• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Dobromirović

19.01.2024

06:46

Zataškavaju Lazovićevu aferu "Zanzibar"! Sramotno ponašanje tajkunskih medija!

printskrin

Politika

Zataškavaju Lazovićevu aferu "Zanzibar"! Sramotno ponašanje tajkunskih medija!

Podeli vest

Radomir Lazović, kandidat Dragana Đilasa za premijera, u saradnji sa tajkunskim medijima Dragana Šolaka pokušava na svaki mogući način da zataška svoje zimovanje od deset dana u Zanzibaru, ekskluzivnom letovalištu u Indijskom okeanu!

Televizija N1 ugostila je Lazovića, ali ga voditeljka uopšte nije pitala zašto je i od kojih para bio od 3. do 13. januara u Zanzibaru, i to dok je pozivao građane na nasilne proteste i blokadu Beograda zbog navodne 'izborne krađe'?! Očekivano, ni sam Lazović nije prozborio ni jednu jedinu reč o tome, već je ponovio tvrdnje o navodnim izbornim nepravilnostima, uprkos tome što nije ponudio nijedan dokaz!

Odbija da priča

Ovaj isti Lazović prethodno je odbio da za Informer govori o zimovanju u Zanzibaru, koje, prema dostupnim podacima agencija za putovanja, košta najmanje 5.000 evra za dve osobe.

- Znate da ne razgovaram s Informerom. Vi niste novinar i zato ne razgovaram sa vama. To znaju i sve vaše kolege, nemojte više da me uznemiravate - odbrusio je Lazović i prekinuo vezu, nakon čega se više nije javljao na naše pozive.

Foto: printscreen

 

Kako je Informer već pisao, glavni urednik Dragan J. Vučićević je informacije o luksuznom Lazovićevom zimovanju obelodanio na Kolegijumu Informer televizije. Interesantno je i to da je Lazović prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije poslaničku platu u Skupštini, koja iznosi 130.000 dinara (oko 1.100 evra), pa je pitanje kako je uspeo da priušti ekstravagantno zimovanje u Zanzibaru.

Pucaju po šavovima! Đilasovac:Izdali ste nas, je*e mi se za vas!

Pristalice hejterske opozicije okupljene oko Dragana Đilasa i njegove takozvane liste 'Srbija protiv nasilja' sve više besne zbog toga što đilasovci tvrde da su izbori navodno pokradeni, a prema svemu sudeći, uzeće mandate koje su dobili upravo na tim izborima.
Tako je Zoran Torbica, osvedočeni pristalica Đilasovog saveza, na društvenim mrežama optužio tu koaliciju i njenog šefa da su izdali svoje birače i ljude koji su izlazili na proteste.
'Je*e mi se za beogradske izbore bez Srbije. Je*e mi se za vaše mandate. Izdali ste', napisao je Torbica na društvenoj mreži Iks.
Taj isti Torbica je prethodno kritikovao ono što opozicija radi posle izbora.
'Javni nastupi SPN političara su loši, veštački, anahroni, ko da su na nekom mitingu devedesetih. Prosto smarajući, neiskreni', istakao je Torbica.

Komentarišući sve ove navode, Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, kaže da opozicija zloupotrebljava ljude koje tera da se smrzavaju, dok se oni baškare u toplijim krajevima sveta.

- Lazović verovatno polaže ispite u Zanzibaru i sprema januarski ispitni rok. Izrabljuju ljude, teraju ih da se smrzavaju na protestima, a već su prihvatili mandate na izborima za koje tvrde da su 'pokradeni'. Da imalo imaju obraza, držali bi se svog prvobitnog stava i odbili bi mandate. Nemaju nikakve dokaze o 'krađi izbora', a sada su prihvatili fotelje i ostavili ljude da se smrzavaju napolju. Istovremeno, zloupotrebljavaju ubistvo Olivera Ivanovića. Đilas je nekada hvalio Kurtija, a njegov pulen je rekao za Milenu, udovicu Olivera Ivanovića, da je 'đavo' - ističe Hrkalovićeva.

Foto: Zoran Sinko

 

Gajić raskrinkao Miketića: Zašto ne tražite bombardovanje, kraći je put?

Funkcioner Narodne stranke Vladimir Gajić komentarisao je zahtev Đorđa Miketića, poznatog po pornografskom snimku, da se sprovede međunarodna istraga o izborima u Srbiji, 'kao što je bilo 1996. godine'.
'Kraći put bi bio da tražite, recimo bombardovanje? Nije bilo nikakve međunarodne istrage 1996, kao što nije bila ni ista situacija', napisao je Gajić na mreži Iks.

Više nisu bitni

Radoslav Milojičić Kena, lider Srpske levice i nekadašnji funkcioner DS, ocenjuje da lideri i liderčići opozicije, prema svemu sudeći, traže pristalice u inostranstvu.

- Mislim da će posle rasprave u Evropskom parlamentu svi oni otići negde daleko. Novac su već pokrali od naroda, sada su uzeli od svojih nalogodavaca kako bi palili Beograd i žalili se na izbore, a na kraju, kada su videli koliko ih je bilo 16. januara na protestu, čujem da su doneli odluku da odu u neku drugu zemlju jer bi tamo više prikupili pristalica nego u Srbiji. Ovde ih narod zna i presudio im je na izborima. Njihove izjave, putovanja i postupci više nikome u Srbiji nisu bitni - zaključuje Milojičić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija