• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.11.2023

13:26

Ko gradi stadione?! Pogledajte zašto se tajkunski mediji plaše da spomenu Vučićevo ime! (VIDEO)

EPA

Politika

Ko gradi stadione?! Pogledajte zašto se tajkunski mediji plaše da spomenu Vučićevo ime! (VIDEO)

Podeli vest

Srbija ne sme da stane, mora da se gradi i napreduje... moto je predsednika Srbije Aleksnadra Vučić, koji neumorno teži ka ostvarivanju viših ciljeva naše zemlje i boljeg životnog standarda naših građana.

Da je tako, u prilog tome govore i činjenice, ali i rezultat koji predsednik Srbije ostavlja za sobom, te pored raznih puteva, auto-puteva, fabrika, bolnica i povećanja plata i penija, svoj rad šef države usmerava i na sportske centre i stadione. 

Danas je otvoren stadion u Zaječaru, juče u Loznici, a pre samo tri meseca otvoren je u Leskovcu. 

Takođe, postoje i stadioni u izgradnji: Pre svega Nacionalni stadion, zatim stadion u Kragujevcu, Nišu, Subotici, Kraljevu, Vranju, Beogradu... 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, prilikom obilaska novoizgrađenog stadiona u Zaječaru, da je Fudbalski savez Srbije uputio dopis da se Finale lige Evrope igra na novom Nacionalnom stadionu u Beogradu, koji, kako je rekao, treba da bude završen do 1. decembra 2026. godine.

kada se malo krene u pretragu, zahvaljujući modernoj tehnologiji, i pretraži se ko je od bivših predsednika države još ovoliko gradio, ne nailazi se ni na šta. Te tako, na snimku se može videti da Google ne prepoznaje kada se ukuca "Boris Tadić otvorio nove stadione", a isto to piše i za Vojislava Koštunicu.  

Da zanimljivost bude veća, kada se ukuca Dragan Đilas u tom kontekstu, Google ga prepoznaje nešto malo drugačije, pa umesto nekog stadiona koji je trebao za vreme svoje vlasti u Beogradu da otvori, izlazi doslovce ovakvo pitanje: "Kako je Đilas stekao bogatstvo?". 

Nije ni čudo što se plaše Vučićevo ime da spomenu kada se otvara nešto. 

Naime, na televiziji Sport klub, koja je u vlasništvu Dragana Šolaka, tokom emitovanja priloga o novoizgrađenom stadionu "Lagator" u Loznici, desila se jedna krajnje bolesna situacija.

Naime, tokom najave voditelj je pomenuo gotovo sva imena iz sportskog sveta, sasvim zanemarujući činjenicu da je juče na tom istom stadionu, ne samo bio prisutan već ga zajedno sa legendarnim Draganom Džajićem otvorio predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Vučić 10 : Đilas 0! 

Zaključite sami! 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija