• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.11.2023

23:30

Nikolić: Đilasova marioneta Stefanović želi opet zakatančenu Srbiju

printscreen

Politika

Nikolić: Đilasova marioneta Stefanović želi opet zakatančenu Srbiju

Podeli vest

Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke odgovorila je marioneti Dragana Đilasa, Borku Stefanoviću.

Saopštenje Milice Nikolić prenosimo u celosti:

- Đilasova marioneta, Borko Stefanović, trebalo je, u istom Berlinu, u kome je najpogrdnije, svojstveno svima iz opozicije, pljuvao po Srbiji, kmečeći kako navodno u Srbiji nema demokratije, da pita kako bi se proveli tamo da su radili isto ono što rade u Srbiji.

Kako bi se proveli u toj “demokratskoj” zemlji da su na primer blokirali međunarodne saobraćajnice i onemogućavali ljudima kretanje, da su pretili ubistvom predsedniku, njegovoj porodici, zloupotrebljavali nesreću u kojoj su stradala deca, rušili i kršili zemlju, pošto su u “nedemokratskoj” Srbiji sve to radili bez ikakvih problema.

Ipak će biti da je ova Đilasova buva imala zadatak da udari po Srbiji, doda joj još tereta na leđa, očekujući zauzvrat da ih neko od tih stranaca dovede na vlast, pošto kako se izbori bliže, postaju i svesniji i nervozniji od ocene naroda.

Nadali su se da će prevariti građane Srbije koji će zaboraviti preko 500 hiljada zatvorenih radnih mesta za vreme njihove vlasti, opustošenu i zakatančenu Srbiju kojom upravljaju strane ambasade, a njegov gazda, Dragan Đilas, puni svoje račune širom sveta. 

Srpska napredna stranka i predsednik Vučić ima podršku naroda i nikakva druga podrška nije ni važna ni potrebna, za razliku od njih koji su bez najmanje srama išli kod albanskog lobiste Menandeza da ruše sopstvenu državu.

Tako da od lopovčina iz bivšeg režima koji su, za vreme svoje vlasti, otimali od naroda, jedino možemo očekivati da promene ime, kao što je Borislav promenio u Borko, a nameru da pljačkaju Srbiju i naviku da udaraju po njoj, takvi nikada ne menjaju.

I to je narodu potpuno jasno! Zbog toga su izbori 17. decembra izuzetno važni, a ujedno i potpuno jasni. 

Važni, jer se odlučuje staje li Srbija i odlazi li u prošlost, u ruke lopovima ili nastavlja napred, svom snagom, jer Srbija ne sme da stane!

Jasni, jer narod bira daje li Srbiju u ruke Đilasu ili Vučiću!

Narod ne može da se prevari, narod zna, jedina ruka koja je sigurno vodi u budućnost jeste ruka predsednika Vučića!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija