• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dobromirović

11.02.2024

07:20

Politički pakt! Tajkun i šiptar na zajedničkom zadatku: Đilas i Kurti u vezi

Ata images

Politika

Politički pakt! Tajkun i šiptar na zajedničkom zadatku: Đilas i Kurti u vezi

Podeli vest

Vođa hejterske opozicije i 'premijer' lažne države imaju istog zaštitnika, austrijskog poslanika Andreasa Šidera, koji istovremeno iznosi laži o izbornoj krađi i lobira za nezavisno Kosovo. Kurti u UN ponavljao Đilasove izmišljotine iz rezolucije Evropskog parlamenta

Tajkun Dragan Đilas, vođa hejterske opozicije, i takozvani 'premijer' lažne države 'Kosovo' Aljbin Kurti na istom su zadatku - urušavanju Srbije!

Đilas i Kurti, naime, imaju istog zaštitnika, austrijskog poslanika Andreasa Šidera. Ovaj Šider istovremeno širi laži o navodnoj 'izbornoj krađi' u našoj državi i lobira za nezavisnu državu 'Kosovo'?! Da su i Kurti i Đilas jako bliski sa Šiderom, dokazuju i njihove zajedničke fotografije na kojima ponosno poziraju sa austrijskim poslanikom u Evropskom parlamentu.

Foto: Društvene mreže

 

Sve je uvezano

Isto tako, još jedan dokaz da su sva trojica sklopila politički pakt protiv Srbije jeste i to što je 'kosovski premijer' ponavljao Đilasove izmišljotine iz rezolucije Evropskog parlamenta, koja je usvojena, između ostalog, i na pritisak Andreasa Šidera! Taj Šider, inače, bio je posmatrač izbora u Srbiji i nije imao nijednu primedbu na biračkim mestima koja je obišao i svuda je potpisao zapisnike u kojima se konstantuje da je sve bilo u najboljem redu, da bi se tek nakon izbora naprasno 'setio' nekakvih 'strašnih nepravilnosti'?! Isti taj Šider, kako sada vidimo, jako je prisan i sa takozvanim 'kosovskim premijerom' i podržava Kurtijev najstrašniji teror nad Srbima u južnoj pokrajini!

Lažni srpski general zadovoljan: Oteraćemo investitore iz Srbije!

Foto: Zoran Sinko

 

Lažni srpski general Zdravko Ponoš, koji ponosno nosi hrvatsku putovnicu u džepu, ne krije da je vrlo zadovoljan sumanutom rezolucijom Evropskog parlamenta!

- Ovako tvrda Rezolucija EP urušiće kreditni rejting Srbije i učiniti je nepodesnom za investicije - doslovce je rekao Ponoš za tajkunski list 'Danas'.

Ponoš je praktično ovim poručio: Đilas, ja, Marinika, Aleksić i naš tim uradili smo sve što smo mogli da oteramo sve investitore iz Srbije i srušimo kreditni rejting zemlje! Sve ono što je Vučić godinama krvavo radio da podigne Srbiju, koja je bila na kolenima, mi sada opet rušimo, baš kao što smo i tada radili!

Naši obavešteni izvori tvrde da Šider od Kurtija i šiptarske narko-mafije, navodno, redovno 'dobija i pare i vredne poklone'?! Za ove informacije nema dokaza, ali naši izvori tvrde da je ovo 'sasvim moguće'?!

Komentarišući ponašanje dela opozicije, premijerka Srbije Ana Brnabić kaže da je svima sve jasno.

- Za nama je svakako istorijska nedelja, u kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na na najbolji način celom svetu pokazao kako se bori za svoju zemlju i svoj narod i kako se štite međunarodno pravo, teritorijalni integritet i suverenitet međunarodno priznatih zemalja. Neki drugi su pak pokazali sve suprotno tome, o njima je sve rečeno i nisu zaslužili da se reči više troše na njih i njihova (ne)dela. Pred nama su još mnoge pobede kako bismo završili sve ono što smo zacrtali do 2027. godine. Već u naredne dve-tri nedelje počinjemo izgradnju još jedne zgrade u okviru Naučno-tehnološkog parka u Nišu, počinjemo izgradnju Naučno-tehnološkog parka u Kruševcu i Inovacionog distrikta u Kragujevcu! Koliko sutra, na Svetskom samitu vlada u UAE Srbija će potpisati sporazume o saradnji sa njihovim institucijama u oblasti veštačke inteligencije kako bismo nastavili naš brz razvoj u ovom polju. Idemo dalje! Srbija nikada ne sme da stane! - ističe Brnabićeva.

Foto: Tanja Andric

 

Izgovor za poraz

Šef diplomatije Ivica Dačić ocenjuje danas da rezolucija Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji predstavlja politički pamflet koji ne obavezuje druge institucije.

- Postizborni potezi opozicije su strategija kako da se ne prizna težak izborni poraz i da se iz još jedne izgubljene bitke izvuče što veća korist. Izbori su u svakoj demokratskoj državi isključivo unutrašnje pitanje i niko spolja u njih ne može da se meša. Nijedna država koja ima minimum dostojanstva to neće da dopusti - naglašava Dačić.

Biljana Šahrimanjan Obradović, analitičar

Naši parlamentarci treba da idu u Evropski parlament i da se bore za naše interese, a ne da nekakvi Đilas, Marinika i Lazović sede u parlamentu i jedu supu od gambora. Dok imamo mir, to će privući i strane investicije.

Biografija ideološkog vođe evropskih Zelenih: Pedofil Danijel Kon Bendit!

Francusko-nemački političar Danijel Kon Bendit, poznat kao organizator demonstracija u Parizu 1968. godine, imao je nadimak Crveni Deni. Kasnije je postao uticajan levoliberalni političar, višedecenijski poslanik u Evropskom parlamentu, gde je bio kopredsednik parlamentarne koalicije Zelenih i Evropske slobodarske alijanse. Crveni Deni napisao je u autobiografskoj knjizi 'Veliki bazar' iz 1975. godine:

'Znate, dečja seksualnost je nešto fantastično. Morate biti iskreni i pošteni. Sa veoma malom decom nije isto kao sa onom starom od četiri do šest godina. Kada mala, petogodišnja devojčica počne da se svlači, to je fantastično jer je igra. To je neverovatno erotična igra. '

Ovo nije nikakva kleveta, sam je to napisao. I ovaj Crveni Deni je politički otac Viole fon Kramon i idol Marinike Tepić, Radomira Lazovića, Dobrice Veselinovića i ostalih iz tajkunske opozicije?!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija