• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

28.08.2023

20:28

Milova ekipa opet na vlasti! Skandal zbog sramne odluke Crne Gore - Sluge Zapada izigrale Srbe

Tanjug/AP

Politika

Milova ekipa opet na vlasti! Skandal zbog sramne odluke Crne Gore - Sluge Zapada izigrale Srbe

Podeli vest

Novu Vladu Crne Gore činiće stranke koje su svojevremeno bile protiv novog Zakona o slobodi veroispovesti i godinama su verni sledbenici politike Mila Đukanovića.

U Vladi neće biti koalicije srpskih stranaka Za budućnost Crne Gore, a zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj kaže da mandatar Milojko Spajić izražava svoju poslušnost zapadnim ambasadama.

- Nedavni događaji su pokazali da se u Crnoj Gori nastavlja kampanja diskriminacije srpskog naroda i da je na delu kontinuitet politike Mila Đukanovića uz samo personalne promene u institucijama. Sa neučešćem legitminih predstavnika srpskog naroda u budućoj Vladi Crne Gore, Milojko Spajić izražava svoju poslušnost zapadnim ambasadama koji su očigledno najbitniji faktor političkog odlučivanja u Crnoj Gori. Spajić na taj način vređa sve građane Crne Gore pokazujući da njihova volja uopšte nije važna ako se ne poklapa sa zapadnim interesima. Nažalost, Srbi u Crnoj Gori su izigrani i njihov položaj se neće popraviti, iako bi, bez srpskih glasova i mobilizacije NSD i DNP i direktne podrške Andrije Mandića i Milana Kneževića, Milo Đukanovic i dan danas bio predsednik. Milojko Spajić nema nikakav integritet, on je samo još jedan sluga zapadnih ambasada i ništa više - rekao je Šešelj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija