• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.06.2023

15:53

SKANDALOZNO! OVAKO JE IVAN IVANOVIĆ ISMEJAVAO TRAGEDIJU JEDNOG RADNIKA - Nekom smeh, nekom aplauz, a nekom suze

printscreen

Politika

SKANDALOZNO! OVAKO JE IVAN IVANOVIĆ ISMEJAVAO TRAGEDIJU JEDNOG RADNIKA - Nekom smeh, nekom aplauz, a nekom suze

Podeli vest

Sanja Radomir, ćerka preminulog radnika Predraga Maksimovića, kojeg je krajem novembra 2016. godine kolega pregazio viljuškarom u Vršcu, revoltirana je bila šalom Ivana Ivanovića koju je izgovorio u svojoj emisiji.

- Radnik ubio kolegu viljuškarom. E, dok se Švaba, Englez i Amerikanac ubijaju rukama, mi lepo viljuškarom - boc! Pa ti vidi. Gospoda ljudi - glasio je od reči do reči komentar voditelja, nakon čega je publika prasnula u smeh i aplaudirala.

Na ovoje reagovala Sanja, ćerka preminulog i poručila da nije ni malo smešno, na šta je Ivanović ostao nem.

- Seljačina Ivan Ivanović se sprda sa nesrećnim slučajem. Uopšte nije smešno, pikinezeru, ali dobio si aplauz. Bravo! - napisala je Sanja i potpisala se kao "ćerka nastradalog".

Mnogi porodični prijatelji savetovali su Sanju da tuži voditelja zbog svega što je rekao u emisiji.

- I hoću. Preterano je i neukusno vrlo - poručila je ćerka nastradalog radnika, očigledno spremna da pravdu potraži na sudu.

- Veoma nas je povredilo, moj otac nije bio poznata ličnost, a i da jeste, to nije način da se sa tim šali - rekla je za "Blic" ćerka preminulog radnika.

Naime, Predrag Maksimović je poginuo u 51. godini kada ga je u krugu fabrike u Vršcu viljuškarom pregazio kolega M. Z. dok su čistili prostor oko fabrike. Predrag se sam ponudio da pomogne kolegi i pridrži mu kartone da se ne bi razleteli, jer je duvao jak vetar. Tada ga je iznenada zakačio krampon od točka viljuškara, oborio ga i pregazio. Maksimović je nakon nesreće bio živ, ali je preminuo na putu za Urgentni centar u Beogradu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slavka

pre 10 meseci

Stil Ivana Kvankvića da kroz neslavne šale uvredi. Ako je to njemu smešno, drugima nije. Sramota.

Jelena

pre 10 meseci

Koliki ološ treba da budeš da ismevaš tragediju radnika? Ivanović je upravo to.

joj kad stignu poternice iz DE

pre 10 meseci

Jel' vas toliko strah od zatvora da ste se okomili i na trećerazrednog voditelja? Pa, nije toliko strašno u zatvoru - tucaju te u dupe i usta svaki dan, psihicki maltretiraju 24/7, rešetke i goli zidovi su sve sto vidiš ???

Dragan

pre 10 meseci

Mali, odvratni, iskompleksirani patuljak! Bolesnik!

Sonja Sonja

pre 10 meseci

Ivanović je preterao. Ne zna za stid. Ne poštuje ni mrtve. Strašno.

Luka

pre 10 meseci

On zaista misli da je duhovit, a ustvari je bolesnik jedan obicni. Strasno je sto je takvu tragediju iskoristio da bi nasmejao nekoga (citaj bolesnike poput njega). Jezivo!

Milos

pre 10 meseci

Zamislite samo kako se osecala porodica tragicno nastradalog coveka... Jezivo.

Vasilije

pre 10 meseci

Ali kad vidim da ovaj kritikuje i mrzi predsednika Vucica, taj isti predsednik meni postaje jos drazi. Nikad ne bih pristao da budem na istoj strani na kojoj su bolesnici poput Ivanovica koji nemaju nikakve granice, pa diraju cak i mrtve ljude.

Milovan

pre 10 meseci

To je samo uobičajena praksa Ivana Ivanovića. Omalovažavanje i vredjanje svega i svačega. Karijera na N1 zagarantovana,čim večeras održi govor. Svi oni "puštaju gasove "u istu tikvu.

Aleksandar

pre 10 meseci

Za ovo bolesnika treba tuziti i treba najostrije biti sankcionisan.

Ana

pre 10 meseci

Ivan Ivanovic je izgubio kompas, njegova emisija gubi gledanost pa glupostima i vredjanjem pokusava da sebi podigne rejting. Stidi se Ivanovicu!

Ljiljana

pre 10 meseci

Ovaj Ivanovic je teska budala koja nema trunku mozga u glavi i koja ne razmislja o posledicama. Ovo je, sigurna sam, izuzetno pogodilo porodicu nastradalog gospodina.

Ljubicica

pre 10 meseci

Koliko je ovaj Ivan antipatican covek. Kepec koji misli da je najpametniji

Marija

pre 10 meseci

Bruka i stamota, ovo je žalosno, Ivan Ivanović poznat kao voditelji je ovo dopustio sebi, stidi se Ivane sebe i svoje profesije

Petar

pre 10 meseci

Nista nije smesno kad neko place, moj propali voditelju!

iva

pre 10 meseci

A koga bi drugog pa angazovali da prica na tom skupu,navodno skupu protiv nasilja,nego nekog poput Ivana koji se podsmeva svima.TUZNO I STRASNO

Kok

pre 10 meseci

U zatvor hohštaplera!Jebali ga Šolak i pomahnitali Vuk!

Saška

pre 10 meseci

Sramota šta ovaj nazovi voditelj sebi dopušta.Treba da ga tuže pa da dobije zasluženu kaznu da mu više nikada ne padne na pamet da nekoga vređa.

Ratko

pre 10 meseci

mulj ostaje mulj ,ne treba na idiota trositi reci .....

kentaur

pre 10 meseci

Ne lupajte gluposti. Pa on je malo dete za ove iz zadruge na pinku. Ono je sljam i najveci Srpski olos koji vi jos i branite. Koja ste vu stoka... ???

Cara

pre 10 meseci

Budaletina jedna mala,glupak sa jos glupljom emisijom ,kompleksas .Sta on da prica ko ce da ga vidi covece.

Marijana

pre 10 meseci

Ivan Ivanović je prvi učestvovao u rijalitiju farma a sad se kao bori protiv rijalita.

Nana

pre 10 meseci

Seljačina Ivan Ivanović se sprda sa nesrećnim slučajem

Mladen

pre 10 meseci

Ovo je zalosno, kako neko moze da se sprda na ovakav nacin..

Mladen

pre 10 meseci

Ivane stidi se svojih reci.. ovako ismejavati nesrecan slucaj.. pa kud vodi sve ovo

Mirko

pre 10 meseci

Zbog svega ovog i nije na nacionalnoj frekvenciji! Užas! Katastrofa! Treba da ga bude sramota i njega i one njegove tajkunske medije zbog svega što pričaju i zavaravaju njihove gledaoce!

Hana

pre 10 meseci

Ivanović na tudjoj nesreći pokušava da uradi nešto za sopstveni interes ne mareći za druge.

Jovan

pre 10 meseci

On samo i zna da se smeje tuđoj nesreći i ne znam stvarno ko njega više i gleda a i sluša!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15