• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2024

18:31

Maja Gojković nikad oštrije: "Umrlica" predsednika Vučića je nastavak monstruozne kampanje!

Pedja Milosavljević

Politika

Maja Gojković nikad oštrije: "Umrlica" predsednika Vučića je nastavak monstruozne kampanje!

Podeli vest

Članica Predsedništva Srpske napredne strane - Maje Gojković tokom medijskog istupanja iznela je jasan stav o besramnom postupku u vezi sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

 

Foto: infomer

 

- Najoštrije osuđujem pretnje smrću koje su upućene predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću. Objavljivanje umrlice predsednika je nastavak kontinuirane monstruozne kampanje koja se vodi od strane onih koji ponovo pokazuju da građanima Srbije nemaju da ponude ništa osim mržnje i nasilja. Iza upućivanja ovakvih pretnji stoji jasna namera stvaranja atmosfere političkog linča i destabilizacije države i zato pozivam sve nadležne organe da reaguju na ugrožavanje bezbednosti predsednika u skladu sa zakonom. Svakom pristojnom građaninu Srbije je teško da shvati da opozicija u političkoj borbi ne bira sredstva i ne preza čak ni od ovakvih oblika zastraživanja i pozivanja na ubistvo predsednika. Uverena sam da ovakvoj politici mržnje i nasilja nema mesta u Srbiji. Srbija ne želi nasilje, već mir, stabilnost i dalji razvoj! Puna podrška predsedniku Vučiću da nastavi da vodi Srbiju i naš narod putem napretka - bila je jasna Gojkovićeva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ženu pretukli na ulici Beograda jer je nosila obeležja SNS-a! Maja Gojković: Svi smo mi Jelena, Slavica i Anđela! (VIDEO)
Politika

Ženu pretukli na ulici Beograda jer je nosila obeležja SNS-a! Maja Gojković: Svi smo mi Jelena, Slavica i Anđela! (VIDEO)

Opozicija okupljena pod sloganom 'Srbija protiv nasilja' je u tri dana napala dve žene na ulicama. Potom se ovo nasilje nastavilo, pa su tako napadnute još dve žene. Kako je do ovoga došlo? Kako se potpiruje ovakva atmosfera u društvu? Dokle više sa porukama mržnje putem odredjenih medija? Na ova pitanja u "Info jutru" odgovorila je ministarka kulture i članica Predstavništva SNS-a, Maja Gojković.

14.03.2024

10:31

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija