• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.02.2024

08:24

Jedva dočekao da napadne predsednika Srbije - Vučiću o KiM soli pamet čovek koji je drao srpski narod i na korici hleba (VIDEO)

Beta

Politika

Jedva dočekao da napadne predsednika Srbije - Vučiću o KiM soli pamet čovek koji je drao srpski narod i na korici hleba (VIDEO)

Podeli vest

Marko Jakšić, član predsedništva Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina" našao je da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću soli pamet o Kosovu i Metohiji, a on sam je uzimao od Srba i drao srpski naprod na korici hleba na Kosmetu.

 Jakšić je jedva dočekao da napadne predsednika Srbije oko teške situacije na KiM, a njegova firma je imala povlašćen položaj u snabdevanju hranom na severu pokrajine i  uzimala marže od gotovo 70%.

- Srbima na KiM stiže na naplatu ono na šta je Vučić u dijalogu pristao! Predstavnik Kurtijeve partije se hvali da su potukli Beograd 17:0, što govori o tome da Beograd sve daje i prodaje - rekao je Jakšić.

Jedini uspeh Marka Jakšića u odbrani KiM:

 Anketni odbor Skupštine Srbije je 2014. ustanovio da je firma "Ibar Invest", sa većinski državnim kapitalom a na čijem je čelu brat Marka Jakšića - Zoran, imala povlašćen položaj u snabdevanju hranom na severu KiM a ova firma je uzimala marže od gotovo 70%, iako se marže na teritoriji Srbije uglavnom kreću do 25%! Novinar Insajdera ga je tada upitao: 

- Gde vam je patriotizam kada naplaćujete 70% marže na hranu? - upitao je novinar Insajdera.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija