• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.10.2023

13:37

Vučić o opoziciji: "Nikakve razlike nema između onih s leva i onih s desna!"

Tanjug

Politika

Vučić o opoziciji: "Nikakve razlike nema između onih s leva i onih s desna!"

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Šapcu da nikakve razlike nema između onih s leva i onih s desna.

- Jedni vam govore "mi smo za NATO, za sankcije Rusiji, za nezavisno Kosovo", a drugi govore "mi smo veliki rodoljubi". I jedni i drugi bi vodili politiku onih prvih. A to je politika onih koji su im naredili da mora da se ujedine svi zajedno i da sruše Srbiju - rekao je Vučić o opoziciji.

Podsetimo, Vučić je poručio pred sastanak sa "velikom petorkom" da će danas biti najteži dan za njega, a jedan od najtežih za Srbiju.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

 

Vučić je istakao da će nastaviti da se bori i čuva Srbiju.

- Pretpostavljam sa čim dolaze i šta donose. Noćima zbog toga ne spavam, ne znam da li bih vikao od muke, da li bih plakao od muke, ali na kraju sve što mogu da kažem to je da ćemo tražiti način i da ćemo uspeti da sačuvamo Srbiju i da je ne damo na poklon nikome, već da uvek pripada našem narodu. Dolazi za sat vremena petorka velikih, jakih, najjačih, silnih. Mi smo mala zemlja, moramo da vodimo brigu o sebi. Neću da se borim i čuvam sebe, ali ću da se borim i čuvaću Srbiju, boriću se svim srcem ma koliko da ih je. Čuvaću i KiM i naš narod na KiM - rekao je Vučić pre sastanka sa "velikom petorkom".

Vučić se sastaje sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom, zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom, savetnicima  za spoljnu i bezbednosnu politiku predsednika Republike Francuske i kancelara Savezne Republike Nemačke, Emanuelom Bonom i Jensom Pletnerom, i diplomatskim savetnikom predsednice Vlade Republike Italije Frančeskom Talom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nenad

pre 8 meseci

Isti su i jedni a i drugi i mogu lako zbog toga da izgube.

Ana

pre 8 meseci

Opozicija vodi politiku onih koji su im naredili da mora da se ujedine svi zajedno i da sruše Srbiju

Nevena

pre 8 meseci

Opozixiji je cilj vlast. Vučić konstantno radi na očuvanju mira. Kada bi opozicija slučajno došla na vlast oslabila bi Srbiju.

Ema

pre 8 meseci

I levo i desno je ista bagra koja zeli da se bogati na racun Srbije.

Vanja

pre 8 meseci

Opozicija je ta koja nikad nece imati podrsku gradjana Srbije oni su ti koji su kad su bili na vlasti uznistili sve sto su mogli

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija