• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.10.2023

14:55

Opozicija napravila cirkus - Tepićeva na krkačama nosila Đilasa

Informer

Politika

Opozicija napravila cirkus - Tepićeva na krkačama nosila Đilasa

Podeli vest

Najnoviji cirkus u režiji opozicije desio se danas u Skupštini Srbije i najbolje oslikava stanje u kojem se oni nalaze.


Ovo u svom saopštenju navodi Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe u Skupštini grada Beograda i narodni poslanik SNS.

''Marinika Tepić, koja je svoj integritet prokockala brojnim lažima u kojima je uhvaćena, danas je u sopstvenom blamiranju otišla korak dalje. Nosila je svog gazdu Dragana Đilasa na krkačama po domu Narodne Skupštine Srbije.

Ovaj put Dragan Đilas je bio od stiropora u vidu makete, ali ovo najbolje oslikava poniznost koju prema njemu osećaju svi njegovi podanici.

Ovaj očajni performans teško je razumeti, jer ako su želeli ovog tajkuna da uvedu u parlament, dovoljno je bilo samo da ga postave na čelo liste, povere mu mesto broj jedan i na osnovu dobijenih mandata on sedi u Skupštini. 

Međutim oni to nisu uradili, jer je istina očigledna.

Svi oni znaju koliko je zbog svog enormnog bogaćenja na račun građana, različitih manifetluka, prevara i više od 619 miliona evra na svojim računima omražen kod naroda, pa su pokušali da ga sakriju na svojim listama.

Na republičkoj listi im je zauzeo 64. mesto dok je na gradskoj listi svoje stranke za grad Beograd koji je do temelja uništio kao gradonačelnik, zauzeo 60. mesto.

Кako bi se ubuduće izbegle ovakve situacije, kako se Marinika ne bi znojila noseći maketu svog gazde, neka makar jednom u životu budu iskreni i neka na izborima 17.12. Dragana Đilasa stave na prvo mesto, na svim listama. Tako bi svima jasno poručili da je ružna prošlost, nemaština, sistematsko uništavanje Beograda i Srbije, lično njihovo bogaćenje, a siromašenje građana, politika koju nude.

Ipak, znajući o kakvim se ljudima radi, kao i šta narod u našoj zemlji misli o njima i najgorem, a najbogatijem bivšem gradonačelniku na svetu, uveren sam da i ovaj put mu neće dodeliti mesto koje će mu omogućiti da dobije mandat.

Poštovani građani Srbije, ovo vam je najbolji dokaz da ćemo na sledećim izborima odlučivati  dva puta.

Jedan put je put, nesigurnosti, siromaštva, uništavanja zemlje, vraćanja tmurne prošlosti koju predstavljaju tandem Tepić i Đilas.

Drugi put je onaj koji trasira predsednik Aleksandar Vučić i Stpska napredna stranka i on predstavlja nastavak razvoja, napretka Beograda, Srbije, put većih plata, penzija, novih puteva, železnica, fabrika ali i mira, stabilnosti kao i nezavisne politike naše zemlje.

Izbor je vrlo lak zato 17.12. idemo po novu još ubedljiviju pobedu za naš narod i našu državu'', navodi Mirković u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija