• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.06.2023

07:16 >> 10:00

SRBIJA ĆE SAČUVATI MIR! Petković: Borićemo se da pokažemo svetu sa kakvim prevarama se suočavamo!

printscreen

Politika

SRBIJA ĆE SAČUVATI MIR! Petković: Borićemo se da pokažemo svetu sa kakvim prevarama se suočavamo!

Podeli vest

Direktor Кancelarije za Кosovo i Metohiju Petar Petković drži vanrednu konferenciju za medije.

Petković je na početku obraćanja rekao da će razobličiti sve laži Kurtija i Prištine povodom najnovijih događaja, i da će predstaviti dokaze koji pokazuju koliki su prevaranti i lažovi svi u Prištini.

– Da vidite sa kakvim razmerama dezinformacijama se suočavamo, jer je na delu opšti informacioni rat, sa namerom da se razori Srbija i da se u potpunosti zgazi bilo kakva mogućnost za nastavak dijaloga i normalizaciju – kazao je on.

Petković dodaje da će se u roku od 24 sata obratiti i predsednik Vučić sa novim informacijama, i da su u toku intenzivni razgovori predsednika sa vojnim vrhom.

– Borićemo se da sačuvamo mir, i da pokažemo svetu sa kakvim prevarama se suočavamo, koje imaju za cilj da se oslabi Srbija, i da se stvori prostor da Kurti može da neosnovano hapsi po severu KiM – kazao je direktor Kancelarije za KiM.

On je istakao da je sinoć u 19.40 u naselje Kolonija u Zvečanu upao veći broj pripadnika ROSU naoružanih do zuba.

– Sat vremena posle toga Svećlja saopštava da je pronađen automobil sa tablicama BG 955jw, i saopštava da su u kolima pronašli oružje i eksploziv. Odmah je napao Beograd i Srbiju da mi stojimo iza planova da se dogode teroristički napadi. Dakle odmah izlazi sa tim saopštenjem. To je njegov manir. I to sve čini u vreme kada se obraća i zamenik komandira KP za region sever, koji kaže da čeka da dođu specijalni timovi Kfor koji će utvrditi šta je pronađeno. Da li ima eksploziva ili ne – kazao je Petković.

Direktor Kancelarije za KiM kaže da ima neoboriv dokaz kojim će najplastičnije pokazati o kakvim lažovima i prevarantima je reč.

– Ovde imam deo informacija koje su naše službe, BIA, pronašle, i obavestile najmoćniju zemlju na svetu i obaveštajnu službu na svetu, o planovima i namerama Prištine i Kurtija. Ovaj dokument broj 571-013/2023 koji je poslat 23.6.2023. godine u rano jutro. Dakle mnogo sati pre nego što se dogodila navodna akcija u Zvečanu. U dokumentu piše sledeće: BIA je prikupila informacije da prištinske institucije i njihove službe na planu dalje destabilizacije pripremaju nova hapšenja Srba i izazivanje međuetničkih oružanih sukoba i proterivanje Srba sa severa. Na tom planu pripadnici KP ilegalno vatreno oružje i municiju koju su prethodnom periodu zaplenili od građana albanske i srpske nacionalnosti, transportuju iz svih podstanica u regionalne direkcije, a potom prevoze u bazu Belvedere u južnom delu KM. Njihova namera je da oružje i municiju zloupotrebe za hapšenja pojedinih Srba, ili uskladište na odabranim lokacijama na severu, a onda ih navodno pronađu i optuže Srbe za pripremu oružanih sukoba – rekao je Petković.

On je potom dodao da je BIA upozorila da je plan Prištine bio da to urade uoči Vidovdana.

– Dakle na vreme smo, mnogo sati pre ove akcije koja se dogodila sinoć u Zvečanu, obavestili određene obaveštajne strukture i najmoćniju silu na svetu. To je dokaz koji jasno pokazuje ono što smo saznali. A to je da je plan Aljbina Kurtija i Prištine bio da oružje koje su prikupljali od ljudi koji nisu imali dozvole, sada podmetnu Srbima da bi to bio povod za nova hapšenja i krize. Dakle, 26, pre četiri dana, bez ikakve najave, iz stanice KP u Kosovskoj Kamenici, transportovana je izvesna količina Zolja, Osa, eksploziva, mina, kalašnjikova, u sedište regionalne direkcije KP u Gnjilanu. Pomenuto oružje će potom biti transportovano u bazu Belvedere, gde su smeštene specijalne jedinice KP – kazao je direktor Kancelarije za KiM.
Petković je dodao da je plan Prištine da oružje skuplja i u drugim mestima, i potom ga transportuje u Belvedere.

– Razlog je da podmetnu oružje i to iskoriste za napade i hapšenja Srba. Dakle vi vidite da ovome nema kraja. Ne samo što primenjuju silu i gaze dijalog, ne samo da su udarili šamar EU, sa obzirom da je Kurti samo dan posle povratka iz Brisela povukao tri poteza koji uništavaju dijalog. A to je da se hapsi Nenad Orlović. Uhapšen je bez sudskog naloga, to je podvrdio i Džozep Borelj. Onda se u medijima pojavila informacija da je hapšenje Orlovića usledilo na telefonski poziv Dželjalja Svećlje, koji u džepu ima tajni spisak, a tek onda zove Tužilaštvo. Dakle oni hapse bez ikakvog naloga, i iz toga se vidi da je nalogodavac Aljbin Kurti, kako bi stvarao nove krize na severu KiM – rekao je on.

Direktor Kancelarije za KiM kaže da su Albanci na društvenim mrežama objavili sraman snimak Nenada Orlovića kako sedi u prostoriji gde ga ispituju, go do pojasa, a na glavu mu je stavljena crna kesa.

– To onda šeruju između sebe, sa raznom muzikom, i hvale se kako muče Srbina, kao što maltretiraju i sve Srbe koji su već uhapšeni. Juče je hvala bogu pušten Radoš, ali su zatvoreni i dalje Dušan Obrenović, Lune, Dalibor Spasić, Nemanja Vlašković, Uroš Vukašinović i Dragiša Milenković. I sada Nenad Orlović. Iz svega ovoga se vidi da Kurti ne želi da stane, on želi nove provokacije – ističe Petković.

On navodi da je Svećlja juče odmah izašao i rekao o kom je oružju reč, pošto tačno zna šta se nalazi u automobilu.

– Zna zato što su podmetnuli oružje, koje je stizalo iz regionalnih direkcija u bazu Belvedere, a odatle je ROSU prenosila u Zvečan. Onda govori kako je taj crni audi pronađen 100 metara od opštinske zgrade u ZVečanu. Vi dobro znate da zahtev EU za deeskalaciju je da se KP povuče iz zgrada opština u Zvečanu i Leposaviću, ali i iz njihove okolone. A da ne govorimo o tome da te zgrade obezbeđuje i Kfor sa bodljikavom žicom. Tamo ne može ptica da prođe, a ne odjednom se pojavio automobil pun eksploziva. 20 dana ste tu i čuvate te zgrade, ne date nikome da uđe, a niste videli crni automobil pun eksploziva. Dakle, ovo nije priča ni za malu decu – kazao je direktor Kancelarije za KiM.

Petković kaže da je Svećlja rekao da je to vozilo prešlo administrativnu liniju.

– Prvo, ovo vozilo nije prešlo zvanični prelaz. A kada govorimo o alternativnim, svi ti prelazi su odavno presečeni od strane KP. Svi dobro znaju da je sve te puteve KP protivpravno preorala pre više od 7-8 meseci. Tu ne može ništa da prođe, a kamoli jedno putničko vozilo. Dakle druga laž Aljbina Kurtija. I treća stvar, kada pogledate ovo vozilo vidite iskrivljene tablice, kao da ih je neko tu tek nameštao. I vidite tablice BG 955jw. Inače, po našoj uredbi, sve naše tablice koje imaju ona slova sa kvačicama, kao i ipsilom i duplo ve, se isključuju iz upotrebe. Vi danas nemate u saobraćaju vozila čije tablice imaju te kvačice, i duplo ve. A na ovom vozilu se nalazi. Proverom smo utvrdili da je ovim tablicama registracija istekla 29.07.2020. godine. Kako je to vozilo moglo da se kreće, i da uđe na KiM. I pritom da nosi nekakvo oružje navodno – pitao je on.

Kako ističe direktor Kancelarije za KiM, reč je o vozilu koje je ukradeno, i za kojim se traga, a krađa je prijavljena 2020. godine, mesec dana pre isteka registracije.

– Dakle, svakome je apsolutno jasno o kakvim prevarantima je reč, a sve sa namerom da se pritisnemo i da se na severu KiM stvore sukobi i rat. To je jedina politika Svećlje i Kurtija. Šta su oni želeli sa ovime? Kurti se sprda sa EU. Vidite taj jučerašnji dan koji počinje hapšenjem Nenada Orlovića, zatim marširanje KBS, njih 250, kroz Mitrovicu. Kako ste se baš setili da sprovodite tu vežbu u ovoj situaciji, i kako da idete uz sam obod severa Kosovske Mitrovice. Šta žele time da poruče nama? Da će svi Srbi biti proterani. Da će pored Rosu na sever da uđe i KBS. Zato je Borelj burno reagovao – ističe on.

Petković kaže da Kurti to radi kako bi sebi obezbedio alibi za novu eskalaciju, i nova hapšenja i progon Srba na severu KiM, i da potvrdi ono što on, Svećlja i Vjosa Osmani stalno govore – da je ceo sever pun kriminalaca.

– Dakle on sada kaže mi ovde moramo da budemo prisutni u još većem broju. Juče su postavljali nove kontejnere i barijere prema pravcu Bube Rajetiće. Time dovode još Rosu policajaca. Kakva je to deeskalacija? Kada EU traži potpuno povlačenje policije sa severa KiM. On govori za nekoga da postoji fašistička milicija i banda. Pa vi ste fašisti u Prištini, sa svojom ideologijom Velike Albanije, kojom hoćete da progonite naš narod. Da izvršite etničko čišćenje, koje ste planirali da provedete do Vidovdana – kazao je on.

Direktor Kancelarije za KiM kaže da će Srbija čuvati mir, ali da to više ne zavisi od nas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kosova

pre 1 godinu

BANDO SRBIJANSKO MISLILISTE DA JE OVO TACI HARIDINAJ I DRUGI DA SPAVAJU DOK VASI TERORISTI TURAJU ORUZJE NA REPUBLICI KOSOVA OVI RADE RADE DAN NOC PLUS IMAJU DOBRE OBAVESTAJCE SRPSKE LOJALNE NACIONALNOSTI KOJI ZA MALO PARE KAZU I KAD SE JEBU SA VASIM ZENAMA OVI TERORISTI EEEEEE BANDO SRBIJANSKO IDEMO DALE KO CE SUTRA BIT UHAPSED OSTACE DA SE VIDI ZIVELA REPUBLIKA KOSOVA NEMA OTCEPLENJE KOSOVA PRAVA U SVAKO CEPU KOSOVA

Dusa

pre 1 godinu

Je l' biste ovako ćutali i za druge države koje su članice EU?

Danka

pre 1 godinu

Петковић ће изнети важне информације о тренутном стању на Косову и Метохији и важно је да јавност буде обавештена о свему.

Mini maus

pre 1 godinu

Hoće li zapad da sankcioniše kurtija jer vojskom ide na goloruk narod na Kosmetu, a ne da poziva ove strane na smirivanje tenzija.

Pera

pre 1 godinu

Odlična vest što je čovek oslobodjen. Tako ćemo se boriti za sve Srbe koji su neosnovano uhapšeni da budu pušteni na slobodu. Niko nema pravo da drži zatvorene nevine ljude!

Dara

pre 1 godinu

Pratimo svi uključenje sa najvažnijim informacijama.

Lena

pre 1 godinu

Najbitnije je da se nadje resenje za srpski narod na KIM, da ne prozivljavaju svakodnevna izivljavnaj i teror od strane Kurtijevih specijalaca.

Maja

pre 1 godinu

Zabrinuti smo za nas narod na KiM zbog terora koji prolaze od strane Kurtija.

Autor

pre 1 godinu

Dorektor Kancelarije za Kim Petar Petkovic odgovorno radi svoj posao!

Tara

pre 1 godinu

Ovom teroru mora da dodje kraj sto pre jer nas narod na KiM nije zasluzio nista od ovoga!

Mila

pre 1 godinu

Recite koliko je izmucen nas narod,recite sta sve prolazi zbog terora od Kurtija.Ne bi li ova situacija prestala.

Bilja

pre 1 godinu

Zbog terora od strane Kurtija svi smo zabrinuti za nas narod na KiM.Ovoj situaciju mora da dodje kraj.

Bilja

pre 1 godinu

Recite istinu,sta prozivljava nas narod na KiM.

Vuja

pre 1 godinu

Samo istinu iznesete o mucenju naseg naroda na KiM da se stane ovoj situaciji napokon na kraj.Dosta je bilo terora!

Dušan

pre 1 godinu

Važno obraćanje Petkovića narodu Srbije o trenutnoj situaciji na KiaM

Ana

pre 1 godinu

Ситуација на КиМ је алармантна. Петковић ће јавности сигурно рећи која су најновија дешавања на простору Космета и шта се очекује од међународне заједнице из људских и моралних разолга да уради, како би заштитила српско становниптво.

Anica

pre 1 godinu

Razvoj događaja na KiM, vrlo je nepovoljan za Srbe. Kfor je tu, a kao i da nije. nemo posmatraju maltertiranje srpskog naroda, i tek poneko sporadično oglašavanje imaju. Odgovor Kurtiju mora biti žešći.

Slavica

pre 1 godinu

Nadamo se da ce ovaj teror da prestane i da ce nas narod moci da zivi u miru!

Darko

pre 1 godinu

Zabrinuti smo za nas narod na KiM,oni ovaj teror nisu zasluzili.

Milica

pre 1 godinu

Nas narod na KiM nije zasluzio ovakav teror,ovom mora doci sto pre kraj.

Anica

pre 1 godinu

Petković je odlično upoznat sa situacijom na Kosmetu i trebalo bi ispratiti njegovu novu konferenciju, kako bismo bili u toku i pratili razvoj događaja na KiM.

Sara

pre 1 godinu

Svi smo zabrinuti za nas narod na Kosmetu zbog terora Kurtija.

Aca

pre 1 godinu

Odlična vest što je čovek oslobodjen. Tako ćemo se boriti za sve Srbe koji su neosnovano uhapšeni da budu pušteni na slobodu. Niko nema pravo da drži zatvorene nevine ljude!

Sasa

pre 1 godinu

Od Petrkovica cemo cuti iz prve ruke sta se tacno desava na KiM.

Hana

pre 1 godinu

Od Petkovića ćemo čuti najnovija dešavanja i trenutnu situaciju na KiM.

Vesna

pre 1 godinu

Manipulacije i Lazi od strane Kurtija ne prestaju

Kosova

pre 1 godinu

AHAHAHAH KAKVA GOVNA OD COVJEKA EVO SAD KAO MI TURAMO VASE PRLAVE ORUZJE AHAHAHA KOJA GOVNA OD PRICE ALI IDEMO DALE DA VIDIMO SUTRA KOJI TEORRISTA CE ZAVRSIT U CELIJU :)

Vax

pre 1 godinu

Prioritet je sačuvati mir i sigurnost svih građana

Vax

pre 1 godinu

Nikome nećemo dozvoliti da nam naruši mir i da nas uvede u rat

Vax

pre 1 godinu

Srbija je miroljubiva država koja se zalaže za očuvanje mira

Ena

pre 1 godinu

Borićemo se za status Srba na KiM i nećemo se predati.

Nikolina

pre 1 godinu

U inat svima mi necemo odustati od borbe za nas narod na KiM.

Nina

pre 1 godinu

Mi naš narod na KIM nećemo napustiti bilo šta da se desi bićemo uz njih.

Nikola

pre 1 godinu

Boricemo se jos jace i snaznije za interes srpskog naroda na KiM

helena

pre 1 godinu

Borimo se za Srbe na KiM,borimo se pre svega za ocuvanje srpskog interesa na KiM,mira i stabilnosti

Branko

pre 1 godinu

Ne tražimo tuđe samo želimo da sačuvamo naše.

Jovan

pre 1 godinu

Predsednik se svim silama bori za naš narod na KiM i ne posustaje i pored umora

Dragoljub

pre 1 godinu

Srbija ce sacuvati mir a drzavu tesko,mir po svaku cenu pa bogami i gubitaka drzave,bitan je svaki sat,rece Sojic.

Marija

pre 1 godinu

Moramo se boriti za njih bez prestanka i bez umora

Jelena

pre 1 godinu

Srbija će, kao i uvek, raditi na tome da se sačuva mir. Problem je što druga strana taj mir konstantno narušava.

Andjela

pre 1 godinu

Naravno! Srbija je zemlja koja se ne predaje.

Nana

pre 1 godinu

Borićemo se da pokažemo svetu sa kakvim prevarama se suočavamo

Mia

pre 1 godinu

Nas narod na KiM je neduzan i to zna ceo svet ali se pojedini prave da to ne vide i ne reaguju na ovaj terorizam!

Lena

pre 1 godinu

Sa kriminalcem Kurtijem nema o cemu Vucic da prica. Kurti je dokazao da hoce rat i ne zeli resenje mirnim putem.

Lena

pre 1 godinu

Glavni cilj nase zemlje je da sacuva mir u Srbiji. Za to se Vucic svakodnevno bori, a Kurti samo zeli sukobe i destabilizuju drzave.

Pavle

pre 1 godinu

Uvereni smo da ce nasa zemlja uspeti da sacuva mir i stabilnost, uprkos Kurtijevim pokusajima da izazove sukobe.

Ena

pre 1 godinu

Da li je moguće da se sve ovo dešava pred očima celog sveta i da niko ne reaguje.

Lena

pre 1 godinu

Kurti ne odustaje, nastavlja teror nad srpskim narodom, ali Srbija nece pasti na njegove provokacije vec ce se truditi sa obezbedi mir srpskom narodu.

Milica

pre 1 godinu

Nadamo se da ce se sve resiti mirnim putem.Svet ce prepoznati prevare sa kojima se mi suočavamo.

Jelena

pre 1 godinu

Srbija je uvek za mir. I uvek ce se boriti da sačuva mir jer rat nikom nista dobro nije doneo.

Jelena

pre 1 godinu

Srbija će se boriti da sačuva mir po svaku cenu.

Sanja

pre 1 godinu

Srbija će učiniti sve da raskrinka mračne planove Prištine.

Lena

pre 1 godinu

Vucic se bori za ocuvanje mira srpskog naroda i svi smo uz njega, jer je svojim trudom pokazao da mu je Srbija na prvom mestu.

Maja

pre 1 godinu

Sve prevare su Kurtijeva dela, ceo svet treba da vidi koji je to prevarant.

Sara

pre 1 godinu

Sve je jasno, Kurti izaziva nemire kako bi okrivio Srbe.

Nora

pre 1 godinu

Kurti je manipulator koji teroriše Srbe na KiM.

Djole

pre 1 godinu

Nema sumnje da Srbija, kao odgovorna država, čini sve da se sačuva mir u regionu.

Ana

pre 1 godinu

Tako je Petkovicu. Kurti zeli da nas unisti to je ocigledno

Aleksandra

pre 1 godinu

Vucic I nasa vlast se oduvek borila za Srbiju I nase interese I cuvala mir I bezbednost.. To niko ne moze da ospori

Maja

pre 1 godinu

Na terenu je haos, Kurti konstantno vrši pritisak nad Srbima, svakodnevno hapsi Srbe, zastrašuje, ne bi li ih isprovocirao i na taj način izazvao nerede. Srbija na čelu sa Vučićem je ozbiljna država koja će učiniti sve kako bi zaštitila svoj narod na KiM.

Nikola

pre 1 godinu

Srbija pomno prati sta se desava na KiM sa Srbima. Nikad nasa zemlja nece priznati laznu drzavu KiM, niti ce pustiti na nemilost Srbe Kurtiju.

Sanja

pre 1 godinu

Međunarodna zajednica mora da se uključi u rešavanju problema sa Kurtijem koji svakog dana hapsi i maltretira ne dužne ljude. Ono sto je politika Srbije jeste da cuva mir, ali teror Kurtija necemo tolerisati

Ceca

pre 1 godinu

Srbi na KiM žive u enklavama, ili oblastima. Ni u njima nemaju mira ni kakve takve slobode. Oduzeto im je i to. Kurti svakodnevno sprovodi teror. Mi na sve nacine tezimo da ocuvamo mir

Ivana

pre 1 godinu

Kurti ima cilj da protera Srbe sa Kosova i Metohije, sa njihovih vekovnih ognjišta! Zaboravio je da je Srbija ponosna zemlja, a narod prkosan i spreman da se brani i odbrani!

Jovana

pre 1 godinu

Svakodnevni napadi Kurtija nas dovode u tešku situaciju, ali izborićemo se mirnim putem.

Maja

pre 1 godinu

Kurti i njegovi teroristi mogu se igrati svoje igre, ali srpski narod pokazuje da smo iznad njihovog nasilja. Verujemo u mirno rešenje za KiM.

Nikola

pre 1 godinu

Situacija na KiM je teška, na granici sukoba. Ne smemo više dozvoljavati da Kurti teroriše Srbe. I ukazujemo svakodnevno na svi nasilnistvo koje radi teroristicki olos Kurti

Sanja

pre 1 godinu

Svakoga dana novo hapsenje Srba, naoruzani Kurtijevi specijalci jurisaju na goloruke ljude, oduzimaju se srpskom stanovnistvu osnovna ljudska prava!

Ceca

pre 1 godinu

Очигледан је план да се Срби застраше и присиле на послушност терористичкој и криминалној структури у Приштини, коју западне силе сматрају државом и својом творевином, од које никада неће одустати! Једино што ни Албанци више не желе да живе у том резервату без реалне економије.

Ivana

pre 1 godinu

Teška situacija na Kosmetu, Srbi trpe sve veći teror od Kurtija koji ne prestaje sa provokacijama. Dok nasa drzava zeli mir kao i kompromisno resenje

Jela

pre 1 godinu

Kurti pokušava da izazove sukobe za koje bi okrivio srbe i tako upseo da ih protera sa KiM.

Jela

pre 1 godinu

Priština žele na prljav način da proteraju srpski narod sa Kosova i Metohije

Jela

pre 1 godinu

Kurti smišlja nove spletke a sve sa ciljem da napakosti Srbima.

fica

pre 1 godinu

Svedoci smo svakodnevnim incidentima koje Kurti izaziva i ovo zaista mora da se zaustavi.Drzava Srbija nece dozvoliti novi pogrom Srba na severu KIM.

dana

pre 1 godinu

Petar Petkovic ce obavestiti javnost i najnovijim desavanjima na severu KIM. Naše bezbednosne službe dobro obavljaju svoj posao i imamo dokaze o planovima Kurtija i njegovih terorista.

ta

pre 1 godinu

Kurti je terorista koji ne preza od najvrutalnijh metoda kako bi proterao Srbe sa KiM.Nečuveno šta Kurti i Kosovska policija rade našem narodu na KiM.

rada

pre 1 godinu

Kurti jednostavno ne želi da se zaustavi i oni su napravili plan kako da proteraju Srbe sa KiM.KFOR i dalje adekvatno ne reaguje.

sanja

pre 1 godinu

Na Kosovu i Metohiji je situacija loša jer Kurti ne prestaje da teroriše Srpski narod na Kosovu i Metohiji.Strašno je šta zlikovac Kurti radi i ovo više niko tamo ne može da izdrži.

dana

pre 1 godinu

Kurtijev jedini cilj je da protrea Srbe sa svojih ognjišta a pritom se sluzi podmetačinama i lazima koje stavlja na teret neduznih Srba! Međunarodna zajednica ništa ne čini da pomogne.

una

pre 1 godinu

Teror Kurtija nad Srbima je prešao sve granice.Petković će najbolje reći o trenutnoj situaciji na KiM.

vanja

pre 1 godinu

Kurti ne prestaje sa terorom nad Srbima na KiM. Uzasno terorisu nase ljude na KIM i to ne smemo dozvoliti da se nastavi

Andrea

pre 1 godinu

Naša zemlja čini sve da sačuva mir i stabilnost ali Kurtijev teror nad Srbima je sve veći i brutalniji

nadezdanadezda

pre 1 godinu

Srbija ce se boriti za mir i stabilnost i od toga nece odustajati bez obzira na veoma tesku situaciju koja je sada jer pravda je na ansoj strani i pobedicemo kao i do sad.

Anisa

pre 1 godinu

Predsednik i državni vrh se lavovski bore da sačuvaju mir i naš narod na KiM

sanjasanja

pre 1 godinu

Svi vrlo dobro znamo da sve sto kazu Kurti i Sveclija lazu i da je tako od prvog dana,te lazi su lako mogu dokazati i svakim danom nasi funkcioneri to dokazuju.

Ana

pre 1 godinu

I dalje traju ogromni napori naše zemlje da se sačuvaju mir i stabilnost

sandrasandra

pre 1 godinu

Sasvim normalno i logicno je da se predsednik obrati gradjanima jer on ima vise informacija i upucen je vise u stanje jer on je ipak predsednik i logocno je da poseduje vise nformacija.

Mićko

pre 1 godinu

Napori koje naša zemlja ulaže u pregovore ogromni su ali sve je uzalud kad terorista Kurti uporno izaziva sukobe

jovanajovana

pre 1 godinu

Zna vrlo dobro i EU i medjunarodna zajednica pa i citav svet ko je u ravu,ko cini to sve sto cini i ko je odgovoran za krizu na KiM.Suvisno je to ponavljati svakim danom .

Nedic

pre 1 godinu

Srbija će na čelu sa Vucicem doći do rešenja.Nadamo se adekvatnom rešenju.

Milan

pre 1 godinu

Teror koji sprovodi Kurti nad našim narodom na KIM-u je za svaku osudu,ali naša vlast će pokazati svetu da se uvek zalaže za mir.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija