• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.09.2023

10:28

Bar još 10 proizvoda na sniženju! Predsednik Vučić najavio nove akcije: Ovo je važno za naše ljude! (VIDEO)

Rade Prelić/Tanjug

Politika

Bar još 10 proizvoda na sniženju! Predsednik Vučić najavio nove akcije: Ovo je važno za naše ljude! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će tokom sledeće sedmice još najmanje deset proizvoda pojeftiniti i imati oznaku "bolja cena".

Vučić je ovog jutra ispunio obećanje i zajedno sa ministrima Sinišom Malim i Tomislavom Momirovićem pojeo sendvič sa parizerom, koji je od danas na sniženju u okviru akcije "bolja cena".

Od danas je ukupno 20 proizvoda, uključujući i famozni parizer, na sniženju, a predsednik je najavio da će sledeće sedmice još najmanje deset proizvoda biti jeftinije.

Ono što je važno za ljude je da najavimo da ćemo sledeće nedelje još najmanje deset proizvoda biti na sniženju. Smanjujemo inflaciju baš sada kada značajno povećavamo plate i penzije - rekao je predsednik Vučić.

On je objasnio zbog čega su on i ministri ovo uradili.

- Ovo sam uradio da bismo pokazali modus laganja. Svakoga dana izmisle novu laž, nije bitno koliko je prethodna bila glupa. Tako su rekli da mi ne smemo da pojedemo ovaj parizer, a kada smo rekli da ćemo to da uradimo, parizer postaje arhitip političkog neprijatelja i kako nemamo pravo da to jedemo. I tako svakog bogovetnog dana lažu - rekao je predsednik Srbije i dodao:

- Na kraju jedino što može da se uporedi su rezultati i da se vidi kada su ljudi bolje živeli. Da se vidi koliko je puteva, pruga, bolnica i škola izgrađeno - poručio je predsednik Srbije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija