• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.10.2023

16:03

Oglasio se Jovanov: Danas dokazano da je „Srbija protiv nasilja“ Đilasov, Aleksićev i Ćutin pokret, a ne građanski!

Ata images

Politika

Oglasio se Jovanov: Danas dokazano da je „Srbija protiv nasilja“ Đilasov, Aleksićev i Ćutin pokret, a ne građanski!

Podeli vest

Građani Srbije su danas još jednom imali priliku da se uvere da okupljanja u organizaciji opozicionih političkih stranaka pod nazivom „Srbija protiv nasilja“, nikada i nisu bili građanski protest, nego pokret Đilasa, Aleksića, Ćute i ostalih predstavnika bivšeg režima, izjavio je Milenko Jovanov, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

- Oni ni danas nisu udostojili građane nijedne političke poruke, nijednog predloga, ili stava. Ni danas ni reč nisu rekli o Srbima sa Kosova i Metohije, ni glas nisu rekli o tome da je Kurtijev policajac koji je pucao na srpsku decu pušten da se brani sa slobode. Njih to, najkraće rečeno, ne zanima. Umesto bilo kakve politike, umesto nekakve ideje od koje bi korist imali građani Srbije, umesto da bar verbalno stanu u odbranu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, oni su se bavili odbranom medijske imperije Đilasa i Šolaka i ogovaranjem predsednika Vučića. Prema tome, sada baš svakome može da bude nedvosmisleno jasno da je svaki glas za ovu galeriju likova, glas koji će da završi u Đilasovoj kasi. I metaforički i bukvalno - ističe Jovanov.

Foto: Ata images

 

 

Kako kaže, na narodu je da odluči.

- Sa jedne strane je povratak u prošlost, u vreme katančenja fabrika, otkaza, pljačke naroda i države, a bogaćenja tajkuna i slugeranjske, poslušničke politike na štetu srpskih državnih interesa, što bi bila direktna posledica vraćanja na vlast Đilasa, Aleksića i ostalih primeraka bivšeg režima. Sa druge je politika predsednika Vučića koja podrazumeva svakodnevnu, upornu borbu za napredak Srbije, za svaki novi kilometar puta, za izgradnju novih bolnica ili škola, i politika samostalne i nezavisne Srbije, koja se rukovodi svojim, a ne interesima stranaca - zaključuje Milenko Jovanov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 9 meseci

Pozdravljam Jovanova što je istakao značaj razdvajanja građanskih protesta od političkih agendi.

Pedja

pre 9 meseci

Konačno da istina izadje na videlo, iza lažnih protesta se kriju Djilas , Ćuta i ostali lešinari.

Maki

pre 9 meseci

Milenkova izjava razotkriva pravu prirodu okupljanja "Srbija protiv nasilja". Čisti politički, nikako građanski protesti.

Ana

pre 9 meseci

Protesti su sve vreme bili Đilasovo maslo, a ne građanski, čovek je rešio pošto-poto se dočepati vlasti, nije mu dovoljno koliko se dok je mogao obogatio

Vesna

pre 9 meseci

A bedno koliko neko može da ide daleko da koristi tragediju dece u političke svrhe, to može samo ekipa Djilas, Aleksić, Ćuta I ostali njihovi saradnici koji obraza nemaju.

Milan

pre 9 meseci

Bedno, na političkoj sceni Srbije nikada gore opozicije nije bilo.

Aleksandar

pre 9 meseci

Од првог дана се знало да је ,,Србија против насиља" политичко окупљање опозиције.

Milenko

pre 9 meseci

"Srbija protiv nasilja" nema nikakve veze sa nazivom. Nasilnici se kao bajagi bore protiv nasilja.

Aleksandar

pre 9 meseci

Од првог дана се знало да је то политички скуп а не народна шетња.

qewa

pre 9 meseci

Maske su pale. Svi lideri opozicije su stali sa Djialsom u jednu kolonu da bii pokušalki da parama Šolaka sruše Vučića i Srbiju

Tina

pre 9 meseci

I Đilas i njegova svita bi već juče prodali KiM, samo da su na vlasti kako bi se lepo još više bogatili ne mareći za Srbiju

fafa

pre 9 meseci

Glume svadje a ustvari su spremni da zajedno unište SRbiju

Aleksandar

pre 9 meseci

Покрет опозиције који се бори искључиво за сопствене потребе.

Seka

pre 9 meseci

Tri nasilnika na istoj poziciji a zaboravili da ih narod Srbije ne podržava.

Miki

pre 9 meseci

Oni koji ne brinu o gradjanima Srbije kriju se iza protesta protiv nasilja.

Petkoni983

pre 9 meseci

Pa to se znalo od pocetka,dzaba su oni pokusavali da prikriju...

Natasa

pre 9 meseci

Njihovo neodgovorno ponasanje nikad ih nece dovesti do vlasti koju toliko zele

sledeća vest

TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!
Live TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!

Ruski skanderi uništili punkt stranih plaćenika u industrijskoj zoni grada Harkova. Likvidirano oko sto vojnika. EU objavila prvu isplatu milijardu i po evra ruskih rezervi za Ukrajinu. Moskva najavila da će odgovoriti na transfer novca. Peskov najavio da će odgovor biti u skladu sa ruskim interesima. Svedočimo li rasrbljavanju Balkana? Kamala Haris tražila od premijera Izraela da završi rat u Gazi. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i istoričar umetnosti Bojan Bogavac.

26.07.2024

21:51

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)

Mandiću, Kneževiću i Bečiću, Hrvatska je zabranila ulazak. Šta žele da postignu hrvatske vlasti donošenjem ove selektivne odluke? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Vladimir Dobrosavljević, politički konsultant i Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program uključio se politikolog i prof. dr Vladimir Pavićević.

26.07.2024

16:32

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)
Live TV

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu obratio se prekjuče američkim kongresmenima na zajedničkom zasedanju oba doma Kongresa. On je tokom svog izlaganja tvrdio da je broj civilnih žrtava u Gazi minimalan, potpuno odbacivši realnost u čiju korist svedoče brojni snimci zabeleženi u ratom pogođenom regionu. Ove komentare izraelskog premijera analizirao je profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka.

26.07.2024

13:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija