• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2023

17:49

Na narodu je da odluči! Jovanov: "Srbija protiv nasilja" je Đilasov pokret

tanjug/beta

Politika

Na narodu je da odluči! Jovanov: "Srbija protiv nasilja" je Đilasov pokret

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Milenko Jovanov

Saopštenje prenosimo u celosti.

Građani Srbije su danas još jednom imali priliku da se uvere da okupljanja u organizaciji opozicionih političkih stranaka pod nazivom "Srbija protiv nasilja", nikada i nisu bili građanski protest, nego pokret Đilasa, Aleksića, Ćute i ostalih predstavnika bivšeg režima.

Oni ni danas nisu udostojili građane nijedne političke poruke, nijednog predloga, ili stava. Ni danas ni reč nisu rekli o Srbima sa Kosova i Metohije, ni glas nisu rekli o tome da je Kurtijev policajac koji je pucao na srpsku decu pušten da se brani sa slobode. Njih to, najkraće rečeno, ne zanima.

Umesto bilo kakve politike, umesto nekakve ideje od koje bi korist imali građani Srbije, umesto da bar verbalno stanu u odbranu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, oni su se bavili odbranom medijske imperije Đilasa i Šolaka i ogovaranjem predsednika Vučića.

Prema tome, sada baš svakome može da bude nedvosmisleno jasno da je svaki glas za ovu galeriju likova, glas koji će da završi u Đilasovoj kasi.

I metaforički i bukvalno.

Foto: printscreen

 

I zato je na narodu da odluči.

Sa jedne strane je povratak u prošlost, u vreme katančenja fabrika, otkaza, pljačke naroda i države, a bogaćenja tajkuna i slugeranjske, poslušničke politike na štetu srpskih državnih interesa, što bi bila direktna posledica vraćanja na vlast Đilasa, Aleksića i ostalih primeraka bivšeg režima.

Sa druge je politika predsednika Vučića koja podrazumeva svakodnevnu, upornu borbu za napredak Srbije, za svaki novi kilometar puta, za izgradnju novih bolnica ili škola, i politika samostalne i nezavisne Srbije, koja se rukovodi svojim, a ne interesima stranaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milovan

pre 8 meseci

Djilas ima samo jedan interes da se spasi zatvora, jer je pokrao pola Beograda

Vojka

pre 8 meseci

Vrlo brzo je narod shvatio da je protest politicki ,pa je zato prestao da seta.

Misterijanemoguca

pre 8 meseci

Đilas je pokretač svega lošeg u Srbiji pa čak i pokreta protiv nasilja.

Vojka

pre 8 meseci

Dilas je preuzeo proteste vrlo brzo i video svoju sansu ali mu je srecom narod na izborima nece dati.

Maja

pre 8 meseci

Djilasovi kadrovi se bave lazima i prevarama kako bi dosli do ostvarivanja svojih ciljeva.

Jana

pre 8 meseci

Jao ovaj Đilas, samo kad mu sliku vidim naježim se.

Nemanja Savić

pre 8 meseci

Kako rade, tako će i proći na izborima! Srbija ne voli one koji dobijaju instrukcije iz inostranstva. Zato će Vučić pobediti sve njih u opoziciji.

Sanja

pre 8 meseci

Narod odlično zna i vidi da se Vučić jedini bori za Srbiju! Srbija mora da ide napred a ne nazad!

Bojan

pre 8 meseci

Opoziciji nije pošlo za rukom da obmane narod. Izbori će pokazati bruku opozicije

Nina

pre 8 meseci

Naravno da je ,,Srbija protiv nasilja" Djilasov pokret, narod je to video, zato ih niko i ne podrzava na njihovim tzv. protestima protiv nasilja.

Silvija

pre 8 meseci

Opozicija ne bira sredstva da se domogne neke fotelje

Maja

pre 8 meseci

Opozicioni pokreti imaju svoje motive, ali je važno da se građani informišu i sami donesu zaključke o karakteru ovih okupljanja.

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija