• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.06.2023

08:44

JEDAN PROMIL ZLA ĆE POKVARITI GOMILU DOBRIH STVARI! Novinar Aleksandar Jovanović za Informer TV o prozapadnim protestima opozicije (VIDEO)

Informer

Politika

JEDAN PROMIL ZLA ĆE POKVARITI GOMILU DOBRIH STVARI! Novinar Aleksandar Jovanović za Informer TV o prozapadnim protestima opozicije (VIDEO)

Podeli vest

Gosti jutarnjeg programa Informer TV, novinar portala "Telegraf.rs" Aleksandar Jovanović i novinarka Informera Dejana Kljajić govorili su o najnovijem prozapadnom protestu opozicije na kojem su svi građani mogli da vide kakvo nasilje oni propagiraju, a navodno se bore upravo protiv toga.

- Jedan promil zla će pokvariti gomilu dobrih namera i čitavu priču. Ljudi imaju taj problem da u svemu pronađu neki "bag" - istakao je Jovanović.

Novinarka Dejana Kljajić naglasila je da svako ima pravo da protestuje, ali da se ne prave podele u društvu kao što to radi opozicija.

- Svako ima pravo na protest, jer je ovo demokratska država. Sve je bilo u redu, osim što su pojedini političari i novinari napravili podelu. Ovi protesti gube svaki smisao, jer opozicioni mediji intervjuišu opozicine političare i doveli su za govornicu tzv. elitne glumce koji pljuju vlast

Jovanović je istakao da mu je voditelj Ivan Ivanović dugo godina prijatelj, ali se plaši da će mu se ono što trenutno radi obiti o glavu i vratiti se ko bumerang.

- Ivan Ivanović je moj prijatelj dugo godina i to će tako i ostati. Plašim se samo da je Ivan skrenuo na onu stranu odakle nema nazad. I dobro je da on zna ko je mašinovođa te lokomotive. U suprotnom Ivan Ivanović je duhovit čovek, ali u ovom trenutku plašim se da će se njemu vratiti ko bumerang i da će njegove namere zluopotrebiti i da će ostati na nekoj ledini - rekao je Jovanović.

Sa druge strane, novinarka Informera, naglasila je da ono što voditelj Ivan Ivanović radi, krajnje skandalozno i za svaku osudu.

- Ovo je stvarno skandalozno što Ivan Ivanović radi i sve to je za svaku osudu. Ivan Ivanović je godinama unazad vređao, to i dan danas radi. I sad pričamo na protestima o borbi protiv nasilja - naglasila je Kljajić.

Novinar Aleksandar Jovanović upozorio je da ne mogu oni, koji su se potukli sa nekim, kao što je to učinio glumac Dragan Bjelogrlić sa rediteljem Gagom Antonijevićem, da izađu pred ljude i da govore o borbi protiv nasilja, jer je to onda licemerje.

- Svi smo mi u nekom trenutku imali situacije da se sa nekim potučemo ili posvađamo. Ne možeš onda da izađeš pred govornicom i da pričaš o borbi protiv nasilja. To je onda licemerno. Ne možeš da budeš promoter nasilja, a onda da se boriš protiv toga. Ne možeš jednostavno. Dobio bi aplauz da je izašao pred ljude i pričao o svom primeru i da je rekao da to tako ne treba da se radi. To bi bila onda borba protiv nasilja - rekao je Jovanović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija