• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.06.2023

17:39

DA SE UKINE ZABRANA UVOZA SRPSKE ROBE Priština se ponaša neevropski i nepotrebno diže tenzije

prinstcreen

Politika

DA SE UKINE ZABRANA UVOZA SRPSKE ROBE Priština se ponaša neevropski i nepotrebno diže tenzije

Podeli vest

Specijalni izaslanik Sjedinjenih Američkih Država Gabrijel Eskobar naveo je danas da bi tzv. Kosovo trebalo da ukine zabranu na uvoz srpske robe i da je to ne samo neevropski, nego i nepotrebno dizanje tenzija.

Eskobar je na pitanje novinara Kosova onlajna povodom zabrane koju je uvela prištinska vlada, da nema pravnog osnova za takav potez i da bi zabranu trebalo ukinuti.

- Ta zabrana za robu i određena vozila treba da bude ukinuta. EU smatra da je to ne samo antievropsko, sprečavati kretanje ljudi i roba, nego za to nema ni zakonskog osnova. SAD u potpunosti podržavaju taj stav EU - kaže on. 

- Što se tiče kritika premijera Kurtija na račun Kfora, SAD i drugih povodom slučaja trojice kosovskih policajca, kao što sam već rekao, sačekaćemo činjenice i da se završi istraga pre davanje bilo kakvih izjava - rekao je Eskobar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ratko

pre 1 godinu

KOGA STE VI NASLI DA Z......E KADA VRLO DOBRO ZNAMO DA STE VI TI PODLACI KOJI IM I GOVORITE DA TO RADE ....

Vejo

pre 1 godinu

Dezinformer.Zato vas cela Srbija i mrzi.Još je rekao da je Srbija Ohridskim sporazumom bukvalno priznala KiM.Ovaj Srbomrzac i deseti zamanik zamenika.Vučuć je izdao KiM

borislav

pre 1 godinu

Pa sto im ne uvedete sankcije?Da je kojim slucajem Srbija u pitanju,vec bi ste je bombardovali.

Vele

pre 1 godinu

Vučić ne sme čak ni da zabrani da roba ide za Šiptare.Kakvo poniženje.

milankukic

pre 1 godinu

gospodo Amerikanci i vi iz Evropske unije i Nato prestanite da nas zamajavate jer vi to radite a ne Kurti da je Srbija tako nesto uradila reagovali bi odmah evo i sad KFOR BACA sok bombe na Srbe kojimirno protestuju vi ste najveci LICEMERI

Vejo

pre 1 godinu

Šta je pičke,čuvate vođu?Još tri Srbina uhapsili Arnauti.Jednog u Leposaviću i dvojicu na bistričkim mostu?Gde vam je žvalabi izdajnik?Šta je rekao Filipoviću u Raški??

Zabrinuti

pre 1 godinu

Bravo, kako jak komentar Vec 14 dana od famoznog petka i uslova vasem mezimcu da popusti, a on ide sve jaci i radi samo STA mu vi kazets, bez ikakvih problema, a ovde glumite pravo o pravdu, koja za srbe NE postoji

Baki

pre 1 godinu

Koga ovaj majmun pravi budalama ??? SRBE ??? sve ovo šipci rade uz saglasnost svih majmuna koji ih podržavaju i priznaju kao samostalnu smrdljivu državu !!!! Ako stvarno sve ovo ne podržavaju neka se povuku i puste Srpsku policiju i vojsku da reši ovaj problem za svagda !!! Srbija će ovo rešiti za 48 sati !!!

Zabrinuti

pre 1 godinu

Da li je, kojim slucajem, ovo srbija uradila, ne bi se dogovarali, nego bi nas bombardovali odmah Nece oni svoje dete kazniti, nego se ispod zita sve dozvoljava, sve dogovara

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija