nece pa vise nebiraju sredstva da se domognu vlasti, ali to im nece poci za rukom, narod je odavno video ko su oni i sa cim se sve sluze

Morgoth

pre 11 meseci

Neće nikada moći da dođu na vlast, ni milom ni silom.

Ivana

pre 11 meseci

Ne biraju ni nacin ni sredstvo da se domognu fotelje.

Ana

pre 11 meseci

Grozno je to sto opozicija hoće i crkvu da iskoristi za svoje nebulozne proteste.

Marko

pre 11 meseci

Smesno ponasanje cak i za opoziciju, sramota su za Srbiju

Ivka

pre 11 meseci

Odliv mozgova se jako primeti u redovima opozicije.

Danijela

pre 11 meseci

Misle bice spaseni na taj dan, kako da ne. Mozga bez.

Darko

pre 11 meseci

Prljavom politikom hoce opozicija dase domogne vlasti

Jurica

pre 11 meseci

Opozicija nema podrsku naroda i to im je jasno zato ne biraju sredstva i momenat da se domognu vlasti, ali to im ne polazi za rukom. Ziveo Vucic

Filip

pre 11 meseci

Ni nisu ni za sta drugo osim za cirkuse. Ovo je strasno, nista im nije sveto.

Nole

pre 11 meseci

Šta sad opet hoće, nije mi jasno!Na praznik našli da nemire prave

Marko

pre 11 meseci

Opozicionari silom hoce da sture Vucica sa vlasti

jovana

pre 11 meseci

Срамно од опозиције да се прикључе литији како би испало да имају велики број грађана на скупу

Teodor

pre 11 meseci

Silom bi opozicija da se domogne vlasti jer ne moze drugacije

Rade

pre 11 meseci

Opozicija u srbiji je dotakla dno, od ovoga nema dalje

jovana

pre 11 meseci

Не сме опозиција да политизује Спасовданску литију

jovana

pre 11 meseci

СПЦ увек позива на мир и јединство

jovana

pre 11 meseci

Опозицији ништа свето није

Milan

pre 11 meseci

Na sve nacije opozicija pokusava da svrgne predsednika sa vlasti, ali nece uspeti.

jovana

pre 11 meseci

Црква се не бави политиком и опозиција нема срама јер подиже хајку против СПЦ

jovana

pre 11 meseci

Док Вучић позива на мир и јединство опозиција по сваку цену жели да изазове сукобе

Mila

pre 11 meseci

Opozicija nema ,plan,nema program ,ali zato zna da protestuje i nerede izaziva

jovana

pre 11 meseci

Опозиција измишља да је црква подељена по питању скупова то није тачно

mina

pre 11 meseci

Sta mozemo da ocekujemo od razbojnika ngo da prave samo haos i nemire po ulicama.

Zvoncica

pre 11 meseci

opozicija vise ne zna sta bi sa sobom posto vidi nema podrsku naroda, do juce je pljuvala spc

misa

pre 11 meseci

Spasovdanska litija predstavlja simbol mira a banditi iz opozicije i taj skup zele da zloupotrebe za neke svoje politicke poene.

kiki

pre 11 meseci

Opoziciji je jedini cilj da uruse drzavu i sklone na silu Vucica.

joka

pre 11 meseci

Ova nasa opozicija nikada nece doci na vlast. Poznaje njih narod za sta su oni samo spremni. Da kradu i uspunjavaju sopstvene zelje.

Makarije

pre 11 meseci

Dragi moji obraca vam se jedan covek u zrelim godinama imam ih 67 i ponosno ih nosim. Neko moje vidjenje trenutne situacije. Nisam clan nijedne strankeiti nisam bio ni clan komunisticke partije i nikoga nepodrzavam jedino moje angazovanje politicko je bilo devetog marta kad sam mislio da ce smenom milosevica poteci med i mleko,i zbog toga se gorko kajem. Danasnju situaciju vidim ovako.prvo da kazem Predsednik srbije mi se nikad nije svidjao a nisu ni opozicioni lideri koji su bili na vlasti na mene ostavili utisak ljudi koji imaju neki plan i ideju kako dalje . Uzasava me primitivizam nasih opozicionih poslanika i bezobrazluk poslanika vladajuce koalicije ,tako da sam prestao da pratim skupstinske rasprave. Resenje svih nasih problema je jednostavan . dati ljudima mogucnost izbora . osvrnuo bi se na zahteve opozicionih prvaka i nesta mi je zasmetalo . REM ok nevalja al koji je to zahtev da se reemiterima dodeli nacionalna frekvencija. ja bih da se pitam nacionalnu frekvenciju dodelio svima na godinu dana pa po gledanosti zadrzao prvih 7 ostali mogu da budu gledani preko kablovskih mreza. jel zasto bi neki reemiter dobijao nacionalnu frekvenciju ako ima malu gledanost . isto tako dodelio bih stranim kompanijama frekvenciju pa prva tri na kraju godine zadrzavaju pravo emitovanja a ostali na kablovske mreze. POENTA SVEGA JE DAJTE LJUDIMA MOGUCNOST IZBORA A NE DA NEKI POJEDINAC ODLUCUJE STA JE PAMETNO I DOBRO ZA NAS STARIJI SAM OD VECINE CLANOVA VLADAJUCE I OPOZICIONE ELITE I ZNAM DA NJIHOVO POLITICKO ANGAZOVANJE UTICE NA ZIVOT SVIH NAS , AL AKO SMO VEC DEMOKRATSKO DRUSTVO ONDA JE JEDINO LEGITIMNO STO ODLUCI VECINA. jA ZNAM DA VI MOZDA MISLITE DA JE VECINA GLUPA AL BUDITE SIGURNI DA STE I VI PRIPADNICI ISTOG NARODA KOJI JE KROZ ISTORIJU MNOGO TOGA DOBROG URADIO, Ja sam se bas raspisao izvinjavam se na preopsirnom izlaganju nuje mi bila namera da bilo koga uvredim i povredim.

Makarije

pre 11 meseci

i ovo sto neki operater ili moderator kontrolise moj tekst i odobrava ga nema nikakve veze sa demokratijom

Realist

pre 11 meseci

Nije li bolje takve koji stvaraju haos "zauvek ohladiti" pre nego hiljade nedužnih plate ceh?

Bojan

pre 11 meseci

Opoziciji predstavlja isti narod i ima iste interese, da svi Srbi i srpski državljani žive i rade u miru i bez nekih pretnji i napetosti, stranačkog ili verskog opredeljenja. Čemu takvo vređanje, pljuvanje, agresivna retorika i pretnje? U interesu tog istog naroda budite malo razumniji, tolerantniji, probajte se dogovoriti o spornim pitanjima. Dosta nam je vaših svađa preko javnih medija.

MilosObilic1389

pre 10 meseci

Сендвичари у Београд стижу, председнику рејтинг да подижу...!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija