• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.02.2024

11:52

Uhapšeni za noć! Vulin: Belivukov klan pao zbog dobrog rada policije i službi

www.mup.gov.rs

Politika

Uhapšeni za noć! Vulin: Belivukov klan pao zbog dobrog rada policije i službi

Podeli vest

Gostujući u jutarnjem programu televizije Hepi, doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin istakao je da je hapšenje članova klana Belivuk-Miljković isključivo rezultat rada srpske policije i srpske službe bezbednosti.

- Skajevi su otvoreni u martu mesecu, mi smo klan Belivuk-Miljković uhapsili u 4. februara, dakle mnogo pre nego što su skaj telefoni otvoreni, prilikom hapšenja tog krvoločnog klana nismo znali za njihove komunikacije na skaju. Dakle, klan Belivuk-Miljković je uhapšen radom srpske policije i BIA. Ovo je rad isključivo srpske policije i srpske službe bezbednosti. Još jednom se zahvaljujem svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su radili na slučaju hapšenja klana Belivuk-Miljković, njihova imena neću izgovoriti, ali bilo ih manje od deset, ja sam im beskrajno zahvalan i beskrajno sam ponosan na njih - rekao je Vulin, i dodao:

 - Pripadnici klana Belivuk-Miljković pohapšeni su za jednu noć. Mi smo sumnjali da planiraju da beže, a u jednom od presretnutih razgovora vođa tog klana je rekao ako Vulin bude ministar, mi treba da bežimo iz zemlje, i nije pogrešio", poručio je Aleksandar Vulin istakavši da je predsednik Vučić objavio rat mafiji, te da je izvršio naređenje predsednika zajedno sa drugim pripadnicima MUP i BIA. Predsednik Vučić nas je okupio, naredio i rekao da ulice moraju biti bezbedne i objavio je rat mafiji. Rad pripadnika MUP-a, UKP-a, SBPOK-a, PU za grad Beograd, pripadnika BIA, to je bilo nešto što nije zabeleženo, tako dobra koordinacija, tako velika hrabrost i efikasnost. Za jednu noć ceo klan Belivuk-Miljković je pohapšen. Dakle, nama niko nije pomogao, srpska policija i srpska služba je pohapsila klan Belivuk-Miljković - poručio Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Putin odlikovao Vulina ordenom prijateljstva: Osnivač Pokreta socijalista primio odlikovanje u Moskvi
Politika

Putin odlikovao Vulina ordenom prijateljstva: Osnivač Pokreta socijalista primio odlikovanje u Moskvi

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin odlikovao je doskorašnjeg direktora Bezbednosno-informativne agencije Aleksandra Vulina visokim odlikovanjem - Ordenom "Prijateljstva" za veliki lični doprinos u razvoju i unapređenju saradnje Bezbednosno-informativne agencije Srbije i Spoljne obaveštajne službe Rusije (SVR) u oblasti obezbeđivanja državne bezbednosti i zaštite nacionalnih interesa Srbije i Rusije.

30.01.2024

10:21

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija