• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2023

23:16

Pogledajte Đilasovu totalnu cenzuru! Razotkrivena uređivačka politika tajkunskih medija (FOTO)

Informer

Politika

Pogledajte Đilasovu totalnu cenzuru! Razotkrivena uređivačka politika tajkunskih medija (FOTO)

Podeli vest

Jedan korisnik društvene mreže „X“ objavio je zaista zabrinjavajući „tvit“.

On je od 8.30 pokušavao da se uključi u Utisak nedelje, a pošto je želeo da se javi i objektivnim pitanjima se obrati pre svih Mariniki Tepić i Saši Raduloviću, on je jednostavno – cenzurisan!

To je samo još jedan dokaz cenzure koju na tajkunskim medijima sprovodi Dragan Đilas, a putem istih tih glasila konstantno i tendenciozno na sav glas propagira da to zapravo radi vlast.

U nastavku teksta je i dokaz da je jedna osoba preko sat i po vremena pokušavala da dobije priliku da postavi objektivno pitanje u pomenutoj emisiji, ali to je jednostavno bilo onemogućeno.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RASTKO

pre 4 meseca

A dok to boraniji objasniš PROĐE im život ....

RASTKO

pre 4 meseca

Sve to im zdušna borba za demokratiju DALA njojzi FALA ....

Marina Milaković

pre 4 meseca

Može Đilas da cenzuriše šta hoće... džaba mu sve kad narod zna ko je Đilas, i koga sigurno neće glasati na koji god način on pokušavao da prevari ljude.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija