• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.12.2023

17:55

Popović posetio Ljuboviju: Vučićeva politika je garancija daljeg napretka i poboljšanja standarda svih građana Srbije!

Informer.rs

Politika

Popović posetio Ljuboviju: Vučićeva politika je garancija daljeg napretka i poboljšanja standarda svih građana Srbije!

Podeli vest

Predsednik Srpske narodne partije, Nenad Popović, današnju posetu Ljuboviji započeo je obilaskom preduzeća "Marković internacional DOO“ ,koje se bavi mašinskom obradom metala i montažom proizvodnih hala


U razgovoru u fabrici istakao je značaj podrške domaćim malim i srednjim preduzećima u vidu
subvencija i proširivanja tržišta za plasman njihovih proizvoda, kako bi ova preduzeća povećala proizvodnju, uposlila nove radnike i ostala konkurentna. 

- Ostvarenje naših najvažnijih ciljeva - daljeg ekonomskog razvoja, kreiranje novih radnih mesta i tehnološki napredak moguće je dostići samo obezbeđivanjem političke stabilnosti u sve neizvesnijim godinama koje su pred nama. Zato su građanima Srbije, više nego ikada pre, potrebni pouzdana vlast i vođstvo koje naša lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" i Srpska narodna partija, kao deo koalcije, mogu obezbediti. Srpska narodna partija pruža snažnu podršku našoj zajedničkoj listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na svim nivoima vlasti. Uvereni smo da su uspeh ove liste i kontinuitet politike predsednika Vučića garancija daljeg napretka i poboljšanja životnog

standarda svih građana Srbije - zaključio je Popović. 

Popović se u toku posete sastao i sa predsednikom Privremenog organa opštine Ljubovija, Milanom Jovanovićem, sa kojim je razmenio mišljenje o trenutnoj političkoj situaciji, mogućnostima za razvoj privrede i angažovanje lokalne samouprave u cilju unapređenja kvaliteta života građana ove opštine i zapadne Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija