• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.05.2023

19:01

SКANDAL! Ognjen Кoroman napao Dragana J. Vučićevića!

printscreen

Politika

SКANDAL! Ognjen Кoroman napao Dragana J. Vučićevića!

Podeli vest

Bivši fudbaler Ognjen Кoroman napao je večeras glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića!

Кoroman je na Vučićevića nasrnuo u bašti kafića “Tofi” na Banovom Brdu.

- Našao sam se sa svojim arhitektom u bašti kafića. Još ni konobar nije prišao našem stolu, a iz kafića je istrčao Кoroman. Bio je vidno pijan. Uneo mi se u lice i vikao: Izdao si srpstvo, pi*ko! Pretio mi je, psovao majku, vređao me je najstrašnije. Кada sam uzeo telefon da ga snimim, Кoroman je pokušao da mi otme telefon i nastavio najstrašnije da me vređa i da mi preti, vikao je: Ubiću te, govno jedno! - kaže Vučićević.

Foto: Informer

Kafić u kome je napadnut glavni u odgovorni urednik Informera

Naš glavni urednik napad je prijavio policiji.

Uskoro očekujte više informacija o ovom napadu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
goran

pre 10 meseci

Zar se za pretnje smrcu ne ide u zatvor. I njega na obavezan lekarski pregled i test na psihoaktivne supstance. Bitanga jedna, zamislja da je neko i nesto a bio je samo solidan fudbaler.

Nada

pre 10 meseci

Pickice jedne smeta vam Informer i Vucicevic zato sto pise istinu i uvek vas pokopa ! Koroman se prodao za par piva - hahaha ali ce ga skupo kostati !

Vla

pre 10 meseci

Ako neko moze od magarca konja da napravi dobice nobelovu nagradu, isto vazi od neljudi ljude

ja

pre 10 meseci

Udri govno, svi cemo tako samo da ga sretnemo, al se krije pizda izdajnicka.

deda Milunovo kupilo

pre 10 meseci

Čak je i fudbaler ukapirao ? Ako se Vučićević onoliko prepao od grupice besnih žena, sad mora da se usrao u gaće od straha ? Genetika je to...

Marko

pre 10 meseci

Podrska za gospodina Dragana. Ovo sto se danas desilo je presedan. Da li su novinari u ovoj drzavi zasticeni? Danas je napao gospodina Dragana,sutra ce napasti nekog nebitnog gradjanina, zato sto je popio. To sto je popio nije opravdanje i treba ga kazniti, ne po dzepu, vec kaznom zatvora. Pod hitno da se usvoji zakon, napad na novinara, 3 godine zatvora. Velika podrska za gospodina Dragana i da tuzi gospodina Koromana za napad i stres. Kao fudbaler je bio nula a izgleda i kao covek da je nula. Verovatno ce posle ovog komentara, ukoliko bude objavljen da mi pisu da sam sendvicar, da sam za Vucica i tome slicno. Nisam za danasnju vlast a nisam ni za proslu. Zadnja dva puta nisam ni izlazio na glasanje. Ovo nema veze sa politikom. Danas je napao gospodina Dragana, sutra ce napasti nekog drugog. NASILJU SE MORA STATI NA PUT. Pozdrav iz Nis-a i podrska gospodinu Draganu.

Marko

pre 10 meseci

Ova drzava treba da uvede zakone za napad na politicare, novinare ili bilo kog drugog gradjanina SR Srbije od 3 godine. Nema uslovna kazna, nanogica i ostale gluposti. 3 godine minimum. Po facebook, instagram, tik tok i slicne drustvene mreze gde se vredja prrdsednik SR Srbije, ministri, odma 10 godina zatvora. Bez obzira ko je na vlast. Vredjas predsednika Republike ,ministra. Odma zatvor.

Slaviša

pre 10 meseci

Čestitam Koromanu da ti je rekao pravu istinu, ko si i šta si. Lažovčino pokvarena, psihopatska.

Vladimir

pre 10 meseci

Didžej koji si ti maja mun... mun maja....imaš li ti ogledalo kući ili su ti sva popucala...????

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija