• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.07.2023

21:33

Petković:  Pravda će pobediti kad se obustave svi politički postupci protiv Srba (FOTO)

Zoran Sinko

Politika

Petković: Pravda će pobediti kad se obustave svi politički postupci protiv Srba (FOTO)

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je danas da će pravda pobediti tek kada svi politički postupci protiv Srba na KiM budu obustavljeni, a oni koji su odgovorni za ovaj brutalni progon i sami budu suočeni sa pravnom odgovornošću zbog nasilja nad nedužnim srpskim narodom.

- Još jedan na pravdi Boga uhapšeni Srbin sa severa KiM, Dalibor Spasić, danas se pridružio svojoj porodici, posle Radoša Petrovića i Nemanje Vlaškovića. Nećemo prestati da se borimo dok god ijedan srpski politički zatvorenik pati u Kurtijevim kazamatima - napisao je Petković na Tviteru.

Medicinski tehničar iz Severne Mitrovice Dalibor Spasić, koji je pre mesec dana uhapšen na Jarinju, pušten je danas da se brani sa slobode uz položenu kauciju, izjavio je za Tanjug njegov advokat Srđan Mitrović.

Prema njegovim rečima, Tužiilaštvo je tražilo produženje pritvora za još dva meseca, ali sudija nije usvojio taj zahtev. Kazao je da se istraga nastavlja, a da će nakon njenog završetka sudija odlučiti da li će protiv Spasića biti podignuta optužnica.

Dalibor Spasić, medicinski tehničar iz Severne Mitrovice, uhapšen je 17. juna na Jarinju dok se sa maloletnom ćerkom i suprugom vraćao iz centralne Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija