• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.06.2023

10:42

LICEMERNO JE KADA NEMANJA ŠAROVIĆ GOVORI O RODITELJSTVU! Sandra Božić poslala jasnu poruku povodom napada na porodicu predsednika Vučića

sns.org.rs

Politika

LICEMERNO JE KADA NEMANJA ŠAROVIĆ GOVORI O RODITELJSTVU! Sandra Božić poslala jasnu poruku povodom napada na porodicu predsednika Vučića

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Sandra Božić poslala je jasnu poruku da je veoma licemerno kada bivši radikalski kadar Nemanja Šarović govori o roditeljstvu i kada želi da zaradi jeftini politički poen napadima na porodicu predsednika Aleksandra Vučića.

"Licemerno je kada Nemanja Šarović ima obraz da govori o roditeljstvu. Radi se o čoveku koji je potplaćivao radnika za socijalni rad kako bi pisao izveštaj u njegovu korist, dok je ujedno odbijao da rođenom detetu da saglasnost za operaciju zbog pravnog spora sa ženom. Očigledno je da se ovde radi o najgorem mogućem napadu na porodicu Aleksandra Vučića, u želji da se zaradi koji lični politički poen.

Kada se nalazite u statusu politikanta kakav je Šarović, postavlja se pitanje da li su ovakvi nastupi neka vrsta privatne frustracije kojom Šarović prikriva svoje neostvarene političke snove, ili je na platnoj listi Dragana Šolaka, s obzirom da redovno dopunjuje program njegovih medija takmičeći se ko će veću štetu naneti Srbiji.

Njegov integritet i lojalnost su bili otvoreno pitanje i u njegovoj prethodnoj političkoj partiji, a u sadašnjoj može da odahne jer definitivno učestvuje u "one man show", dakle nema konkurenciju.

Sledeći put pre nego što pokuša da napadima na porodicu Aleksandra Vučića zaradi koji politički poen, pozivam Šarovića da se ne ustručava i da slobodno iskaže svoje skrivene sklonosti koje i dalje čuče u ormanu za koje ja lično imam razumevanja, ali skrivanje istih kod njega očigledno proizvode ozbiljne frustracije."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 10 meseci

Sramota je to sto se uzima u losem i gnisnom kontekstu, deca od Vucica.

Zoki

pre 10 meseci

Bruka i sramota a i za svaku osudu, pominjanje dece u ovakvom kontekstu!

Mila

pre 10 meseci

Udaraju Vucica tamo gde je najslabiji, na svoju porodicu. Za svaku osudu ovakvo ponasanje! Vucicu uz tebe smo u ovim teskim trenucima!

Tijana

pre 10 meseci

Bas je nasao Nemanja Sarovic da prica o roditeljstvu, a da se pri tom ni on sam nije pokazao kao dobar i roditelj za primer zaista licemerno od njega.

Zoro

pre 10 meseci

Svi koji prete Vucicu i njegovoj porodici treba da snose odgovornost

biće jezivo kad stignu poterni

pre 10 meseci

Hoće li i Danilo Vučić da beži kod ruske mafije kao Marko Milošević?

Bojana

pre 10 meseci

Pre svega je izuzetno nekulturno da se pominje porodica predsedniku.

Siniša

pre 10 meseci

Da Šarović ima malo kulture nikada ne bi pominjao predsednikovu porodicu.

Vladan

pre 10 meseci

Vidite Vučić nikada ničiju porodicu nije pomenuo u negativnom kontekstu dok se opozicija služi jadnim trikovima da bi došla do jeftinih političkih poena.

Dimitrije

pre 10 meseci

Samo mi nije jasno šta se dobija time što se pominje Vučićeva porodica.

Olja

pre 10 meseci

Jadni i bedni trikovi opozicije zarad jeftinih političkih poena.

Nikola

pre 10 meseci

Da je opozicija normalna kao što nije nikada ne bi pominjala predsednikovu porodicu.

Anastasiaj

pre 10 meseci

Opoziciju treba da bude sramota. Mada oni ne znaju šta znači reć sramota.

Ivana

pre 10 meseci

Naravno da je licemerno. Taj čovek nema prava ništa da govori o roditeljstvu.

Danica

pre 10 meseci

Bože me sačuvaj. Da Šarović nešto priča o roditeljstvu.

Djole

pre 10 meseci

Najlakše je tako sakupljati jeftine političke poene, ali potpuno pogrešno...

Bojan

pre 10 meseci

Šarovic ne bi trebao da komentarise bilo sta u vezi roditeljstva.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17