• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.09.2023

12:40

Kurti hoće da ugasi Srpsku listu! Oglasio se posle sednice, saopštio pakleni plan za naš narod na KiM

Ata images

Politika

Kurti hoće da ugasi Srpsku listu! Oglasio se posle sednice, saopštio pakleni plan za naš narod na KiM

Podeli vest

Lažni premijer Aljbin Kurti okomio se na Srpsku listu svojim bedim izjavama, te na sve načine pokušava da je ugasi, ali mu to neće poći za rukom jer je upravo on jedini krivac za nasilje i teror koji se sprovodi nad Srbima na severu Kosova i Metohije.

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti obratio se posle sastanka tzv. Vlade Kosova koji je jutros održan.

U obraćanju nakon sednice u Prištini, rekao je da je „nakon što su pronađeni dokumenti Milana Radoičića u nedeljnom napadu na tzv. kosovsku policiju u Banjskoj, pluralizam među Srbima vitalno pitanje.“

– Nakon dokumentovanja učešća potpredsednika Srpske liste Milana Radojčića, dokazano je nešto što zaslužuje pažnju svih, vitalni značaj oživljavanja političkog pluralizma Srba na (tzv.) Kosovu. Nema demokratije i slobode bez pluralizma, a to je da se oživi politički pluralizam Srba na (tzv.) Kosovu. Srbi na (tzv.) Kosovu moraju biti oslobođeni tutorstva Srbije – rekao je on.

Foto: printscreen

 

 

Jasno je da incident u Banjskoj, kada je ubijen policajac tzv. kosovske policije, kao i trojica Srba, Kurti planira da iskoristi kako bi preuzeo kontrolu nad srpskim narodom na Kosovu i Metohiji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija