• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.08.2023

15:18

Dotakli najveće moguće dno - Nikolić: Bivši režim misli da građani imaju kolektivnu amneziju

sns.org.rs

Politika

Dotakli najveće moguće dno - Nikolić: Bivši režim misli da građani imaju kolektivnu amneziju

Podeli vest

Milica Nikolić, član Predsedništva SNS poručuje da bivši režim misli da građani imaju kolektivnu amneziju.

Celo Nikolićkino saopštenje pročitajte u nastavku:

''Mislili su predstavnici bivšeg lopovskog režima, a koji sebi danas tepaju da su opozicija, da građani Srbije imaju kolektivnu amneziju i da su zaboravili vreme do 2012., vreme brutalne pljačke ove zemlje. Ali, na svakim izborima od tada, građani ih podsete da im to nikada neće, ne samo zaboraviti, nego ni dozvoliti da ponove.

Danas, isti oni, predstavnici bivšeg, lopovskog režima, svojom konferencijom laži koju su održali povodom godinu dana od konstituisanja ovog skupštinskog saziva, pomislili su da građani Srbije imaju amneziju ne samo na period do 2012., nego i na godinu koja je za nama. I da se ama baš niko ne seća kakvu su bruku pokazali.

Građani Srbije dobro pamte i nikada se ne mogu prevariti, a ukoliko ovi prevaranti iz bivšeg režima imaju amneziju, valja ih podsetiti o čemu je danas trebalo da govore i šta je to što su oni radili.

Na samom početku, na sednici koja je bila posvećena КiM, a na kojoj je bio prisutan predsednik Vučić, jedino što su uradili jeste to što su obradovali i Кurtija i sve one koji našoj zemlji ne žele ništa dobro. Pa su po njihovim instrukcijama doneli kojekakve krpe i natpise, pokušali najgorim nasiljem da linčuju predsednika Vučića koji im je argumentima sve laži i nebuloze razobličio.

Zatim su svoje divljanje nastavili na svakoj narednoj sednici, ne mareći ni za Srbiju, ni za građane, nego isključivo za Šolakov interes i politički poen. Od psovanja majke šefu poslaničke grupe “Aleksandar Vučić- Zajedno možemo sve”, kao i drugim narodnim poslanicima, do pretnji lupanja šamara, preko vidne alkoholisanosti sa kojom dolaze na sednice, leganja pod klupe, spavanja nad klupama i raznim drugim gadostima koje su se momentalno pohvalno prenosile u tajkunskim medijima.

A zatim su dotakli najveće moguće dno, upisavši se u istoriju beščašća, kada su na najmonstruozniji način zloupotrebili tragedije koje su se desile u maju ove godine i preko sanduka mrtve dece pokušali da steknu političke poene.

Danima, mesecima, na sednici koju su sami tražili, povodom ovih tragedija, a na koju nisu dolazili, ni glasali za dnevni red koji su tražili, niti obezbedili kvorum za istu, govorili su o svemu i svačemu, osim o onome što je trebalo da bude tema.

I pokazali, po ko zna koji put, da ih ništa u ovoj zemlji, ama baš ništa ne zanima, osim toga kako da se na račun našeg naroda ponovo i dodatno obogate.

Veliki posao, ozbiljan i odgovoran, je obavljen u prethodnih godinu dana u Narodnoj skupštini, donet veliki broj važnih zakona čija primena će sigurno biti na dobrobit svih naših građana. Svi zajedno, i Vlada i mi narodni poslanici iz Srpske napredne stranke, svom snagom borimo se za politiku koju je definisao i usmerio predsednik Vučić, a koja je našoj zemlji donela sveopšti preporod i koja je našu zemlju izgradila. Za takvu politiku smo se svom snagom borili i u godini za nama i za takvu politiku ćemo se, svi zajedno, boriti i u godinama pred nama i do poslednjeg atoma snage!'', piše u saopštenju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!
Live TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!

Danas se navršava 32 godine od stradanja Srba u srednjem podrinju. Najmlađa žrtva bio je dečak od samo četiri godine. Za ove zločine niko nikada nije odgovarao. Naši zvaničnici iz Srbije i Republike Srpske otišli su danas da odaju počast srpskim žrtvama. Na ovu temu u "Info večeri" govorili su novinar "Politike" Marko Lakić, član predstavništva SNS-a Vladimir Marinković i Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a. Uživo u program uključio se i Brano Vučetić iz Bratunca koji je ispričao svoja svedočenja o zverstvima Nasera Orića, kao i Radojka Filipović iz Bratunca koja je ispričala svoja svedočenja.

06.07.2024

22:30

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija