• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.03.2024

13:01

Kabaretska predstava na Paliluli! Centar za kulturu "Vlada Divljan" organizuje veče za dame

printscreen

Kultura

Kabaretska predstava na Paliluli! Centar za kulturu "Vlada Divljan" organizuje veče za dame

Podeli vest

U Centru za kulturu "Vlada Divljan" večeras od 20.00 časova žene će biti u prilici da uživaju u kabaretskoj predstavi "Nas dve".

Dame sa Palilule mogu da preuzmu besplatne karte na blagajni centra za kulturu od 10.00 do 19.00 časova.

Publika će zabavljati Zoe Kida i glumica Tatjana Kecman.

Predstava prati ubrzani misaoni tok žene opsednute uspehom, zaradom, titulom, izgledom, popularnošću i njenog alter-ega, kojem je dosta foliranja i fame. Zbog svoje raspolućenosti u njene naglas izgovorene misli se, uz mnoštvo preplitanja, neprestano ubacuju nove asocijacije.

Uz veliku psihomotornu aktivnost i povišenu energiju, "obolela" govori mnogo, ali ipak, na povezan i razumljiv način. U svom tom rasulu misli, u toj salati od reči, ona besmisleno ponavlja bujicu saveta o novim metodama za uspeh u društvu, a njen alter ego, gladan ljubavi uz pomoć pesme beži u romantiku i u "ono malo duše".

Dve potpuno različite žene, u jednoj, spaja kabaretsko veče u kojem "spontano", peva, glumi i nazdravlja životu. U ovim urbanim vremenima, gde zarad karijere, sve više žena zanemaruje prirodu, materinstvo, ljubav, naš kabare je podrška prirodno lepoj i nežnoj ženi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Petković pisao Lajčaku: Verodostojno izvestite EU o destabilišućem delovanju Prištine!
Politika

Petković pisao Lajčaku: Verodostojno izvestite EU o destabilišućem delovanju Prištine!

Direktor Kancelarije Petar Petković obavestio je pismom specijalnog izaslanika EU za dijalog Miroslava Lajčaka o upadu takozvane kosovske policije u ekspoziture Poštanske štedionice u četiri opštine na severu KiM i istakao da su oni namerno koristili duge cevi i punu ratnu opremu kako bi zastrašili civile i zaposlene, a zatim i zatvorili pet ekspozitura Banke poštanske štedionice.

22.05.2024

12:25

"Litijumska perspektiva" Srbije u vrtlogu kinesko-evropskih odnosa! Srbija, EU i Kina u svetlu zelene tranzicije
Kolumne

"Litijumska perspektiva" Srbije u vrtlogu kinesko-evropskih odnosa! Srbija, EU i Kina u svetlu zelene tranzicije

Poseta kineskog predsednika Si Đinpinga je višestruko zanimljiva. Simbolika datuma je interesantna. U Pariz je otišao na šezdeset godina francusko-kineskih odnosa, u Beograd je došao na dan kada je NATO tokom agresije na SRJ 1999. godine bombardovao kinesku ambasadu i ubio kineske državljane, dok je u Budimpeštu stigao na Dan Evrope. Simbolički, poslao je poruku da podržava Makronove aspiriracije da bude lider EU. U Srbiji je demonstrirao kulturu sećanja na nevino stradale Kineze i podršku razvijanju specijalnih veza sa Srbijom, dok je posetom Viktoru Orbanu pokazao da je ovaj iskusni i kontraverzni mađarski političar istinski evropski lider u kineskim očima.

22.05.2024

12:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica iz Mladenovca Uroš Blažić sutra pred sudom! Zakazano pripremno ročište masovnom ubici
Hronika

Ubica iz Mladenovca Uroš Blažić sutra pred sudom! Zakazano pripremno ročište masovnom ubici

U Višem sudu u Smederevu sutra će biti održano pripremno ročište u postupku protiv Uroša Blažića (21), koji se tereti da je 4. maja prošle godine izvršio masakr u selima Dubona kod Mladenovca i Malo Orašje kod Smedereva, kada je ubio 8-oro, a pokušao da liši života još 20 lica, od kojih je teško ranio 12-oro, uglavnom mladih. Jedno lice posle 50 dana borbe podleglo je povredama zadobijenim kobne večeri. Postupkom je obuhvaćen i Urošev otac, Radiša Blažić (54), koji se tereti da mu je obezbedio oružje korišćeno u masakru te večeri.

22.05.2024

11:17

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija