• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2023

23:25

Rasulo opozicije u jednom postu: Ovo morate da vidite - Reč je o udarnoj temi!

Printscreen

Politika

Rasulo opozicije u jednom postu: Ovo morate da vidite - Reč je o udarnoj temi!

Podeli vest

Na društvenoj mreži Iks koja se nekada zvala Tviter objavljen je zanimljiv post koji na sažet način prikazuje srpsku opoziciju.

Koliko je srpska opozicija konfuzna i razjedinjena verovatno se najbolje vidi na temi izbora (ali ne samo na toj temi), pošto su opozicioni lideri u prethodnih nekoliko nedelja dali sasvim kontradiktorne izjave o ovoj temi.

- Hoćemo izbore!
- Ne nećemo izbore!
- Odmah izbori!

- Ipak ne
- Može ali samo BG
- U stvari idemo na sve izbore!
- Ko je rekao sve? Nećemo uopšte izbore!
- Nema izbora!
- Vučiću daj izbore odmah!
- Aj za tri meseca?
- Ne pristajemo na izbore

Ovo se navodi u postu uz koji je podeljen link tajkunskih medija sa izjavom lidera Stranke slobode i pravde i samoproklamovanog lidera opozicije Dragana Đilasa da bi beogradski izbori trebalo da se održe odmah, a parlamentarni kad se ispune preporuke EU.

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je svima koji traže da se što pre raspišu vanredni izbori u Beogradu da će ih biti brže nego što oni misle.

- Opet će ih izgubiti jer narod ne mogu prevariti. Izgubiće sa ubedljivijom razlikom nego što je to bilo prošli put. Priču o raspisivanju izbora u Beogradu slušam već danima. Pre 15 dana su mi pretili da će Srbija stati kad Vučić raspiše izbore. Oni misle da kad oni stoje, i svi ostali stoje i da niko ništa ne radi u ovoj zemlji. Kažu, ako budete imali ideju da raspišete izbore, imaćete narod na ulicama. Ipak, juče su promenili mišljenje i kažu da hoće izbore po svaku cenu. Niko ih ne pita kako je moguće promeniti mišljenje tako u 15 dana - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija