• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Srpskiportal.rs

20.11.2023

17:35

Svi ste isti! Pogledajte istoriju srpske opozicije u slikama! (VIDEO)

Printskrin video

Politika

Svi ste isti! Pogledajte istoriju srpske opozicije u slikama! (VIDEO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak koji najbolje objašnjava da među opozicijom u Srbiji nema baš nikakve razlike, bilo da je u pitanju prozapadno orijentisana opozicija ili tzv. „desničarska“, odnosno lažne patriote.

Kako se može videti na snimku, svi oni su međusobno veoma prisni, o čemu svedoče brojne fotografije na kojima su nasmejani i na kojima se grle, ljube, pa čak i pevaju.

Tako se može videti lider Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić sa Mlađanom Dinkićem dok su bili u istoj partiji, G17+, zatim Aleksić sa predsednikom Socijaldemokratske stranke Srbije Borisom Tadićem, liderom Narodne stranke Vukom Jeremićem, dok je preletač Miki bio član te partije…

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, pre nego što je postala desna ruka Dragana Đilasa, bila je u Ligi socijaldemokrata Vojvodine koju je predvodio Nenad Čanak, zatim u Novoj stranci kod Zorana Živkovića.

Zanimljivo je da se sa Živkovićem srdačno pozdravljao i predsednik Nove demokratske stranke Srbije i lažni patriota sa francuskim državljanstvom, Miloš Jovanović. Međutim, Miloš Francuz se isto tako „slizao“ sa tzv. desničarima iz Zavetnika i Dveri, Milicom Đurđević Stamenkovski i Boškom Obradovićem.

Sve što smo naveli samo je delić videa, a detaljniju istoriju srpske opozicije u slikama pogledajte u snimku iznad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija