• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.02.2024

12:39

Drekavac ućutao! Milivojević: "MI" se raspao zbog 78.000E! Nestorović: A što uzimate keš ako su izbori "pokradeni"?

Maša Banđur

Politika

Drekavac ućutao! Milivojević: "MI" se raspao zbog 78.000E! Nestorović: A što uzimate keš ako su izbori "pokradeni"?

Podeli vest

Srđan Milivojević, poslanik Demokratske stranke i funkcioner takozvane koalicije "Srbija protiv nasilja", napao je Branimira Nestorovića i optužio ga da se sa dojučerašnjim kolegama svađa zbog novca koji pokret "MI - glas iz naroda" dobija iz državnog budžeta. Nestorović mu je brutalno odgovorio.

- Ako vas zanima razlog svađe unutar pokreta "Mi glas iz UDBE", za 13 poslanika iz bužeta za potrebe redovnog finansiranja ovaj pokret dobija 6.000 evra po poslaniku. Mesečno 78.000€, godišnje 936.000€ i za četiri godine 3.744.000€, plus 500.000€ za troškove kampanje. Dovoljno za raspad! - objavio je Milivojević na društvenoj mreži "Iks".

Ubrzo mu je stigao odgovor Branimira Nestorovića:

- Ako tražite poništavanje izbora, zašto ste uzeli mandate i položili zakletvu, a time uzeli i pare iz budžeta? Narod nije glup kako vi mislite - uzvratio je Nestorović.

 

 

Inače, ako se koristi Milivojevićeva računica, takozvana koalicija "Srbija protiv nasilja" za svojih 65 poslanika u Skupštini Srbije dobija 390.000 evra mesečno, odnosno 4.680.000 evra godišnje. Ta ista koalicija, podsetimo, pravila je haos na konstituvnoj sednici republičkog parlamenta. Više o tome pročitajte OVDE.

Kako je izgledao raspad pokreta "MI - glas iz naroda" pročitajte u POSEBNOJ VESTI.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Dr Vojislav Šešelj: Najbolje je da se ide na nove izbore! Da li je suština pokreta "Mi - glas iz naroda" bila samo u novcu!? (VIDEO)
Politika

Dr Vojislav Šešelj: Najbolje je da se ide na nove izbore! Da li je suština pokreta "Mi - glas iz naroda" bila samo u novcu!? (VIDEO)

Onaj koji odluči da uđe u politiku, trebalo bi pre svega da ima odgovornost prema svojim biračima. Međutim, dešavanja od prošle nedelje nam govore suprotno. Izgleda da je suština u kasi i novcu koji se dobija. Da li je žiro račun i novac glavni problem i zbog čega se priča o svemu, samo ne o izneverenim glasovima i prevarenim ljudima koji su poverovali u priču pokreta Mi - Glas iz naroda? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su prof. dr Vojislav Šešelj, predsednik SRS-a i pukovnik, član "Mi - glas iz naroda", Žarko Pecić.

25.02.2024

10:49

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija