• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.03.2024

10:31

Ženu pretukli na ulici Beograda jer je nosila obeležja SNS-a! Maja Gojković: Svi smo mi Jelena, Slavica i Anđela! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Politika

Ženu pretukli na ulici Beograda jer je nosila obeležja SNS-a! Maja Gojković: Svi smo mi Jelena, Slavica i Anđela! (VIDEO)

Podeli vest

Opozicija okupljena pod sloganom 'Srbija protiv nasilja' je u tri dana napala dve žene na ulicama. Potom se ovo nasilje nastavilo, pa su tako napadnute još dve žene. Kako je do ovoga došlo? Kako se potpiruje ovakva atmosfera u društvu? Dokle više sa porukama mržnje putem odredjenih medija? Na ova pitanja u "Info jutru" odgovorila je ministarka kulture i članica Predstavništva SNS-a, Maja Gojković.

 Ministarka kulture i članica Predstavništva SNS-a Maja Gojković rekla je da je Slavicu Vujačić videla neposredno posle napada.

Foto: Pedja Milosavljević

Maja Gojković

-Ona je dobila dva udarca u glavu. Razbijena joj je glava. Danas joj je izuzetno loše. Očigledno ima potres mozga. Ja sam videla raskrvavljenu glavu. Ona je smogla snage da dođe u SNS jer je smatrala da je njena dužnost da govori o tome šta se danas dešava u Srbiji zahvaljujući muškim aktivistima "Srbije protiv nasilja". Ona je stradala u centru Beograda jer je imala na svom rancu obeležje SNS-a. To je naše opredeljenje i mi podržavamo predsednika Aleksandara Vučića. Ova atmosfera u društvu zaista nikada nije postojala. Oduvek je postojalo više političkih stranaka, ali ovakva mržnja određene grupacije do sada je nezabeležena. Niko se o ovome nije oglasio. Za njihove medije to nije nikakva vest. Ovde je na delu napad na članice SNS-a. Ipak, nisam očekivala da dobijemo podršku od strane Dragana Đilasa. Oni za sebe tvrde da su elita. Bog zna kako su otmeni u odnosu na nas, a maske padnu čim se desi nešto konkretno, oni ćute. Oni očigledno podržavaju nasilje u našem društvu- rekla je ministarka.

Ona je istakla da opozicij nema nikakve ideje osim da potpiruje tu atmosferu u našem društvu da je normalno napasti svakoga ko nije na njihovoj strani.

-Svako ko podržava Srbiju u politici njenog napretka može biti napadnut. 34 godine sam u politici i ne vidim drugi način komunikacije sa potencijalnim biračima osim direktnog. To su radile ove aktivistkinje. To je sasvim normalno i to ćemo nastaviti da radimo. Demokratska stranka je meni zvonila na vrata u Novom Sadu. Ja sam otvorila vrata i oni su stajali tu. Kad su me prepoznali, oni su odustali od komunikacije sa mnom, ali ja nisam bila neprijatna, niti sam ih polivala vodom, a kamo li da sam ih tukla. Jelena Milosavljević i Slavica Vujačić su simbol onoga što se dešava u našem društvu. Svi smo mi i Slavica i Jelena i Anđela koja je juče napadnuta- rekla je Maja Gojković.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Podrška Putinu veća nego ikada pre! Ruski predsednik ima duži staž čak i od Jozefa Staljina! (VIDEO)
Live TV

Podrška Putinu veća nego ikada pre! Ruski predsednik ima duži staž čak i od Jozefa Staljina! (VIDEO)

Sutra počinje centralno glasanje na izborima u Rusiji i gotovo je sigurno da će Vladimir Putin pobediti. Za predsednika je biran 2000.godine, a reizabran je 2004. godine, 2012. i 2018. godine. Može biti izabran i 2030, što bi mu mogao biti šesti mandat. Samim tim se i nameće pitanje u čemu se ogleda Putinova moć, a o tome je u "Info jutru" govorio Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

14.03.2024

08:59

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija