• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.07.2023

10:39

To što radi Marinika Tepić je politikanstvo! Vučićević na TV Pink: Anketni odbor služi samo da bi opozicija prikupila jeftine političke poene

printscreen

Politika

To što radi Marinika Tepić je politikanstvo! Vučićević na TV Pink: Anketni odbor služi samo da bi opozicija prikupila jeftine političke poene

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera, Dragan J. Vučićević bio je gost Jutarnjeg programa na TV Pink, gde je govorio o slučaju Koste K, njegovom salsušanju u svojstvu svedoka, ali i o potezima pojedinih političkih partija koje koriste tragediju kako bi prikupile jeftine političke poene.

- Meni se sve ovo čini kao pokušaj opozicije da nastavi da lešinari na najstrašnijoj mogućoj tragediji. Sad će Marinika Tepić da ispituje roditelje žrtava i da utvrđuje tamo nekakvu istinu. Kakvu će istinu ona da utvrđuje, utvrdili istinu nadležni organi. To je politikanstvo -  kaže Vučićević povodom toga da opozicija formira Anketni odbor u Skupštini i dodaje:

- Na suđenju juče branioci svih porodica žrtava su izjavili u zapisniku da se protive formiranju Anketnog odbora u Skupštini Srbije i da ne vide nikakvu svrhu tome i da misle da je to nepotrebno, da je to politička zloupotreba ove tragedije -  rekao je Vučićević. 

Kako ističe Vučićević, taj Anketni odbor služi kako bi prozapadne političke partije skupljali bedne političke poene. 

- Oni ne mogu da nateraju roditelje da dolaze, ako neko bude hteo, dolaziće. Šta znači Anketni odbor? Šta će oni to da istražuju? Anketni odbor služi samo da bi Marinika Tepić i opozicija prikupili neke jeftine političke poene - napominje on. 

Podsetimo, predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić zakazao je za juče prvu sednicu Anketnog odbora radi utvrđivanja činjenica i okolnosti koje su dovele do masovnih ubistava u Osnavnoj školi „Vladislav Ribnikar“ i u selima na teritoriji Smedereva i Mladenovca. Sednica zakazana za 12 časova.

Anketni odbor treba da utvrdi propuste u vršenju nadležnosti i preduzimanju odgovarajućih radnji i odgovornosti nadležnih, kao i da predloži mere.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija