• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2024

11:59

Vi ste najgori od sve dece u porodici! Šapić razvalio tajkunske medije: Možda ću vas na kraju i tužiti

printscreen

Politika

Vi ste najgori od sve dece u porodici! Šapić razvalio tajkunske medije: Možda ću vas na kraju i tužiti

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić ponovo se našao na meti tajkunskih medija, nakon što je ostao pri svom stavu da neće odgovarati na njihova pitanja.

On se prvo obratio novinaru N1, detaljno mu objasnivši zbog čega odbija da tom mediju daje odgovore na pitanja.

- Preskočili ste sve one razloge zašto sam rekao da vam više neću davati izjave. Upravo u duhu svog izveštavanja, isekli ste sve to. Tu ste još jednom potvrdili kakvi ste lažovi i manipulatori. Nikada niko od vas nije rekao "mi to ne radimo", nego "tužite nas". Dok ja dođem do sudske presude koja će biti par desetina hiljada dinara, vi ste meni već otkinuli političku glavu. Ja ne mogu da vas sprečim da lažete u svoje ime, ali mogu da smanjim to koliko falsifikujete moje izjave. Dve godine sam vas puštao da radite šta hoćete na mojim konferencijama, i svaku ste zloupotrebili. Vi ne plaćate poreze, a neki kažu da ste piratski mediji. Ja nisam siguran da ste to, ali neku rupu koristite. Vi vaš program emitujete u Sloveniji, a ovde ga reemitujete. Vi ste sve granice prešli i sve moje izjave zloupotrebili. Ja više neću da odgovaram na vaša pitanja - rekao je Šapić.

Zatim se obratio novinaru s medija Nova S koji je bio zaposlen na Studiju B u vreme kada je Šapić obavljao dužnost pomoćnika tadašnjeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa.

- Ja se svog perioda kad sam bio pomoćnik gradonačelnika ne stidim, a vi se sramotite toga što ste bili novinar Studija B. Neću da vam odgovaram na pitanja jer neću da prekršim pravilo koje sam sebi postavio, a ne zato što vas se plašim - zaključio je.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija