• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2023

10:32

Prstom nismo mrdnuli, pustili smo ih da se sami pojedu! Đukanović u četiri rečenice opisao opozicionu političku kaljugu!

Ata images

Politika

Prstom nismo mrdnuli, pustili smo ih da se sami pojedu! Đukanović u četiri rečenice opisao opozicionu političku kaljugu!

Podeli vest

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović u nekoliko rečenica objavljenih na Tviteru sumirao je opozicionu političku scenu u Srbiji.

- Ćuta udario na Zelenovića i "Ne davimo Beograd". Narodna se raspada na Mikijevce i anti Mikijevce. Đilas nemilice udara po Jeremiću, ali i po Bošku Obradoviću. Ova dvojica uzvraćaju svom silinom. Mi se prstom nismo mrdnuli. Samo smo dopustili da se sami pojedu - napisao je Đukanović.

 

 

Podsetimo, o svim ratovima u opoziciji pisao je i Informer.

Boško Obradović i Stranka slobode i pravde zaratili su oko izbora predsednika Anketnog odbora koji treba da se bavi tragedijama u OŠ "Vladislav Ribnikar" i Mladenovcu, o čemu opširnije možete čitati u posebnom tekstu.

Takođe, u više navrata pisali smo i o rasulu u Narodnoj stranci. Poslednji čin opozicione sapunice u partiji koja prema istraživanjima javnom mnjenja nema ni smanjeni cenzus od tri odsto, odigrao se kada je Vuk Jeremić gostovao na tajkunskim medijima.

On je optužio Miroslava Aleksića, koji je najavio kandidaturu na unutarstranačkim izborima, da je "čovek ambasada".

Izjašnjavaće sečlanovi i delegati Narodne stranke, ne Tviter, ne ambasade, ne mediji, ne lideri nekih drugih političkih orgazinacija, oni mogu da imaju simpatije prema jednom ili drugom kandidatu ali lidere Narodne stranke biraće članovi - rekao je Jeremić.

Informer je pisao i o sukobu među lažnim ekolozima, konkretno sukobu između Aleksandra Jovanovića Ćute sa jedne i Nebojše Zelenovića i "Ne davimo Beograd sa druge strane".

Više o tom sukobu možete čitati u izdvojenoj vesti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija