• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2024

18:31

BOMBARDUJTE BEOGRAD! Đilasov pajtos uputio zahtev NATO alijansi

Printskrin

Politika

BOMBARDUJTE BEOGRAD! Đilasov pajtos uputio zahtev NATO alijansi

Podeli vest

Najveći srbomrzac na svetu Ganter Felinger ponovio je svoj zahtev da NATO ponovo bombarduje Beograd!

- Bombe na Beograd, neka se spremi Američka ratna mornarica – napisao je on na Iksu, a uz to je objavio i video snimak u kojem takođe poziva na bombardovanje srpske prestonice, sa kačketom sa simbolima lažne države Kosovo i šalom Albanije.

Foto: Printskrin

 

 

– Pozivam mornaricu SAD da interveniše protiv Srbije u slučaju rata. Odbranite Kosovo. Odbranite Bosnu – napisao je srbomrzac.

Podsetimo, Felinger zdušno podržava tajkunsku opoziciju koju predvode Dragan Đilas i Marinika Tepić, u više navrata prizivao je Majdan u Beogradu, dok koristi svaku priliku da napadne predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Sve ovo treba sagledati iz šireg konteksta. Naime, ovo je dokaz da opoziciji nisu problem beogradski izbori, jer će oni biti održani, ali đilasovci uprkos tome nastavljaju da prave haos u Skupštini Srbije.

Takođe, kampanja koju tajkunska opozicija vodi po Zapadu nije zbog izbora, već zbog spoljne politike koju Vučić vodi, a to je sada sasvim jasno jer udruženo deluju: opozicija u Skupštini, proalbanski i antiruski političari iz EU u javnosti i kroz institucije, zatim mediji u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, sinhronizovano sa ustaškim i albanskim medijima, dok na društvenim mrežama najveći botovi neskriveno poručuju da Beograd treba bombardovati!

Dakle, svi kojima smeta nezavisna i slobodarska politika koju Vučić vodi, udružili su se i to je kristalno jasno vidljivo.

Ostaje samo pitanje ko sve za celu ovu operaciju daje novac, jer je jasno da su uložena ogromna sredstva, najpre u satanizaciju predsednika Vučića i njegove porodice, zatim državne politike, a potom i rušenje institucija, koje smo imali kada su opozicioni huligani pokušali da upadnu i zapale Skupštinu Grada.

Sve to je rezultiralo do ovoga što se sada dešava: otvorenih poziva da se Srbija opet bombarduje!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija