• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo online

27.07.2023

10:12

Počelo suđenje Slađanu Trajkoviću, danas čitanje optužnice! Drže ga zatvorenog više od 7 meseci zbog navodnog ratnog zločina!

Printskrin video

Politika

Počelo suđenje Slađanu Trajkoviću, danas čitanje optužnice! Drže ga zatvorenog više od 7 meseci zbog navodnog ratnog zločina!

Podeli vest

U Osnovnom sudu u Prištini danas je počelo suđenje Srbinu iz Severne Mitrovice Slađanu Trajkoviću, koga lažna džava tereti za navodni ratni zločin na Kosovu i Metohiji u periodu od 1998. do 1999. godine.

Suđenju prisustvuje porodica Trajkovića, a očekuje se da na današnjem ročištu bude pročitana optužnica.

Trajković je uhapšen 15. decembra prošle godine u Bošnjačkoj mahali u Severnoj Mitrovici i od tada se nalazi u pritvoru.

Apelacioni sud prištine doneo je 25. maja odluku da se poništi rešenje o produženju pritvora Trajkoviću, ali je Osnovni sud u Prištini 29. maja ponovo doneo odluku o produženju pritvora za još dva meseca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija