• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.06.2023

10:17 >> 10:25

ZANEO SE I POMISLIO DA JE SRBIJA PRĆIJA NJEGOVOG KRIMINALNOG UDRUŽENJA! Sandra Božić o Miroslavu Aleksiću, secikesi iz Trstenika

sns.org.rs

Politika

ZANEO SE I POMISLIO DA JE SRBIJA PRĆIJA NJEGOVOG KRIMINALNOG UDRUŽENJA! Sandra Božić o Miroslavu Aleksiću, secikesi iz Trstenika

Podeli vest

Secikesa iz Trstenika, Miroslav Aleksić, prilično se zaneo i pomislio da je Srbija prćija njegovog kriminalnog udruženja! Ovo poručuje Sandra Božić, članica Predsedništva Srpske napredne stranke.

Saopštenje Sandre Božić prenosimo u celosti:

''Da ga podsetim da kada su on i njegova bulumenta imali priliku da kadriraju Srbijom rezultati su bili: otpuštanje pola miliona ljudi, opustošena kasa, proglašena nezavisnost tzv. Кosova, sramna reforma sudstva i još mnogo toga što narod izuzetno dobro pamti. Ako ni zbog čega drugog, onda samo zbog toga ne bih se usudila da na mestu Mikija Aleksića komentarišem politička dešavanja uopšte.Zapravo, činjenica da se posle pljačke opštine Trstenik i pustošenja Srbije od strane njegovog šefa Vuka Jeremića i dalje bavi politikom pokazuje jednu vrstu bahatosti koju može da ima jedino čovek bez trunke srama. Posilni Vuka Jeremića malo je permutovao uloge i omašio vreme, pa bi po nečijem diktatu da kadrira Vladom Srbije. Na njegovu žalost ta vremena su prošla, a narod je na izborima jasno rekao da ima poverenje u SNS i Aleksandra Vučića.

Videli smo i na koji način je kadrirao opštinom Trstenik kada je pola familije angažovao na poslovima koji su služili kao paravan za pljačku narodnih para. Zato sam i više nego sigurna da on ni za živu glavu ne bi dao svog tasta s kojim je nameštao tendere svojim prijateljima i rodbini, izvlačeći enormne količine novca. Očigledno da ni tad nije naučio lekciju, s obzirom da su ga sugrađani naglavačke izbacili iz opštine, pa bi sada da se oproba na nekoj višoj poziciji.

Кako mi izgleda to se neće desiti ni pomoću prelazne Vlade, a još manje na izborima jer mu je narod pokazao da mu je mesto uz skute Vuka Jeremića kojeg danas jure širom sveta zbog malverzacija i belosvetskih marifetluka.

Verujem takođe da Vuka Jeremića nije lako nadmašiti po količini otetih para i šemama kroz koje je umešan u korupciju širom sveta. Međutim, Aleksić će ostati samo lokalna secikesa u njegovoj senci jer je mala Srbija za dve lopine kao što što je Aleksić  i njegov feudalac Jeremić'', piše u Božićkinom saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milica

pre 10 meseci

Sve što je gospođa Sandra rekla je u pravu, ovaj Aleksić je jedan izdajnik i ološ!

MIra

pre 10 meseci

Kakava je to baraba i secikesa, znaju svi iz Trstenika Miroslava Aleksića po zlu.

Marko

pre 10 meseci

Ljudi iz opozcije lažu kada otvore ustaa nećemo da stanemo sada

Eva

pre 10 meseci

Sve lopov do lopova. Onaj Jeremić međunarodni lopov, a ovaj Aleksić još nije stekao slavu međunarodnog lopova, zato laže i pljucka po predsedniku.

DEA snajka DEA

pre 10 meseci

Joj, kad stignu poternice iz DEA i INTERPOLA, al' će Aleksandar Vidojević, Aleksandar Vučić i bratija da beže ???

Milovan

pre 10 meseci

Šta će čovek,vlast je rana neprebolna! Još kad se porodično radi biznis bogaćenja na račun naroda,jasno je zašto je ovoliko srčano nastupio za otimanje vlasti

Nesa

pre 10 meseci

Kretrn mali napaljeni,neko ga napalio da je lep i pametan ,zalizani klosarcic i tastov pulen.Jaoj sto ti neko ne proceslja imovinu samo to.

Ena

pre 10 meseci

Narod Srbije nikada neće dati poverenje kriminalcu Aleksiću!

Nina

pre 10 meseci

Ponavljač iz Trstenika sanja da mu je Srbija prćija.

Predrag

pre 10 meseci

Aleksić je običan poltron u rukama stranih sluzbi koji bi zbog licne koristi Srbiju dao na doboš.

Bojana 76

pre 10 meseci

Aleksić taba stazom lopine Vuka Jeremića.

Dana

pre 10 meseci

Svi bi oni Srbiju da opustoše ali ne da to predsednik. Malo su se više zaneli

Gaga

pre 10 meseci

I Aleksić, i Đilas i ostala kompanija.. svi su isti. Šljam

Gaga

pre 10 meseci

Uopšte me ne zanima mišljenje opozicije znači totalno su nebitni i Aleksić i ostali

Sara

pre 10 meseci

Srbija je nasa otadzbina i ne damo je izdajnicima i propalicama poput Aleksica!

Vesna

pre 10 meseci

Umesto da se ujedine sa ostalom Srbijom i da probamo da sredimo situaciju koja je katastrofalna oni bi da prave haos i Aleksić i ostala kompanija

ilija

pre 10 meseci

za secikese poput aleksića vlast je nedostižna, jer narod takve ne želi da ih vodi.

Milan

pre 10 meseci

Bravo Sandra!Postavili ste Miroslava na svoje mesto!

Djole

pre 10 meseci

Građani dobro znaju ko je i šta je Aleksić... Njegove priče u prazno nikoga ne zanimaju.

MajaL

pre 10 meseci

Ojadio je Trstenik, sad bi da nastavi dalje ali nece moci, njegovo vreme je proslo odavno.

Jovana

pre 10 meseci

Neka u poslosti i ostane, na sledecim izborima ni cenzus nece moci da prodje.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija