• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.10.2023

15:21

Slika pogubne politike - Vujović: Opozicija pokazala vrhunac licemerja

printscreen

Politika

Slika pogubne politike - Vujović: Opozicija pokazala vrhunac licemerja

Podeli vest

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Irena Vujović izjavila je da je opozicija očigledno krenula u ofanzivu po starom oprobanom receptu - prljavim napadima na predsednika Aleksandra Vučića i vladajuću SNS, pokazujući još jednom vrhunac licemerja sa jedne strane, a sa druge pravu sliku pogubne politike koju su vodili dok su bili na vlasti i kakvu bi i danas nastavili da vode, ako bi im se ukazala prilika.

''Optužujući vladajuću stranku za veze sa kriminalom, opozicija očigledno polazi od sebe iz vremena kada su bili na vlasti, pa sada misle da svi moraju da imaju veze sa podzemljem i malverzacijama. Žalosno je što dokazani eksperti za saradnju sa kriminalnim grupama i zloupotrebu državnog budžeta, nemaju nikakav program ni razvojnu ideju da ponude građanima, već im je glavna preokupacija izmišljanje afera i pokušaj destabilizacije Srbije upornim napadima na legitimno izabranog predsednika.

U ovim izazovnim vremenima, još jednom su dokazali da njih ne interesuju ni srpski narod na Кosovu i Metohiji, ni putevi, ni razvoj zdravstva. Samo ih zanima da sruše Vučića, jer im je on glavna prepreka da se opet dočepaju državne kase i nastave da pljačkaju. Na njihovu žalost, građani pamte i znaju da smo se godinama oporavljali od posledica njihove katastrofalne politike. Znaju i da, dok se opozicija bavi izmišljanjem afera, predsednik Vučić bije ozbiljne bitke na međunarodnom planu kako bi sačuvao mir i stabilnost i time osigurao bazu za dalji razvoj naše zemlje i bolje uslove života za sve. To je politika koju treba da vode lideri, a ne politika opozicije koja ih je i dovela tu gde su sada - na marginama političkog  života", rekla je Vujović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija