• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.02.2024

11:00

Totalna antiruska histerija! Nastavljaju se antidržavne akcije đilasovaca!

informer/reuters

Politika

Totalna antiruska histerija! Nastavljaju se antidržavne akcije đilasovaca!

Podeli vest

Tajkunski portal Nova S krenuo je u totalnu antirusku histeriju kao nastavak jučerašnjih antidržavnih akcija đilasovaca u Strazburu kada su otišli kod najveće Kurtijeve lobistkinje da traže sankcije za Srbiju

Predsednik Rusije Vladimir Putin u intervjuu sa američkim novinarom Takerom Karlsonom koji je sinoć emitovan ekskluzivno, izjavio je da Moskva nije mogla da ne stane u odbranu Srbije tokom ratova dvedesetih.

- Rusija nije mogla da ne ustane u odbranu Srbije tokom ratova u bivšoj Jugoslaviji - izjavio je predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin u intervjuu koji je ceo svet iščekivao i dodao:

- Čim su počela dešavanja u Jugoslaviji, Boris Jeljcin digao je glas u znak podrške Srbima; nismo mogli da ne stanemo u odbranu Srba,  jer su Srbi poseban i nama blizak narod, sa pravoslavnom kulturom. To je narod koji je patio generacijama - rekao je Putin komentarišući kako je NATO prekršio obećanje Rusiji da se neće širiti na istok, a što je u srži tekućeg konflikta s Ukrajinom.

Kako je rekao, SAD su se uprkos tome odlučile na kršenje međunarodnog prava i bombardovanje Beograda.

Na to je je đilasovsko glasilo objavilo vest pod naslovom: Putin slagao da su nam Rusi pomogli dvedesetih, istina je daleko drugačija: Uveli su nam sankcije, naoružavali Hrvatsku i odlikovali Tuđmana. 

Ipak, ono što zaboravljaju da pomenu je to da se ​Rusija, zajedno sa Kinom, u Savetu bezbednosti usprotivila NATO intervenciji. 

 

Ova kampanja dolazi u momentu dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bori za Srbiju i njen narod i dok je Rusija čvrsto na srpskoj strani. Istovremeno na drugoj strani đilasovci traže kaznu za sopstvenu zemlju i narod, te im tako sada smeta i Putin, i Rusija, samim tim i njihova podrška u očivanju teritorijalnog integrteta i suvereniteta Srbije.

 

 

Foto: printscreen

 

 

Podsetimo, Marinika Tepić, Radomir Lazović i Pavle Grbović došli su kod najveće lobistkinje Aljbina Kurtija, Viole fon Kramon, da pljuju po Srbiji i da traže sankcije za narod Srbije! Viola fon Kramon dobro je poznata građanima Srbije kao jedna od najvećih lobistkinja za tzv. nezavisno Kosovo i lažnog premijera u Prištini Aljbina Kurtija.

Kada se pogledaju sve rezolucije EP može se uočiti da su oni tražili da Srbija uvede sankcije Rusiji i da prizna nezavisnost Kosova, pa tako ne čudi što su baš ovi opozicionari bili juče na toj sednici, s obzirom da im se stavovi i želje poklapaju.

Danas njihovo glasilo nastavlja antidržavnu kampanju! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17