• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

12.03.2024

16:47

Đilasovci targetiraju građane koji ne misle kao oni! Vučićević o brutalnom napadu na Terazijama: Tužilaštvo mora da reaguje (VIDEO)

Zoran Sinko, Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Đilasovci targetiraju građane koji ne misle kao oni! Vučićević o brutalnom napadu na Terazijama: Tužilaštvo mora da reaguje (VIDEO)

Podeli vest

U utorak, 12. marta, u samom centru Beograda, na Terazijama, napadnuta je još jedna aktivistkinja SNS. Napadnuta je Slavica Vujačić samo zbog toga što je nosila ranac sa natpisom 'Aleksandar Vučić'. Nakon napada, prevezena je kolima hitne pomoći u Urgentni centar kako bi se konstatovale povrede

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević ovim povodom istakao je da je ovaj napad na aktivistkinju SNS-a je samo deo stigmatizovanja celog dela naroda koji ne misli kao tajkun Dragan Đilas!

- Šta ćemo ako neki sledeći magarac pomisli da je okej ubiti vučićevca, ovi hejteri upoređuju ljude sa komarcima. Ovaj napad na aktivistkinju SNS-a je samo deo stigmatizovanja celog dela naroda koji ne misli kao Dragan Đilas. Mene su na Terazijama linčovali, kao ovu ženu sada, a policija je uspela da ustanovi ko su one dve feministkinje koje su me napale. Oni su stariju ženu udarili u glavu zato što je nosila ranac sa obeležjem svoje stranke. Ako dozvolimo ovim nasilnicima da napadaju ljude bićemo u velikom problemu - rekao je Vučićević.

Podsetimo, ovo je drugi napad u kratkom vremenskom periodu. Prethodno je lažni student Dojče Velea šikanirao i napao aktivistkinju SNS na Banovom brdu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija