• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.02.2024

22:26

Strahotno, bolesno, stidite se! Brnabić: Đilasovi i Šolakovi lešinari ponovo koriste nečiju smrt za svoju političku agendu

Tanjug

Politika

Strahotno, bolesno, stidite se! Brnabić: Đilasovi i Šolakovi lešinari ponovo koriste nečiju smrt za svoju političku agendu

Podeli vest

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić reagovala je na sraman tekst na portalu N1, koji se nalazi u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, a pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, u kome se predsednik Srbije Aleksandar Vučić napada zbog toga što nije aplaudirao Juliji Navaljnoj pre govora koji je održala na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji.

- Đilasovi i Šolakovi lešinari - ponovo koriste nečiju smrt za svoju političku agendu. Kada ti je novinarski moto kao iz Maratonaca: "Sve može da propadne, da nestane, samo je smrt siguran posao". Navaljni mrtav? Hajde da vidimo kako možemo to da iskoristimo za napad na Vučića - napisala je Brnabić i dodala:

- Sebi daju za pravo da mere ko je prvi ustao, ko je među poslednjima, ko uopšte nije ustao, ko tapše, ko ne tapše, ko duže tapše, ko glasnije… Nije tu važan više ni Navaljni, ni njegova supruga, važno je jedino optužiti - za nešto, nisu ni oni baš sigurni za šta - predsednika Srbije, odnosno Srbiju. Strahotno. Bolesno. Smrt kao biznis i politička agenda. Stidite se - podvukla je premijerka.

 

 

Podsetimo, ruska federalna kazneno-popravna služba u Jamalo-Neneckoj autonomnoj oblasti saopštila da je danas da je Alekseju Navalnom (47) pozlilo nedugo nakon šetnje i da je gotovo odmah izgubio svest.

- I pored svih napora medicinskog osoblja i ekipe Hitne pomoći, koji su odmah stigli na lice mesta, mere reanimacije nisu dale rezultate - navodi se u zvaničnom saopštenju ruske kazneno-popravne službe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija