• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.05.2023

00:00

KOSOVSKI I NATO LOBISTA ŽELI SRPSKU KRV: Vreme je za revoluciju u Srbiji!

Twitter, Tanjug

Politika

KOSOVSKI I NATO LOBISTA ŽELI SRPSKU KRV: Vreme je za revoluciju u Srbiji!

Podeli vest

Još jedan kosovski lobista oglasio se večeras o protestu koji organizuje opozicija.

Reč je o najvećem kosovskom i NATO lobisti Ginteru Felingeru.

On je jasno pokazao da želi da padne srpska krv, pa je na Tviteru poručio:

Foto: Tviter

" Vreme je za revoluciju u Srbiji".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoki zoca

pre 11 meseci

popusi mi bas on kurac...kako uvek ti nemci...dace gospod Bog da braca Rusi umarsiraju i treci put u Berlin...ali posle toga nece biti isti kao predhodna dva puta...ziveo Putin...a i nas Vucko...kakav god da je ovi drugi su 10 puta gori...

Rade R

pre 11 meseci

Ujedinila se sva bagra, svi srbomrzci su uz ovu opoziciju Srbiji! Svi imaju isti cilj, da nas unište, da nas nema! To je glavna i jedina politika ove kvazi opozicije! Za to su plaćeni! Bruka i sramota! Toliko otvorene mržnje prema državi u kojoj živiš, toliko mržnje prema narodu kome bi trebalo da pripadam! Užas nad užasima!

Rade R

pre 11 meseci

Samo jedno mora da bude jasno onima koji bi da prolivaju srpsku krv, pašće i njihova!

Samosvesna građanka

pre 11 meseci

Pomislih da je reč o Kristoferu Hilu, američkom ambasadoru u Srbiji i višegodišnjem prijatelju sadašnjeg srpskog ministra odbrane (dotični ministar više puta javno rekao da su on i Hil dugogodišnji prijatelji).

Ratko

pre 11 meseci

VREME JE DA TEBI I TEBI SLICNIMA KONACNO JEBEMO SVE ZIVO ,NACISTICKA SVINJO JEDNA

zora

pre 11 meseci

Ovaj mora da je u srodstvu sa Hitlerom, il nekim njegovim "velikanom" iz tog perioda.

Pera

pre 11 meseci

Šef BND Kinkel Klaus okupio je sve Albanske mafijaši iz Evrooe obučavaju ih na poligonima u Nemačkoj zajedno sa Miloševićem transportovali ih avionima JAT na Kosovo i Metohiju i formirali UČK kao deo Al Kaide napali Srbiju da bi nas NATO bombardovao 1999e. Teroristi Al Kaide u napadu na Ameriku obučavaju su na kim I u bosni Sarajevu a poleteli su iz Nemačke Hamburga . Nemački klan Buš bio je na vlasti tada u Americi zajedno sa Nemcem Ramsfeldom ministrom odbrane blokirali odbranu da bi teroristi uspeli pa potom taj Nemački klan Buš usmerava istragu u potpuno pogrešnom pravcu ka Avganistanu umesto na Nemačku I Jevreje Rotšild Tita2 Sorosa ..pod njihovom komandom bio je Alija..Sarajevski jevrejski muslimani..Tački Haradinaj Bakali...a Hitlerov jedan od nekoliko feldmaršala Erns Buš pripadnik tog Nemačkog klana kao i deda Bušovih koi je pokušao da organizuje ubistvo predsednika Ruzvelta jer ovaj nije hteo da stupi u savez sa Hitlerom.NEMCI JEVREI ROTŠILD KOH TITO2 SORIS ZAKENBERG ABRAMOVIČ KOLOMOLJSKI KISINDŽER...ORGANIZATORI SU UČK AL KAIDE ISIS..!

Miki

pre 11 meseci

Ko trazi revoluciju drugima dobice je kuci.Dace bog skoru propast Amerike , a sa siprtarima cemo se mi lako obraciunati za sva vremena.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17