• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2024

20:01

(VIDEO) ĐIKI JE MALO NERVOZAN! Jadranka urnisala opoziciju zbog morbidne umrlice: "Umislili da su Topalovići"

Zoran Sinko, Miloš Lužanin/Bazar

Politika

(VIDEO) ĐIKI JE MALO NERVOZAN! Jadranka urnisala opoziciju zbog morbidne umrlice: "Umislili da su Topalovići"

Podeli vest

Nova epizoda InfoToka sa Jadrankom Jevtić bavi se stravičnim postupcima opozicije okupljene oko Dragana Đilasa.

Naime, Zoran Todorović, član neformalne grupe Srbija protiv nasilja, objavio je morbidnu umrlicu sa imenom i fotografijom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Đilasov sledbenik hteo je umrlicom da pokaže sav očaj svojih ideologa i da poruči da je jedino mrtav Vučić dobar Vučić. 

Naša voditeljka Jadranka Jevtić žestoko im je odgovorila, a onda se obratila svim građanima Srbije, što možete da pogledate u videu ispod: 

@informertelevizija Zoran Todorović, član neformalne grupe "Srbija protiv nasilja", kojoj je očigledno inspiracija koalicija okupljena oko Dragana Đilasa, objavio je morbidnu "umrlicu" sa imenom i fotografijom predsednika Srbije Aleksandra Vučića! To je tema novog Infotoka sa Jadrankom Jevtić…. @Jadranka Jevtic #umrlica #maratoncitrčepočasnikrug #maratonci #lakijemalonervozan #opozicija #djilas #aleksandarvucic #srbijaprotivnasilja #srbijanesmedastane #fyp #viral ♬ original sound - Informer TV

Podsetimo, novi digitalni format InfoTok sa Jadrankom Jevtić obrađuje informativne vesti, ponajviše političke, a njih možete da gledate na našem zvaničnom Tik Tok nalogu ili na sajtu informer.rs.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija